Момчетата на Георги Иванов добавиха 0,5 точки към коефициента ни и той вече е 22,000. Зад нас са чехите с 21,975, но техните отбори също отпаднаха от евротурнирите. На 19-а и 20-а позиция са съответно Австрия и Израел. Те обаче изостават с доста точки зад България и едва ли ще успеят да ни изместят.
ЦСКА и Аустрия Виена най-слаби в групите на Лига Европа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: ЦСКА и Аустрия Виена най-слаби в групите на Лига Европа
ДОбр, че бихме вчера:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- deepblue1963
dani_z25 написа:За жалост тази победа може да даде само малко повече самочуствие на тези псевдо-футболистчета...Ники Илиев каза много вярни неща снощи в студиото.Левски има нужда от нови играчи на всички постове.Рабех-кръгла нула , тоя Йовов завива като тролей , Тасевски , това момче е толкова непостоянно че думи нямам , изобщо не ми хареса , Зе ако можеше да центрира и да шутира както дриблира с топката.... нямаше да е при нас сигурно...Толкова сме тромави във всички линии , че като ни хване някой отбор на физика и не знаеме кво се случва на терена.Евала на Сърмов,Милиев и Живко , те като чели са бъдещето на отбора.Ако можеше в защита да намерим и двама Игор Томашич'овци , Гажев да се върне и един Камбуров напред....
Н.Илиев не е открил "топлата вода".Ако си влизал във форума на Левски,ще видиш,че тези неща ние си ги знаем и без да сме Н.Илиев.Стига с тоя Камбуров,де!Хем искате да разкараме пенсионерите,хем искате да докараме други.Н.Илиев като си вземе клуб-тогава ще го видим колко и какви играчи ще взима.Сираков беше казал навремето:"И аз искам Роналдо в Левски,но няма как."Тъй,че...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- Al_Abrashev
- Контакти:
100% съм съгласен с теб,повечето от нас феновете са все недоволни ,ама ако е само акъл да даваме. Колкото до Ники Илиев.......едно време ми беше любимец ,но сега отскоро като го слушам ,май по-злобно и самовлюбено в себе си човече от нашия отбор не се е пръквало.......!deepblue1963 написа:dani_z25 написа:За жалост тази победа може да даде само малко повече самочуствие на тези псевдо-футболистчета...Ники Илиев каза много вярни неща снощи в студиото.Левски има нужда от нови играчи на всички постове.Рабех-кръгла нула , тоя Йовов завива като тролей , Тасевски , това момче е толкова непостоянно че думи нямам , изобщо не ми хареса , Зе ако можеше да центрира и да шутира както дриблира с топката.... нямаше да е при нас сигурно...Толкова сме тромави във всички линии , че като ни хване някой отбор на физика и не знаеме кво се случва на терена.Евала на Сърмов,Милиев и Живко , те като чели са бъдещето на отбора.Ако можеше в защита да намерим и двама Игор Томашич'овци , Гажев да се върне и един Камбуров напред....
Н.Илиев не е открил "топлата вода".Ако си влизал във форума на Левски,ще видиш,че тези неща ние си ги знаем и без да сме Н.Илиев.Стига с тоя Камбуров,де!Хем искате да разкараме пенсионерите,хем искате да докараме други.Н.Илиев като си вземе клуб-тогава ще го видим колко и какви играчи ще взима.Сираков беше казал навремето:"И аз искам Роналдо в Левски,но няма как."Тъй,че...
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
- maximalniq
- Контакти:
Определено в някои срещи и ЦСКА и Левски нямаха късмет или все нещо им липсваше.Но играем добър футбол.Догодина повече !!!

Има ли смисъл от такава тема
Само провокации и обиди,нищо друго....Какво значение има дали ще е Левски или ЦСКА,или и двата отбора,да са на последно място?Каква е разликата от това да си 48,47 или 44-ти
Или пак ще покажем колко се мразим един друг и да се хвалем кой колко бил добър
Няма смисъл да се оплюваме,а да седнем реално и да помислим какво постигнаха нашите клубове-НИЩО,няма значение Левски ли,Цска ли...Ако не беше победата на нашия Левски кой щеше да е последен
Не е това важното,защото и 2-та отбора сме на едно ниво

Върни се в “Футбол - България”