ЦСКА, Ботев и Локо ПД -с неплатени данъци
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА, Ботев и Локо ПД -с неплатени данъци
Обръщам се към всички фенове на "Отбора на народа". Моля отговорете ми на следния въпрос като сте толкова принципни и сте за спазването на правилата в България: Защо вашият състезател (за съжаление не му знам името), става въпрос за този дето припада от глад и жажда на мачове, та защо този субект още не е в затвора? Веднъж го хванаха с над 1,2 пром. алкохол и инцидент и го пуснаха. Втори път излъга, че има проблеми в Мароко, напи се и отново го хванаха и кво? Може би той си мислеше, че ще се скрие в Казан, ама "бяла" котка му мина път май.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=93197
Това е последната новина.
Сега е най-интересно да чуем и видим иманцата на тези "изрядни" платци

snakem написа:Обръщам се към всички фенове на "Отбора на народа". Моля отговорете ми на следния въпрос като сте толкова принципни и сте за спазването на правилата в България: Защо вашият състезател (за съжаление не му знам името), става въпрос за този дето припада от глад и жажда на мачове, та защо този субект още не е в затвора? Веднъж го хванаха с над 1,2 пром. алкохол и инцидент и го пуснаха. Втори път излъга, че има проблеми в Мароко, напи се и отново го хванаха и кво? Може би той си мислеше, че ще се скрие в Казан, ама "бяла" котка му мина път май.
Ние неможем да ти отговорим.Обърни се към съда.Там ще получиш по-точна и конкретна информация.
от ЕМИЛ на 23 Сеп 2009 09:02
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=93197
Аз съм за

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
abe turtscheta pichkavi maichina levski e nakazan s lishavane na domakinstvo a za vashia mach treniora na montana niama da moze da si vodi otbora pichkavi maichina TURSKA
abe turchin pitai maikati zashto Rabeh ne e vav zatvora
abe turtsi hodihteli sutrinta na Hodza da vi izplitsika lekicho gazeto
- Бижутера
- Контакти:
имаш датски ник, пък за турски бит ми говориш 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!