1982 написа:Ебахти гнусната държава сме, то няма и какво да коментираш, всичко смърди и вони на мърша и лайна.
Що бе, виж, че има и доволни хора от цялата тази гнусотия

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
1982 написа:Ебахти гнусната държава сме, то няма и какво да коментираш, всичко смърди и вони на мърша и лайна.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
гарфилд написа:1982 написа:Ебахти гнусната държава сме, то няма и какво да коментираш, всичко смърди и вони на мърша и лайна.
Вярно е.
Ама платените Диеми,дето ни ги натресоха,ще счупят всички рейтинги.Представи си мач ЦСКА Етрополско знаме-ЦСКА дето взе Купата и Верея-Локо Горна,какви люти битки ще бъдат.![]()
![]()
Daniel Levski написа:Оказа се,че заради далаверите на Гриша Ганчев се разваля целият футбол в България. Вкарва се отбор ГМО като Чавдар - Лиска, като се прецаква държавата за вземанията. Намирисва ми ,че български отбори няма да играят дълго време в Европа. Писна ми от далаверите на комунистическото изчадие.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Daniel Levski написа:Оказа се,че заради далаверите на Гриша Ганчев се разваля целият футбол в България. Вкарва се отбор ГМО като Чавдар - Лиска, като се прецаква държавата за вземанията. Намирисва ми ,че български отбори няма да играят дълго време в Европа. Писна ми от далаверите на комунистическото изчадие.
Не е луд тоз който яде баницата......
Дано ни изхвърлят, че да има някакъв рестарт, че иначе след време нивото ще ние като на Андора и Сан Марино.
Viktor4o_Rs написа:Работата е ясна - един самозабравил се микренски мафиот завъртя на малкия си пръст целия ни футбол и заради него останалите мутри плюха на всякакви закони, наредби, правила и т.н. Дай Боже УЕФА да се намеси, да накаже гнусната Перука и БФС, да ни извадят всичките отбори и това е, няма да е голяма загуба.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта