Как да спрем вандалите по стадионите?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tihomirco_69
Контакти:

Re: Как да спрем вандалите по стадионите?

Мнениеот Tihomirco_69 » 21 мар 2010 21:33

:| :| :| Искам д а кажа няколко неща.
1.Бях на мача в Мездра.
2.Фен съм на Цска но неседях при тези лумпени а спокойно си чоплех семки в сектора с останалите хора,които макар и от Мездра бяха с фанелки и шалчета НА ЦСКА.
3.Играхме безобразно това е истината.
4.По големи нещасници и лумпени като половината от наща агитка няма никаде,Това с а идиоти които незнаят имената и на половината отбор ,но бяха пияни и друсани ,дошли само за д а псуват и да с е бият.Неможе така,Трядват строги закони.Какъв беше смиала на всичко това?Сега ония от отборчето на народа ще ни с е смеят (и не само те де) цяла вечност.Но не това е най жалкото.Най-голяма вина имат самите лумпени,макар че ако Цска водеше с два три гола всичко щеше да с е размине.След това виновни са от Локо мездра,никаква организация и никаква полиция,сега вече съм обеден че трядва да изпадат,както и монтана както и своге и всички подобни отъборчета с една поляна и двеста седалки и смятат ч е имат стадион.и не на последно място виновен е Исмаил Исса и оная псевдо звезда която в Левски вече дори непомнят Милан Коприваров.Няма лошо вкарал си гол,иди и с е радвай пред своята публика,а неходи да дразниш чуждата,ама на тях горките такова си им е възпитанието селско и говеждо.з атов аима агресия а уж футболистите били за пример.Подкрепям ЦСКа да отнесе наказание и то сурово,но мача да с епреиграе от резултат 1:0.СРАМ СРАМ СРАМ ЗА ВЕЛИКАТА ЕВРОПЕЙСКА ПУБЛИКА НА МОЯ ЛЮБИМ ОТБОР.ДЕЕЕБА И ЛУМПЕНИТЕ.

Потребителски аватар
moje_bi
Контакти:

Мнениеот moje_bi » 21 мар 2010 21:33

Може и парите за полицията да се събират и чрез смс 0.3лв.Всички тв зрители да изпратят по един и охраната на мача е гарантирана и билета може да е 5 лв.
Щом няма държава да ги осигури от данъците.
Последна промяна от moje_bi на 21 мар 2010 21:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 21 мар 2010 21:33

Проблемът не е в това кой как ще бъде наказан. И ние сме играли зле срещу слабаци.
Възмутен съм обаче от друго. Вместо клубът да каже - Да публиката ни (или част от нея) не се държа достойно и затова ще поемем вината отговорността и заслужаваме да загубим служебно. Вместо това се говори за преиграване ( макар да се знае, че такава възможност не съществува). А най абсурдното, което се случва само в ЦСКА, е че има безумен страх у футболистите ( а вече и у треньорите) от собствената публика. Побоят на играчи си стана нормално явление на Панчарево. Що за управление и що за собственици са това, които допускат подобни неща. Или това е пернишкият патент.
Не че особено ме интересува това, което става в къщата на ЦСКА, но това прави впечатление.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 21 мар 2010 21:38

Пуканке не ме разбираш. На теория и сега е така. Само на теория.
Пробвай се да откажеш достъп на 100 пияни и ядосани ултраса. Какво ли ще се случи с теб?
Докато не се втълпи СТРАХ от закон в ултрасите нищо няма да се промени. А СТРАХ се втълпява с бой и санкции (най-добре парични).
Ако накажат днешните "фенове" персонално, ще е един добър пример. Ако примера се повтори още един-два пъти, ще бъде възможно 20 "дядовци" да се справят без проблеми с охраната на мачовете.
Последна промяна от Dobri на 21 мар 2010 21:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 мар 2010 21:40

Dobri написа:Пуканке не ме разбираш. На теория и сега е така. Само на теория.
Пробвай се да откажеш достъп на 100 пияни и ядосни ултраса. Какво ли ще се случи с теб?
Докато не се втълпи СТРАХ от закон в ултрасите нищо няма да се промени. А СТРАХ се втълпява с бой и санкции (най-добре парични).
Ако накажат днешните "фенове" персонално, ще е един добър пример. Ако примера се повтори още един-два пъти, ще бъде възможно 20 "дядовци" да се справят без проблеми с охраната на мачовете.

