Какво мисли Бербатов за критиците си
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво мисли Бербатов за критиците си
Изобщо не мога да ви разбера вас критиците. Знае ли някой от кога Бербатов е в Националния отбор и колко треньора е сменил? Питам ви всички вас, които плюете без да имате каквото и да е спортно образование, да не говорим за някакъв треньорски стаж. Защо той е винаги в титулярния състав? Защо стана капитан? И защо е с най-много голове за отбора? Нима всички треньори до сега са били неграмотници, нима никой от тях не вижда , че Бербатов е "мърда" и не го оставиха поне веднъж на резервната скамейка? Защо питам? Дайте някакво логично обяснение...... Кажете ми и защо винаги се пише и плюва само по Бербатов? Нима в националния играе само той. Защо не се пише за Чавдар Янков например, за Сърмов, за Ст. Ангелов или за който и да е? Да ама не, само Бербатов та Бербатов. Това навежда до единствения логичен извод, че не играта му, е фактора за негативизъм, а зависта и злобата, точно както е казал автора на първия пост (независимо кой е той).
-
Добре, на тия които го защитават ( и съответно одобряват обръщението му ) ......не им ли прави впечатление, високомерието с което се обръща към нас - "обикновените хора" ?
Той казва .........."аз", "аз", "аз", "аз" !
И още по лошото......с назидателен тон ни обеснява, че щом не сме футболисти на Ман. Юн. да мълчим....и да не го критикуваме ? ! ?
Той май се има за Император или Кхан......че да ни казва, ние какво можем да постигнем....и какво неможем ?
Хубаво.....той е футболист.....добър футболист !
Аз обаче мога да работя на струг.....той може ли ?
Същевременно....имам претенции, че знам от коя страна се рита топката....значи, как реши, че той е по добър човек от мен ?
Лично аз, съм разочарован от написаното.......с уговорката - ако това го е писал той....или пък, че е с негово съгласие !
П.П.
Въпреки всичко....продължавам да смятам, че е най добрият футболист в Юнайтед !
И отношението ми, няма да се промени към него !
Донякъде приемам.....че маааалко се е главозамаял.....и че просто е поизспуснал парата.....нали ако не поплюе малко по санародниците си.....няма да е българин ?
Също както нас......
И още по лошото......с назидателен тон ни обеснява, че щом не сме футболисти на Ман. Юн. да мълчим....и да не го критикуваме ? ! ?
Той май се има за Император или Кхан......че да ни казва, ние какво можем да постигнем....и какво неможем ?
Същевременно....имам претенции, че знам от коя страна се рита топката....значи, как реши, че той е по добър човек от мен ?
Лично аз, съм разочарован от написаното.......с уговорката - ако това го е писал той....или пък, че е с негово съгласие !
П.П.
Донякъде приемам.....че маааалко се е главозамаял.....и че просто е поизспуснал парата.....нали ако не поплюе малко по санародниците си.....няма да е българин ?
Също както нас......

- Cesc Fabregas
- Контакти:
msm написа: Защо не се пише за Чавдар Янков например, за Сърмов, за Ст. Ангелов или за който и да е? Да ама не, само Бербатов та Бербатов. Това навежда до единствения логичен извод, че не играта му, е фактора за негативизъм, а зависта и злобата, точно както е казал автора на първия пост (независимо кой е той).
те не са нищо особено акто футболисти, ОК. даже са слаби. Но те играят в Металург Донецк, Левски и Енерги Котбус, а не в Манчестър Юнайтед. Те не са капитани на отбора, не се очаква да са най-изявените лидери. Те не заявяват, "че са много високо и не виждат тия дето не ги харесват!"
