"ебати късмета"-Рома не са ли от Италия?
ми късмет е !Някой да не е казал, че е?Прото италянските отбори не си дават зор в тая лига и то е доказан факт!Англискиите може и да не са всеки мач с титулярите ама накрая продължават напреде!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
"ебати късмета"-Рома не са ли от Италия?
Vojdek написа:Уха к'ви сте ми яки всичките...
Това ми прилича на : "ДВАМА БОЛНИ ОТ СПИН СЕ КАРАТ, КОЙ Е ПО-МАЛКО ЗАРАЗЕН!"(кофти израз, но АДСКИ УДАЧЕН!)
Я кажете след като от последните 5 отбора в тая ЛЕ,два са български, какво излиза за футбола на България?ЕВРОИДИОТСКИ!Ама не,
ве си се кефите на некъв смешен Х, и на почти еквивалентната победа.Все едно останалите няколко мача изчезнаха.Все едно Жилина,Тулуза ...(не ми се изброява,че няма да ми стигнат знаците във форума), все едно изчезнаха тия резили.
А колкото до Дон Бульон, който влиза в тоя сайт за нещо друго освен за да тегли една на всички работещи там(независимо дали пишат за Левски или ЦСКА) си е за специализирано заведение.
Защо поме веднъж не се замислите колко жалки бяха и двата ни "гранда" в тоя турнир? Вместо да си направим реална оценка, тука се дърлят кой бил "евробоец".И кой от ЦСКА и Левски е евробоец?За кой да стискам палци на жребият?ОПА, ами те и двата на последно място завършили?!?Къв евробоец кви 5 лева?
lakito7 написа:Както и да се опитват някои тука да си поддържат заблудата,че не Левски е най-стойностният отбор в България,нека видят фактите и да замълчат,защото иначе изглеждат смешни.
Винаги в началото на всяка кампания феновете на цска се изхвърлят здраво,то не са хвалебствия,оди и всякакви други такива,но накрая като лъсне истината,чак не им се вярва.
А Левски си е Левски.
niki87 написа:Истината боли,а
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
YoTheReal написа:niki87 написа:Истината боли,а
SO TRUE...
И кой е най-слабия в Европа?!??
POPCORN написа:"ебати късмета"-Рома не са ли от Италия?
ми късмет е !Някой да не е казал, че е?Прото италянските отбори не си дават зор в тая лига и то е доказан факт!Англискиите може и да не са всеки мач с титулярите ама накрая продължават напреде!
YoTheReal написа:niki87 написа:Истината боли,а
SO TRUE...
И кой е най-слабия в Европа?!??
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта