Отсъстващият президент.... !!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Отсъстващият президент.... !!!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 авг 2015 13:58

kremi82 написа:Понеже не ми се чете тази "статия" (от първите няколко реда ми прилича на бълвоч и помия), някой с две-три думи ще каже ли за кво иде реч?

Червен рев от кочината... 8-)
"Боби Михайлов: Направихме компромис с оставането на ЦСКА в "А" група..." (годината е 2012)

http://www.sportal.bg/news.php?news=387890

Сега пак им е виновен!... :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 15 авг 2015 14:02, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 15 авг 2015 14:02

Captain Stottlemeyer написа:
kremi82 написа:Понеже не ми се чете тази "статия" (от първите няколко реда ми прилича на бълвоч и помия), някой с две-три думи ще каже ли за кво иде реч?

Червен рев от кочината... 8-)

Ясно.
Стават банални вече.Няма ли да се спират вече, че писнаха на всички ни?
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 авг 2015 14:04

kremi82 написа:Понеже не ми се чете тази "статия" (от пътвите няколко реда ми прилича на бълвоч и помия), някой с две-три думи ще каже ли за кво иде реч?

С две-три думи:
Михайлов е виновен за всичко-и затова, че някои клубове (повечето) едва кретат без пари, и затова че ЦСКА е във В група, и затова, че Левски е в А група, и затова, че нямаме добър национален отбор(откъде да имаме, като няма играчи, а играчи няма, защото Михайлов не ги произвежда в клубовете), виновен и затова, че българските треньори са калпави, че ЦСКА е плащал наем (смях в залата), че публиката, по-точно олигофренската и част, се държи на стадиона така, че да и е кеф на нея, а клуба-евал съм го, ще плаща. Виновен е и за побоищата между "феновете"-и в София, и в Пловдив.
Но най е виновен, че с лека ръка е пратен ЦСКА при аматьорите-този толкова честен и заслужили уважение клуб (особено в последните десетина години).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 авг 2015 14:14

KAT90 написа:
Мистри написа:
ceBep написа:Стига с този комунизъм карикатури сини, не виждате ли че футбола ни се разпада, отбори като ЦСКА и Локо СФ бяха захвърлени в аматьорския футбол с лека ръка, Локо ПД са пред отказване, а останалите клубове са на последно издихание и едва връзват двата края. Националния ни отбор е вече в една урна с най-жалките в Европа, а клубовете ни отпадат още преди да ни е започнало първенството. А тоя ми говори за комунизъм и си разчесва пръстите по клавиатурата с разни безсмислици.

Перукан ли ви купуваше носърчетата на кило и с големи заплати?Загрижил се за националния.Колко играча дадохте в последните години?
С лека ръка били изхвърлени.Че вас ви жалеха СЕДЕМ години . :mrgreen:
Сега е ваш ред за жалейка. Па почерпете по едно жито . :lol:

Мистрал, стига си повтарял едно и също като развален светофар!Ако при нас е било на килограми, то при вас е тонове.Даже имаше преди време статия колко много футболисти и треньори имате сменени за няколко години.Е там бяхте ПЪРВИ.А вие колко национали сте дали?Един Гаджев, който е там само, за да си намери отбор!Гледайте си обора!

Гаджев, Гаджев...пак е едина на фона на вашите...0 ( нула )
И е прав колегата по-горе-7 ( СЕДЕМ ) години ви чакат и правят компромиси за вас, а не ви увряха главите и да почнете да плащате!!!Затова и другите клубове започнаха да разсрочват и да мотаят, защото за вас можеше, значи и за другите трябваше да може!
И аз не го понасям "синьото" БФС заради горното, но не те, а ВИЕ сте най-голямото зло за футбола в България заради примера, който давахте и практиката да живеета на кредит т.е. да паразитирате за сметка на други!!!
Разберете го най-накрая и престанете с това, че са ви дали заслуженото!!!
Обора си го гледаме, гледаме и как се строи новия сектор, а вие с кочината какво правите и ще ви има ли след Нова година?!?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 15 авг 2015 14:17

