Защо избрах своя любим отбор!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Защо избрах ЦСКА?

Мнениеот sslevski » 26 ное 2009 23:17

От 1986 година съм фен на Левски.Тогава те паднаха от Пирин в Благоевград.Направо ми стана лошо,разревах се и цяла седмица ми беше криво( тогава бях на 6).Тогава се заклех в себе си никога да не предавам синята идея.И в лошо и добро от тогава съм с тях.Нито баща ми нито дядо ми гледат мачове.Просто гледах този мач трогна ме и от тогава съм "фанатик" на тази тема.Не изпускам мач.Ако нямам възможност да присъствам на мача.Задължително го гледам по телевизията или го слушам по радиото.А бе луда работа ама това е футбола. ;)
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

dr.strashilov
Контакти:

Мнениеот dr.strashilov » 26 ное 2009 23:19

Ми аз не си спомням от кога съм цесекар ама е от как съм се родил т.е. преди пове4е от 30год., сигурно виновен е баща ми въпреки 4е той не е толкова запален фен, но е от ЦСКА, но интересното е 4е е бил левскар, докато един ден не про4ел във вестника на първа страница как левски паднал от някой световно неизвестен отбор написано с големи букви, а по същото време ЦСКА бие в Европа и то не слу4аен отбор и по този повод някъде в края на същата страница имало само едно нищожно каренце с новината, мисля достатъчна причина. А иначе аз съм сигурен,че малкият ми син,който е на 8 мес. ще бъде пак цесекар. Просто това е съдба.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 26 ное 2009 23:22

[offtopic]Някой има ли си на идея откъде мога да си дръпна мачовете не ЦСКА - Блекбърн и Ливърпул- ЦСКА, търся ги от доста време.[/offtopic]
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
redmanutd
Контакти:

Мнениеот redmanutd » 26 ное 2009 23:22

Аз от 6 годишен съм фен на Манчестър Ю ,а от 7 на ЦСКА.Да си призная повечето ми близки и роднини са от Левски(падат големи шеги) :lol: ,но аз избрах ЦСКА съвсем случайно,както беше тогава,хората се питаха ти от кои отбор си и да ме прощават феновете на другите отбори отговорите бяха ЦСКА или Левски.Реших да заложа за ЦСКА и не сбърках вече 19 години :)
Glory Glory Man Utd

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 26 ное 2009 23:38

Аз съм фен на Левски откакто се помня,нито баща ми,нито дядо ми са някакви левскари,но от много малък,когато видя мач или репортаж на Левски по телевизията и сърцето ми тръпва и имам чувството,което вие имате когато сте отишли на първия мач на отбора си.Вече близо 3 години ходя почти редовно в ''Б'' и мисля,че няма човек,който да ме накара да си променя мнението за отбора на сърцето ми.Относно прослувутата омраза от страна на двете агитки,аз мога да кажа,че чорбарите са ми безпристрастни и аз си гледам моя отбор,разбира се когато падат ми идва лек топъл полъх към стомаха,но не мога да ги мразя толкова,че да им троша стадиона и да завися от тях.САМО ЛЕВСКИ!
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
цска завинаги
Контакти:

Мнениеот цска завинаги » 27 ное 2009 00:02

Над 30 години вече как следя и гледам мачове на ЦСКА.Баща ми ме закърми-върл цесекар,както и всички в семейството.Както писа Рос по горе и аз като него съм израснал със имена като Безински,Стойчо,Джевизов,Джони и т.н.А искам да добавя и че,макар да съм от така да се каже от по възрастните фенове на ЦСКА,не мога да не се кефя на пичове и млади момчета,възпитани и точни като например -Делянски,ЦСКА90,Попкорн-абе-цесекарчета. :) :) :) :) :) :) :) :)
И ако Левски беше жив сега,той щеще да е фен на ЦСКА.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 27 ное 2009 00:07

цска завинаги написа:Над 30 години вече как следя и гледам мачове на ЦСКА.Баща ми ме закърми-върл цесекар,както и всички в семейството.Както писа Рос по горе и аз като него съм израснал със имена като Безински,Стойчо,Джевизов,Джони и т.н.А искам да добавя и че,макар да съм от така да се каже от по възрастните фенове на ЦСКА,не мога да не се кефя на пичове и млади момчета,възпитани и точни като например -Делянски,ЦСКА90,Попкорн-абе-цесекарчета. :) :) :) :) :) :) :) :)

Мерси, че и мен ме добави :)
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 27 ное 2009 00:18

Наистина темата се получи :) Но едно неразбирам: Загалвието е "Защо избрах ЦСКА?" А има мнения на сини фенове? Нямам нищо против тях, нямаше ли да е по добре да се съхраняват мненията така: Само червени:Защо избрах ЦСКА? и Само сини:Защо избрах Левски?
Демек и във форума на Левски една такава тема и готово :)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 ное 2009 09:23

Не знам точно кой развали темата - хулигана УСФ започна да обяснява за омразата си и стана ясно как е движен само от нея. Това е и разликата. Всъщност, колкото и да чета темата извода е един - почти всички фенове на цска са станали гледайки някаква победа, с малки изключения, които заслужават пълно уважение.

85та година, след ония мач, в който имаше преименуване, наказания и тн... Тогава (бях си левскарче, но не ме вълнуваше футбола много..) тогава дядо ми каза - ето, виж ги - виж как веднага почнаха да викат средец, докато няма да чуеш никой да вика витоша... И така си беше. От единия сектор се викаше средец, от другия - Левски. Милицията влизаше в сектора и биеше викащите Левски. Това само ми затвърди позицията.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 ное 2009 09:59

tprodanov написа:Не знам точно кой развали темата - хулигана УСФ започна да обяснява за омразата си и стана ясно как е движен само от нея. Това е и разликата. Всъщност, колкото и да чета темата извода е един - почти всички фенове на цска са станали гледайки някаква победа, с малки изключения, които заслужават пълно уважение.

85та година, след ония мач, в който имаше преименуване, наказания и тн... Тогава (бях си левскарче, но не ме вълнуваше футбола много..) тогава дядо ми каза - ето, виж ги - виж как веднага почнаха да викат средец, докато няма да чуеш никой да вика витоша... И така си беше. От единия сектор се викаше средец, от другия - Левски. Милицията влизаше в сектора и биеше викащите Левски. Това само ми затвърди позицията.

Като влезе и натрапи мнението си се сетих и още нещо, което е хубаво да споделя с младите армейци...
В онези години, в които трябваше да си "избирам отбор" си спомням много добре една друга случка от историята на футбола. Ти очевидно си по-стар и също си я спомняш, та ще се сетиш преди другите...
На един огромен телевизор тип "щайга" :) стоях до късно през ноща за да гледам мач на български отбор в европейските клубни турнири, в който трябваше да видим триумфа на синия екип, но с треперещ от учудване и яд глас, Мичмана изброяваше гол след гол за последните пет мининути от мача /ама не за Левски/. И ясно си спомням как каза, че по-голям срам по време на коментар не е брал.
Та на другата сутрин повечето от малкото левскари, които имахме в класи ни казаха "АЗ ВЕЧЕ НЕ СЪМ ОТ ЛЕВСКИ". И то заради една загуба. А аз си казах - "не желая да съм от отбор, чиито фенове се обръщат като фурнаджийски лопати, аз не съм такъв".
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Футбол - България”