Купа на България - мачовете днес
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Купа на България - мачовете днес
Как не ги е срам "евробойците"-смешникът в черно им подари победата-червен картон за Котев и страх,да не би Свиленград накрая да вкара-свири края като плаши...ник
!!!

PFC Litex написа:Бираманиак написа:айде стига с тези уговорки. червените просто не се напрягаха много и играят на 30%. за 10 минути ако минат на 70% могат да вкарат поне 2-ва гола.
Тези червените днес, с какво показаха, че са ЦСКА?
Това ако е ЦСКА, аз съм ескимос
Дано като говориш сега така и довечера си държиш на мнението, защого незабравяй за мача. Да видим Литекс дали ще прилича на себе се
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
OBI4AM LEVSKI написа:Как не ги е срам "евробойците"-смешникът в черно им подари победата-червен картон за Котев и страх,да не би Свиленград накрая да вкара-свири края като плаши...ник!!!
Да, ако беше изгонил Котев - падахме.....

-
- Контакти:
PFC Litex
за какво им е да се натягат, а и направиха кефа на домакините да играят почти цял мач като с равен с един от грандовете.
за какво им е да се натягат, а и направиха кефа на домакините да играят почти цял мач като с равен с един от грандовете.
[wrapimg=]http://kachi-snimka.info/images/cqs1253642290x.jpg[/wrapimg]
OBI4AM LEVSKI написа:Как не ги е срам "евробойците"-смешникът в черно им подари победата-червен картон за Котев и страх,да не би Свиленград накрая да вкара-свири края като плаши...ник!!!
За да отстраниш някой трябва да вкараш гол. Свиленград заслужаваше да вкара, но не го направи. Така че по-спокойно... Не се надигайте толкона.
Да - Котев заслужаваше червен картон
Да - може би трябваше прекият свободен удар да се пребие, но не се хвърляйте толкова безразсъдно да твърдите, че ЦСКА трябва да отпадне. Аз такова нещо не видях
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
eMs1 написа:OBI4AM LEVSKI написа:Как не ги е срам "евробойците"-смешникът в черно им подари победата-червен картон за Котев и страх,да не би Свиленград накрая да вкара-свири края като плаши...ник!!!
Да, ако беше изгонил Котев - падахме.....Съдиите са малоумни, като общо - левски никога не са ги подпирали сигурно.....
Каква е връзката с Левски в момента? Съдията свири като абсолютен нещастник. Ако свири по същия начин за Левски пак ще е нещастник, какво значение има кой е отбора?
ros написа:Дано като говориш сега така и довечера си държиш на мнението, защого незабравяй за мача. Да видим Литекс дали ще прилича на себе се
Довечера ще говорим и никога не спестявам обективността, тъй като не съм с оранжеви очила.
Пенев: трябваше да играем продължения и дузпи, Свиленград ни надигра
ros, след тези думи няма какво повече да добавя и да коментирам

tprodanov написа:eMs1 написа:OBI4AM LEVSKI написа:Как не ги е срам "евробойците"-смешникът в черно им подари победата-червен картон за Котев и страх,да не би Свиленград накрая да вкара-свири края като плаши...ник!!!
Да, ако беше изгонил Котев - падахме.....Съдиите са малоумни, като общо - левски никога не са ги подпирали сигурно.....
Каква е връзката с Левски в момента? Съдията свири като абсолютен нещастник. Ако свири по същия начин за Левски пак ще е нещастник, какво значение има кой е отбора?
Връзката е коментара на колегата ти....аз казвам, че няма значение кой е отбора...дали ние или вие....съдийте са малоумни!
PFC Litex написа:ros написа:Дано като говориш сега така и довечера си държиш на мнението, защого незабравяй за мача. Да видим Литекс дали ще прилича на себе се
Довечера ще говорим и никога не спестявам обективността, тъй като не съм с оранжеви очила.Пенев: трябваше да играем продължения и дузпи, Свиленград ни надигра
ros, след тези думи няма какво повече да добавя и да коментирам
Никой тук не казва че ЦСКА прилича на ЦСКА. Говорехме, че с 30% става, но трудно. Трябват поне 50... Та и Любо това каза...За да разберат тези на терена, че за ЦСКА се играе, а не се чака отборът срещу теб сам да падне
Поздравявам момчетата на Свиленград...
-
- Контакти:
Слаб мач и това е...тотално подценяване.Искам да попитам феновете на ЦСКА.Защо когато фен на даден отбор,но не на Левски си изкаже по остро към вашия тим вие почвате...говеда,идиоти и т.н.Абе не сте само вие майка му стара на тая карта бе.Поне имайте доблест и си признайте излагацията и си трайте.
И сега малко по темата Галев си показа рогцата и продаде мача.Локото си върна на Калиакра
И сега малко по темата Галев си показа рогцата и продаде мача.Локото си върна на Калиакра

Върни се в “Футбол - България”