Национален стадион в Пловдив!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Re: Национален стадион в Пловдив!

Мнениеот silverbg » 10 мар 2010 15:07

lisynger написа:То Варна вече е пред Пловдив по инфраструктура.3а какъв стадион ми говорите :?:
P.S. Много мразите тая София бе, недейте така не е хубаво :lol:

Ами именно за това. Централизирането на държавата в София е не малък проблем. Факт е, че Пловдив изостава и от София и от Варна и един такъв мащабен инфраструкторен проект би му вдъхнал сили. Макар че аз лично не вярвам да видим нов стадион, където и да е в България. Но ако все пак стане това чудо, има доста причини това да се случи именно в Пловдив.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 10 мар 2010 15:08

от Plovdivskia Grand на 09 Мар 2010 11:04

Като стана дума за националния стадион "Васил Левски"спомняте ли си кражбите при реконструкцията му на каква стойност бяха?Аз си спомням за цифри от рода на 10-12 милиона лева!С тези пари стадион "Пловдив" би изглеждал по съвсем различен начин!За мен лично състоянието на "Голямата къща" е толкова болна тема че повече няма накъде!Въпросният стадион събра през 1976 или 1977година /не съм 100 % сигурен/ на мач на България-Полша/забележете ЮНОШИ/30 000 зрители!Пак във Пловдив през 1995 година ,но на стадион "Христо Ботев",на квалификацията България -Уелс /МЛАДЕЖИ/имаше 25 000 зрители!Завършвам с надеждата че 20 ГОДИШНО чакане проблема със стадион "Пловдив"ще бъде решен!

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 10 мар 2010 15:11

Plovdivskia Grand написа:от Plovdivskia Grand на 09 Мар 2010 11:04

Като стана дума за националния стадион "Васил Левски"спомняте ли си кражбите при реконструкцията му на каква стойност бяха?Аз си спомням за цифри от рода на 10-12 милиона лева!С тези пари стадион "Пловдив" би изглеждал по съвсем различен начин!За мен лично състоянието на "Голямата къща" е толкова болна тема че повече няма накъде!Въпросният стадион събра през 1976 или 1977година /не съм 100 % сигурен/ на мач на България-Полша/забележете ЮНОШИ/30 000 зрители!Пак във Пловдив през 1995 година ,но на стадион "Христо Ботев",на квалификацията България -Уелс /МЛАДЕЖИ/имаше 25 000 зрители!Завършвам с надеждата че 20 ГОДИШНО чакане проблема със стадион "Пловдив"ще бъде решен!

Пловдивската публика е най-вярната и фанатична в България.Това е истината. ;)
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 10 мар 2010 15:15

Нама такова нещо като национален стодион. Има стадион с лиценз отговарящ на дадени условия и стадион кочина. Нявсякъде където се играе футбол по света, националните отбори играят дори официални мачове и в малки градове, на стодиони на отбори от долните дивизии дори. Нюрнберг, Хановър, Мюнхенгладбах, Франкфурт като премери от Германия. Просто хората имат стадиони и публика гледаща футбол, а не кочини пълни с маргинали и талибани.

Това делене на столица и провинция е просто върха на идиотизма.

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 10 мар 2010 15:16

silverbg написа:
lisynger написа:То Варна вече е пред Пловдив по инфраструктура.3а какъв стадион ми говорите :?:

Ами именно за това. Централизирането на държавата в София е не малък проблем. Факт е, че Пловдив изостава и от София и от Варна и един такъв мащабен инфраструкторен проект би му вдъхнал сили. Макар че аз лично не вярвам да видим нов стадион, където и да е в България. Но ако все пак стане това чудо, има доста причини това да се случи именно в Пловдив.

Стига бе човече,ако си пловдивчанин и не знаеш....до 2 години максимум ти гарантирам най-новият стадион и то в Пловдив(на отбора от аватара ми),само да действат като хората ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 10 мар 2010 15:19

spartaka написа:
silverbg написа:

Стига бе човече,ако си пловдивчанин и не знаеш....до 2 години максимум ти гарантирам най-новият стадион и то в Пловдив(на отбора от аватара ми),само да действат като хората ;)

Ами стискам палци, ама много се съмнявам, че е възможно. :|
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 мар 2010 15:31

Бе какво значи национален стадион в пловдив или софия. Трябва да има олимпииски стадиони, и то и във пловдив и в софия и дори във варна. Така "лошите"(както ги изкарват сегашните управляващи) комунисти построиха Васил Левски в София - 60 000 (ако не и повече не съм много сигурен), стадион Пловдив-55 000, стадион във Варна Юрий Гагарин - 45 000. А тия сега какво - правиха някаква реконструкция на В. Левски като си разделиха сума ти пари а само го боядисаха и смениха седалките, направиха и нов хубав терен(трева) де. А за национален е по-важно къде ще е тренировачната база на нац. Не може да се събират в София па да Ходят до Пловдив. Така, че да почнем спора от тренировъчната база. А няма проблем и във Варна или Пловдив да е - летище имат ли - имат, значи няма проблем да се събират от чужбина директно там. Абсолютно не е задължително да е в София!!!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 мар 2010 15:32

не знам от къде идват тия глупости за национален стадион в ПД.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 10 мар 2010 15:42

темата е хубава и не виждам защо софиянци не харесват идеята при все, че реализацията и е невъзможна и в далечните години. на какъв к.р държавата ще ти строи стадион!! ако е за футбол , къде ще останат претенциите на другите спортове. ако и те ревнат като футболния съюз за нови бази, тя отиде..пловдивчанин съм, и с чиста съвест мога да ви кажа - стадион за национален отбор -такова животно няма и не трябва да има. вярно в англия си имат такъв и то чисто новия уембли, но това е англия...имат си и закони във футбола,спазват ги, имат си бази имат си и национален отбор.ние нищо нямаме, само мерак и желание да се караме :) все пак ако мен питат за мнение по отношение къде да бъде тоя стадион ще кажа ,че единствено софия и пловдив имат капацитета да го напълнят. с оглед децентрализацията в държавата нека бъде пловдив. моля да не бъда обвинен в местен шовинизъм.не мразя софиянци,, нито останалите региони в страната, просто изказвам лично мнение.

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 10 мар 2010 15:54

Наистина понятието "национален стадион" звучи архаично Нека говорим за стадион, сертифициран от УЕФА за мачове от финалната фаза на Шампионската лига. Т.н. Национален стадион "Васил Левски" няма достатъчно място за паркинг според изискванията,няма козирки, ако се отнеме от парка ще ревнат природозащитниците, с години ще се водят дела, а пък и в момента при важни мачове се блокира половината център! В Пловдив стадионът е на 80 процента готов, има достатъчно паркоместа, на всехи вход в сектор - кенефи, козирка над половината стадион поставена, пилони за осветление поставени, 2 тренировъчни терена, места за журналистите, официална ложа остъклена, пресцентър - трябват около 7-8 милиона и една година работа , за да светне! Да, ама не! Не ми се вярва да стане това скоро! По причини гореизложени! :evil: Изображение

Върни се в “Футбол - България”