Публиката на Финала за купата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Публиката на Финала за купата

Мнениеот MORSKI » 01 апр 2010 02:12

[offtopic]Така е ;) Само не разбрах, защо ние го псорещнахме с плакат- както подобава на легенда, а вие Сашо, който се раздава на максимум винаги, го посрещнахте с това :o

http://ole-bg.com/pic/4050/3.html

Не се заяждам, а просто не си го обяснявам :o[/offtopic]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 апр 2010 02:29

MORSKI написа:[offtopic]Така е ;) Само не разбрах, защо ние го псорещнахме с плакат- както подобава на легенда, а вие Сашо, който се раздава на максимум винаги, го посрещнахте с това :o

http://ole-bg.com/pic/4050/3.html

Не се заяждам, а просто не си го обяснявам :o[/offtopic]

[offtopic]Ами аз не съм бил на този мач,но плакатът е заради това,че напусна отбора в тежката ситуация на полусезона.Това направиха само той и Петър Димитров,който отиде в Славия.Нали знаеш,че навсякъде има по-крайни фенове,които не могат да приемат напускането на даден футболист по негово желание.Аз лично си мисля,че Сашо искаше по-голяма финансова стабилност при вас,а и може би по-добра перспектива за развитие.Дали ги е получил и е доволен,не знам,но въпреки,че е добър футболист,не ни липсва толкова много и Здравко Илиев го замества повече от добре.Както и да е.Аз лично му пожелавам успех.[/offtopic]
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 01 апр 2010 13:10

Да се върнем на темата, все пак. Доколкото разбирам първото мнение, по-добре е мачът да се играе извън Сф, защото ще има повече неутрални зрители. И съм съгласен с това. В момента на софийските отбори ходят по 2 000 -3 000 души на мачове, колко мислите, ще отидат да гледат финал между Берое и Калиакра?

По-добре е финалът да се играе на друго място според двойката финалисти - в някой град, където са зажаднели за футбол и ще има поне 1000-2000 души местни фенове. Примерно ако играят Чавдар и Берое, мачът да е в Плевен, а ако Берое и Калиакра играят в Русе, ще има поне 3 000 - 4 000 русенци на стадиона, освен феновете на отборите-финалисти.

Иначе всеки финал, в който не участва Чавдар, е по-добре да се играе някъде в Източна България, от гл. т. удобството на феновете на отборите. Примерно в Бургас или Сливен, ако Берое играе срещу Калиакра или Поморие, а ако Поморие и Каварна играят на финал, по-добре мачът да е във Варна. Не че някой от Варна ще се засили толкова да ги гледа двата отбора, ама на феновете им, колкото и да са малко, ще им е много по-близко отколкото София. Голяма глупост ще е този мач да е в столицата, само защото някой е решил, че финалът трябва да се играе на националния стадион.

Върни се в “Футбол - България”