1.Бях на мача в Мездра.
2.Фен съм на Цска но неседях при тези лумпени а спокойно си чоплех семки в сектора с останалите хора,които макар и от Мездра бяха с фанелки и шалчета НА ЦСКА.
3.Играхме безобразно това е истината.
4.По големи нещасници и лумпени като половината от наща агитка няма никаде,Това с а идиоти които незнаят имената и на половината отбор ,но бяха пияни и друсани ,дошли само за д а псуват и да с е бият.Неможе така,Трядват строги закони.Какъв беше смиала на всичко това?Сега ония от отборчето на народа ще ни с е смеят (и не само те де) цяла вечност.Но не това е най жалкото.Най-голяма вина имат самите лумпени,макар че ако Цска водеше с два три гола всичко щеше да с е размине.След това виновни са от Локо мездра,никаква организация и никаква полиция,сега вече съм обеден че трядва да изпадат,както и монтана както и своге и всички подобни отъборчета с една поляна и двеста седалки и смятат ч е имат стадион.и не на последно място виновен е Исмаил Исса и оная псевдо звезда която в Левски вече дори непомнят Милан Коприваров.Няма лошо вкарал си гол,иди и с е радвай пред своята публика,а неходи да дразниш чуждата,ама на тях горките такова си им е възпитанието селско и говеждо.з атов аима агресия а уж футболистите били за пример.Подкрепям ЦСКа да отнесе наказание и то сурово,но мача да с епреиграе от резултат 1:0.СРАМ СРАМ СРАМ ЗА ВЕЛИКАТА ЕВРОПЕЙСКА ПУБЛИКА НА МОЯ ЛЮБИМ ОТБОР.ДЕЕЕБА И ЛУМПЕНИТЕ.