Журналисти обвиниха Стоичков в побой

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Re: Журналисти обвиниха Стоичков в побой

Мнениеот Raid » 28 авг 2016 00:22

Цецо Чука написа:
Raid написа:Колега, в онлайн-изданието на "24 часа" има цял фоторепортаж за "събитието",

Тези ли имаш предвид:

https://www.24chasa.bg/novini/article/5732318

Щото аз това го видях първо публикувано или в Блиц или в Пик-единия от двата свинарника.

Нямам представа дали въпросните "журналисти" от този репортаж са били акредитирани, защото това лично на мене ми изглежда като снимано с телеобектив.
Разбира се може и да не съм прав и тези които са го отнесли просто да не са се представили по подходящия начин, но фактите са си факти-цъфнали са неканени некъде и съответно са били набити.

Начи тва е все едно аз си правя частно парти в ресторант, ти идваш и почваш да ми снимаш гостите и кой с кого седи.
А пък те не са от тези,които искат да бъдат снимани.
И кво правим тогава?
Ми ше те побийнеме малко и ше ти земеме апаратчето, това ше се случи.

Майна, прочети пак, снимали са от колата докато са карали към паркинга - няма как да се представят "по подходящия начин". Било е преди да почне т. нар. парти, извън ресторанта, извън манастира - на черния път бе, майна. И той ли е частен?
Ама няма лошо - все повече ми се изяснява защо Ицето има толкова много фенове сред оранжевите и жалтити - май сте си лика-прилика... Извинявай, ако с това съм те засегнал, ама какво друго да заключи човек от писанията ти?

А русичкото, не се опитвай да съставяш изречения - не ти се получава, пък и блондинките имат друга мисия в живота...
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 28 авг 2016 00:32

За Стоичков или добро или нищо...
За съжаление от доста време мълча , просто защото няма поводи да кажа добра дума за него. Дано греша , но този човек в момента копае дъното и все по често ще ни дава поводи да се срамуваме от изпълненията му , отколкото да се гордеем.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 28 авг 2016 00:41

Много важно, че дъщерята на Стоичков се жени. На мен лично тая "новина" и тези снимки от нея са ми безинтересни. Не знам защо и тея тъпи "журналисти" се завират там. Жълтите вестници съм казал отдавна, че трябва да ги забранят със закон. Първо във тях се пишат само глупости 90% от които неверни, второ четат ги само олигофренки(главно) и олигофрени.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 28 авг 2016 00:46

Raid написа:Майна, прочети пак, снимали са от колата докато са карали към паркинга - няма как да се представят "по подходящия начин". Било е преди да почне т. нар. парти, извън ресторанта, извън манастира - на черния път бе, майна. И той ли е частен?

И точно това тук е частта, в която според мене има неква измишльотина, нещо не е както трябва и докато не се изясни докрай кое кво, аз ще продължавам да съм на страната на Ицо.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 28 авг 2016 01:08

Цецо Чука написа:
Raid написа:Майна, прочети пак, снимали са от колата докато са карали към паркинга - няма как да се представят "по подходящия начин". Било е преди да почне т. нар. парти, извън ресторанта, извън манастира - на черния път бе, майна. И той ли е частен?

И точно това тук е частта, в която според мене има неква измишльотина, нещо не е както трябва и докато не се изясни докрай кое кво, аз ще продължавам да съм на страната на Ицо.

Доколкото те познавам, ти ще си на страната на Ицо дори и след като се изясни , че е вършил простотии.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 авг 2016 09:16

Цецо Чука написа:

Чудесно , дано някой ден Ицо пребие някой твой роднина , че му е отнел предимство на пътя ....

Тогава да те питам пак , на чия страна ще си !!!

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 28 авг 2016 10:08

Голям мъж е тоя селяндур. Някой път ще нацели някой, на който му стиска да му разбие грозната кратуна и после каталунеца пак ще обяснява, че ток го е ударил.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 28 авг 2016 10:10

Ицето да внимава, че навремето Стойчо Стоилов и той така си беше повярвал, ама си намери майстора.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 авг 2016 10:22

Малко ги и е бил :!: :evil: Долна сволочь папарашка!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 28 авг 2016 10:57

В каква държава живеем!

От една страна, Стоичков, като видна обществена личност, почти непрекъснато в ежедневието си, трябва да си играе на неприсъщата за същността му дипломация. Сигурно му се е искало, поне на сватбата на дъщеря му, да си бъде той, същинския, може и да е пийнал повечко. От друга страна, ловците на сензации от жълтите издания, винаги търсещи да "извадят" известните от бляскавата им обществена обвивка, за да направят пари - за да може, чрез тях, с цялата си клюкарската същност, да доминират в обществото. Та, водени от такъв бисерен мотив, се опитват да се поставят в правото си на силния (четвърта власт в жълто) и грубо нарушават една проста НРАВСТВЕНОСТ! От своя страна и Стоичков извършва Самоуправство! И следва да му се потърси отговорност, защото правото си е право!
Но и т. нар. журналисти, колкото по-големи лизачи стават и колкото по-неграмотно пишат, толкова повече се обединяват (като таксиметровите шофьори) и скачат като ужилени, колкото пъти се получи репликата от наглите им и нетърпящи възражение действия. Как така стана в тази страна, че простаците все успяват с просташки действия да трупат безнаказано пари с просташки и непродуктивни действия и така да доминират навсякъде и да ни ги навират в очите непрекъснато като светъл пример?!

Стоичков поне е показал класа някъде.

В крайна сметка са пострадали хора като шофьора, който едва ли е най-виновен. А някой шкембелия парвеню, организирал целия този бълвоч и, най-вероятно, разчитайки на сприхавия характер на Стоичков, ще остане целия в бяло!Типична България! Сватбарско - клюкарски народ с робска психика вместо елементарни понятия за нравственост! Затова и все полицията трябва да ни пази?! А тя също добре преживява от това!

Върни се в “Футбол - България”