България е на 21 място за тази година в ЕКТ !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Re: България е на 21 място за тази година в ЕКТ !

Мнениеот howmen » 21 дек 2009 21:20

Защо трябва да спорим след като тази година се видя всичко нагледно?
Левски извади късмет че от Лацио решиха не с втория а с третият отбор да излезнат и биха,че подцениха ситоацията и българския тим имали смисъл да пишем!?
То истината се видя в София!!!
ЦСКА направиха два мача с руснаците и полувин с втория отбор на Фулъм и те до тук,после и двата отбора ги биеха като тупани кой къде ги хване.
Защо се провали и националният отбор?
Подготовката (физическа) небеше на ниво и при двата отбора,докато ЦСКА пак се доклати до средата Левски издъхна на старта.
Отделен е въпроса че при Левски в пълна сила важи един стар лаф " със стари к**** нов бардак не се прави",на "Армията" пък стана обратното...Л.Пенев направи отбор от младите и те заедно с тези дето им е селски манталитета се главозамаяха още при първите допири до славата и до там.
И въпреки всичко ЦСКА,Литекс и Черноморец са на прав път,докато за Левски не съм обеден че ще се променят.Моето лично уважение но си трябва освен двигател и масло ;)
За това нека да неспорим кой е по добър,всички сме в кюпа...по лошото е че сме затънали до шия и не се знае кога ще изплуваме :roll:
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 21 дек 2009 21:22

Бижутера написа:
maximalniq написа:

П.Т. На кое място трябва да сме за да имаме два участника в ШЛ ?

15-то ;)

Далеч сме...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 дек 2009 21:24

аз нееднократно пиша че злобата убива хората.Тук с тези мнения които се простират в този форум няма да класираме БГ на 15 място,но вместо да се сплотим в имети на участието ни в Европа ние се хапем даже ще се изядем.Литекс моля те бе пич спри се бе ,братле.Имаш си отбор защитавай го обичай го,подкрепяй го остави ги Левски на мира бе ,братле ставаш отегчителен.Направих си труда да разгледам теми с ъвои постове,ами ти човече споменаваш името на Левски около 150-200 пъти,това на литекс 50-60,от това литекс твоя отбор нищо не печели,от това БГ-футбола нищо не печели.Аз приемам критиката ти понякога,защото си прав че двата софийски ,,гранда,,не са нещо по различно от останалите БГ-отбори,но знай че в повечето случаи вината не е само в тях.И за край аз се надявам че ще излезем от тази помия,когато се оправи държавата ни.

пп. Обичайте си отборите,ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ФЕН -МАНИАЦИ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 дек 2009 21:27

Мнениеот howmen на 21 Дек 2009 17:20
Защо трябва да спорим след като тази година се видя всичко нагледно?
Левски извади късмет че от Лацио решиха не с втория а с третият отбор да излезнат и биха,че подцениха ситоацията и българския тим имали смисъл да пишем!?
То истината се видя в София!!!
ЦСКА направиха два мача с руснаците и полувин с втория отбор на Фулъм и те до тук,после и двата отбора ги биеха като тупани кой къде ги хване.
Защо се провали и националният отбор?
Подготовката (физическа) небеше на ниво и при двата отбора,докато ЦСКА пак се доклати до средата Левски издъхна на старта.
Отделен е въпроса че при Левски в пълна сила важи един стар лаф " със стари к**** нов бардак не се прави",на "Армията" пък стана обратното...Л.Пенев направи отбор от младите и те заедно с тези дето им е селски манталитета се главозамаяха още при първите допири до славата и до там.
И въпреки всичко ЦСКА,Литекс и Черноморец са на прав път,докато за Левски не съм обеден че ще се променят.Моето лично уважение но си трябва освен двигател и масло ;)
За това нека да неспорим кой е по добър,всички сме в кюпа...по лошото е че сме затънали до шия и не се знае кога ще изплуваме :roll:

А на теб освен глава ти трябва и мозък.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 дек 2009 21:27

zlatan критика приемам, но когато е градивна, когато е заяждане няма как да подмина нещата.
Хайде пак прегледай темата и обърни внимание от къде пое в тази посока.

Още в четвъртият пост по темата
unist_gp написа:айде да спомена пак колко хубаво щеше да е ако провинциалистите на глиста ганчев не се бяха осрали на метеното

ами сори, ние се изложихме, а вие през сезон 2007/2008; 2008/2009 какво постигнахте за националния коефициент.

Във форума на гонг не се търси дискусия и вече се питам кой дявол ме кара да пиша тук при положение, че зная, че дискусии не се получават.
Изображение

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 21 дек 2009 21:31

Вместо да се дърлите като крастави кучета, се молете през сезон 2010-2011 "отборчетата" ни да съберат коефициент поне 35 иначе адио .....

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 дек 2009 21:34

Отговорът кой отбор е № 1 е в момента по БНТ1
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 дек 2009 21:35

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2010.html

Ето класацията България не е на 21 място.Който е пуснал темата е сбъркал :P
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 дек 2009 21:39

Parmalat написа:http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/crank2010.html

Ето класацията България не е на 21 място.Който е пуснал темата е сбъркал :P

Не, не е сбъркал ;)
Става дума за ТАЗИ ГОДИНА по спечелен коефициент иначе по коефициента за 5-те години назад сме на 17-то място и точно за това споделям в постовете си, че не е важно вече какво е било през 2005/2006, то ще е актуално за следващото издание и толкова, след това всички в шеста глуха.
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 дек 2009 21:40

* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот PFC Litex на 21 Дек 2009 17:27
zlatan критика приемам, но когато е градивна, когато е заяждане няма как да подмина нещата.
Хайде пак прегледай темата и обърни внимание от къде пое в тази посока.

а защо братле си помисли че всички които обичаме Левски сме като този хлапак,дето обижда Гриша Ганчев,ако в БГ-има още 4-5 като Гришата вервай ми ще сме в 15ката на Европа.Но ти нападаш любимия ми отбор ,а аз това не го харесвам.Аз бях в кофти настроение когато отпаднахте от батето и не защото Мъри ви бе тренер,а защото играехте за БГ.

кво става в ловеч нема ли да ни подарите Попето,че пари ние немаме,пък той си е потомствен левскар,знам го.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Футбол - България”