Цецо Чука написа:Raid написа:Колега, в онлайн-изданието на "24 часа" има цял фоторепортаж за "събитието",
Тези ли имаш предвид:
https://www.24chasa.bg/novini/article/5732318
Щото аз това го видях първо публикувано или в Блиц или в Пик-единия от двата свинарника.
Нямам представа дали въпросните "журналисти" от този репортаж са били акредитирани, защото това лично на мене ми изглежда като снимано с телеобектив.
Разбира се може и да не съм прав и тези които са го отнесли просто да не са се представили по подходящия начин, но фактите са си факти-цъфнали са неканени некъде и съответно са били набити.
Начи тва е все едно аз си правя частно парти в ресторант, ти идваш и почваш да ми снимаш гостите и кой с кого седи.
А пък те не са от тези,които искат да бъдат снимани.
И кво правим тогава?
Ми ше те побийнеме малко и ше ти земеме апаратчето, това ше се случи.
Майна, прочети пак, снимали са от колата докато са карали към паркинга - няма как да се представят "по подходящия начин". Било е преди да почне т. нар. парти, извън ресторанта, извън манастира - на черния път бе, майна. И той ли е частен?
Ама няма лошо - все повече ми се изяснява защо Ицето има толкова много фенове сред оранжевите и жалтити - май сте си лика-прилика... Извинявай, ако с това съм те засегнал, ама какво друго да заключи човек от писанията ти?
А русичкото, не се опитвай да съставяш изречения - не ти се получава, пък и блондинките имат друга мисия в живота...