ама защо бе?полицията на входа не ги пуска и готово.какво ще направят?няма откъде да влезнат ще тръгнат да бият полицията ли?ми тия вадят палките и ги почват да видиме, дали ще са толкова смели?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 21 мар 2010 21:40

Tihomirco_69 написа::| :| :| Искам д а кажа няколко неща.
1.Бях на мача в Мездра.
2.Фен съм на Цска но неседях при тези лумпени а спокойно си чоплех семки в сектора с останалите хора,които макар и от Мездра бяха с фанелки и шалчета НА ЦСКА.
4.По големи нещасници и лумпени като половината от наща агитка няма никаде,Това с а идиоти които незнаят имената и на половината отбор ,но бяха пияни и друсани ,дошли само за д а псуват и да с е бият.Неможе така,Трядват строги закони.Какъв беше смиала на всичко това?Сега ония от отборчето на народа ще ни с е смеят (и не само те де) цяла вечност.Но не това е най жалкото.Най-голяма вина имат самите лумпени,макар че ако Цска водеше с два три гола всичко щеше да с е размине.След това виновни са от Локо мездра,никаква организация и никаква полиция,сега вече съм обеден че трядва да изпадат,както и монтана както и своге и всички подобни отъборчета с една поляна и двеста седалки и смятат ч е имат стадион.и не на последно място виновен е Исмаил Исса и оная псевдо звезда която в Левски вече дори непомнят Милан Коприваров.Няма лошо вкарал си гол,иди и с е радвай пред своята публика,а неходи да дразниш чуждата,ама на тях горките такова си им е възпитанието селско и говеждо.з атов аима агресия а уж футболистите били за пример.Подкрепям ЦСКа да отнесе наказание и то сурово,но мача да с епреиграе от резултат 1:0.СРАМ СРАМ СРАМ ЗА ВЕЛИКАТА ЕВРОПЕЙСКА ПУБЛИКА НА МОЯ ЛЮБИМ ОТБОР.ДЕЕЕБА И ЛУМПЕНИТЕ.

Ти ли се извъди най-големия тарикат та ще му даваш наклон на кура къде да се радва и къде не...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 мар 2010 21:41

NO MERCY написа:
Tihomirco_69 написа::| :| :| Искам д а кажа няколко неща.
1.Бях на мача в Мездра.

Ти ли се извъди най-големия тарикат та ще му даваш наклон на кура къде да се радва и къде не...

ето ти не си по различен от тия където влезнаха.аз съм сигурен.то просто езика ти на писане ти личи!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 21 мар 2010 21:45

POPCORN написа:
Пробвай се да откажеш достъп на 100 пияни и ядосни ултраса. Какво ли ще се случи с теб?

ама защо бе?полицията на входа не ги пуска и готово.какво ще направят?няма откъде да влезнат ще тръгнат да бият полицията ли?ми тия вадят палките и ги почват да видиме, дали ще са толкова смели?

Пияни са. Смели са. Не ги е страх от палките. Просто нямат СТРАХ от закона. От 20 години стадионите са разграден двор и явно вече на никой не му пука за реда. Трябват много строги ПЕРСОНАЛНИ санкции. Само това е начина.
Относно днес:
1.Победа за Локо 4:0
2.Парична санкции и за двата отбора ( за вас по-голяма)
3.Поне 3 мача на парзни трибуни. Пдчертавам празни трибуни, а не на друг стадион.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 мар 2010 21:46

Dobri написа:
POPCORN написа:

Пияни са. Смели са. Не ги е страх от палките. Просто нямат СТРАХ от закона. От 20 години стадионите са разграден двор и явно вече на никой не му пука за реда. Трябват много строги ПЕРСОНАЛНИ санкции. Само това е начина.
Относно днес:
1.Победа за Локо 4:0
2.Парична санкции и за двата отбора ( за вас по-голяма)
3.Поне 3 мача на парзни трибуни. Пдчертавам празни трибуни, а не на друг стадион.

еми нормално.и не на последно място да накажат лумпените !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 21 мар 2010 21:49

Не пич не съм като тия наркомачета,ама това за иса ме издразни,хората по цял свят на такива напечени мачове го прават, ти се огледа в иса,да момчето е левскарче нормално.Примерно в събота на дербито Панку да ни вкара гол и да се израдва пред публиката на левски и кво трябва да влезнем и да го линчува ме ли ;)

Върни се в “Футбол - България”