ето за това се говори за Бербатов!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Хора спрете се бе...трябва да се гордеем с талантите си!!! Абе имаме БЪЛГАРИН в Ман Юнайтед!!! Той беше лидер в Байер, Тотнъм...а сега ще бъде и в Юнайтед...ПРОСТО ЗАМЪЛЧЕТЕ АКО НАИСТИНА НЕ МОЖЕТЕ ДА ОЦЕНИТЕ , ИЛИ ПО-ТОЧНО ДА ПРЕГЛЪТНЕТЕ УСПЕХИТЕ НА ЕДИН ТАЛАНТЛИВ БЪЛГАРИН

lokofan написа:Хора спрете се бе...трябва да се гордеем с талантите си!!! Абе имаме БЪЛГАРИН в Ман Юнайтед!!! Той беше лидер в Байер, Тотнъм...а сега ще бъде и в Юнайтед...ПРОСТО ЗАМЪЛЧЕТЕ АКО НАИСТИНА НЕ МОЖЕТЕ ДА ОЦЕНИТЕ , ИЛИ ПО-ТОЧНО ДА ПРЕГЛЪТНЕТЕ УСПЕХИТЕ НА ЕДИН ТАЛАНТЛИВ БЪЛГАРИН![]()
![]()
+1
THE G.A.M.E написа:Добре, на тия които го защитават ( и съответно одобряват обръщението му ) ......не им ли прави впечатление, високомерието с което се обръща към нас - "обикновените хора" ?
П.П.
Също както нас......
Приател, той е уточнил към кои хора е декларацията му....ти защо се чувстваш засегнат?
- makaveli_rip
- Контакти:
Този пък...те наистина големите не отговарят по този начин..явно не са му издържали нервите...смешник.Кефи ме като футболист ама деба като е толкова голям и играе в Ман Юн защо не вземе да изиграе и един мач за националния.Ако ше идва на лагери само за да си почине от тренировките в Манчестър по-добре да се откаже и да си стои там(макар че и други го правят не е само той).Като Стилян дето се разсърди на медиите ми извинявайте но и Стилиян допреди година нямаше читав мач за националния кво ми се сърди като в детската градина.Ташаци
Cesc Fabregas написа:msm написа: Защо не се пише за Чавдар Янков например, за Сърмов, за Ст. Ангелов или за който и да е? Да ама не, само Бербатов та Бербатов. Това навежда до единствения логичен извод, че не играта му, е фактора за негативизъм, а зависта и злобата, точно както е казал автора на първия пост (независимо кой е той).
те не са нищо особено акто футболисти, ОК. даже са слаби. Но те играят в Металург Донецк, Левски и Енерги Котбус, а не в Манчестър Юнайтед. Те не са капитани на отбора, не се очаква да са най-изявените лидери. Те не заявяват, "че са много високо и не виждат тия дето не ги харесват!"
ето за това се говори за Бербатов!![]()
Ами точно заради такива като вас, на някой (не съм сигурен, че това е писано от Бербатов) му е писнало, и е решил да си излее мъката. Давай да плюем по някой от другите изброени след всеки мач и ще видим до кога ще издържи на постоянните нападки. И, какво значение има кой къде играе, след като е в национала? Или пак ще ги делим на големи и малки отбори, левскари и цесекари, ниски и високи. И след като другите не са нищо особенно, защо няма и една лоша дума за тях, а за Бербатов всеки ден по статия? И последно, защо Бербатов играе в Ман. Юнайтед?
-
lokofan написа:THE G.A.M.E написа:Добре, на тия които го защитават ( и съответно одобряват обръщението му ) ......не им ли прави впечатление, високомерието с което се обръща към нас - "обикновените хора" ?
П.П.
Също както нас......
Приател, той е уточнил към кои хора е декларацията му....ти защо се чувстваш засегнат?
Щото немога.....а и не искам да се деля от народа си !
Той все пак "назидава" една част от българите.....съжелявам, не мога да си трая !
lokofan написа:Хора спрете се бе...трябва да се гордеем с талантите си!!! Абе имаме БЪЛГАРИН в Ман Юнайтед!!! Той беше лидер в Байер, Тотнъм...а сега ще бъде и в Юнайтед...ПРОСТО ЗАМЪЛЧЕТЕ АКО НАИСТИНА НЕ МОЖЕТЕ ДА ОЦЕНИТЕ , ИЛИ ПО-ТОЧНО ДА ПРЕГЛЪТНЕТЕ УСПЕХИТЕ НА ЕДИН ТАЛАНТЛИВ БЪЛГАРИН![]()
![]()
Не, няма да бъде. Мина му времето. Не е важно как си стигнал до върха, а какво си направил там. Общо взето - нищо. Нито в националния. Стоичков псува, какво ли не прави, но стана КЕШ и 1/2 финалист на световно първенство. Това му липсва на Бербатов - има титли в Ман. Юн., но през 1/2 от времето беше резерва.
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Върни се в “Футбол - България”