Много са жалки сините - четат абсолютно истини и веднага рев за комунисти (което е малко странно предвид на какъв отбор са фенове). Бас ловя, че ако бяха изхвърлили Левскито във В група сега щеше да има 100 теми анти-БФС, но НЕЕЕЕ, трябва да защитаваме БФС и да казваме на черното - бяло, а защо не и розово! Смешни сте на Герена, но като гледам пак сте 5-6 място накрая. Иначе червените е ясно, че всички други са им виновни - там точно като в Левски имат навика да са Господ във футбола и никой да не може да им каже нищо. Така беше 45 години, така си остана по мутренските години и когато дойде време да плащаш се чудиш как може някой да е толкова нагъл, че да иска да плащаш натрупаната от теб сметка! Та ние сме марка, ние сме милиони, от къде на къде след като се наядем трябва да си плащаме сметката? Къде го има това? Има го и е добре да свиквате заедно с другото отборче на всички власти - вече няма привилегии за вас, защото сте никои, нямате пари да си купувате титли както Чорни правеше с Левски, нямате партия да ви дава най-добрите футболисти като ги краде от другите. Това са реалностите - сега силните са други, тези с многото пари, с кренвиршите и трибуните мУци и може само да си злобеете и да ви е яд на тях, защото вие никога няма да стигнете до там, ако ще да се пишете не отбори на народа, а на галактиката. Иначе Михайлов, че е маумуна и не става за нищо е ясно на всички, но най-малко той е виновен, че псевдо-грандовете, галениците на партии, милиции и всякакви комунисти вече са в кенефа, където им е мястото!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 авг 2015 14:18

kiril.a.d написа:
Мистри написа:
ceBep написа:Стига с този комунизъм карикатури сини, не виждате ли че футбола ни се разпада, отбори като ЦСКА и Локо СФ бяха захвърлени в аматьорския футбол с лека ръка, Локо ПД са пред отказване, а останалите клубове са на последно издихание и едва връзват двата края. Националния ни отбор е вече в една урна с най-жалките в Европа, а клубовете ни отпадат още преди да ни е започнало първенството. А тоя ми говори за комунизъм и си разчесва пръстите по клавиатурата с разни безсмислици.

Перукан ли ви купуваше носърчетата на кило и с големи заплати?Загрижил се за националния.Колко играча дадохте в последните години?

носърчетата на кило, ги носеше Батков от сафаритата си в Африка! ;)

Сигурно той ви доведе Лима, Соуса, Ел Пистолеро, Бенжалюн и всички други дето ви загробиха със заплати и с по 2 ( ДВЕ...ДВЕ ) минути игра!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 авг 2015 14:20

kiril.a.d написа:
Мистри написа:Стигнах до "поддържането на статуквото" и до там.
Не ми се чете поредната профанска и неграмотно написана драсканица.
Апропо-какво е ...статуквото :lol: , което се поддържа?

Статукво е, наложеното и поддържано положение на профанско-чалгаджийска простотия и непукизъм!!!
А се налага от мутрите, чийто Капи ди тути капи и сега е на власт!

За кои мутри говориш?
За Божков?
За Илия Павлов
За измамника Томов?

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 авг 2015 14:23

KAT90 написа:
Tommi написа:
KAT90 написа:
Мистри написа:

Мистрал, стига си повтарял едно и също като развален светофар!Ако при нас е било на килограми, то при вас е тонове.Даже имаше преди време статия колко много футболисти и треньори имате сменени за няколко години.Е там бяхте ПЪРВИ.А вие колко национали сте дали?Един Гаджев, който е там само, за да си намери отбор!Гледайте си обора!

Закриха ли ни като вас - не са. Търси си виновниците във вашата къщичка.

Не забравяйте, че вие винаги сте след нас!Пък и нас не са ни закрили.Имаме ли мач, имаме ли точки имаме.

И аз пак да си питам-след Нова година ще ви има ли?
Много е възможно и до тогава да ви няма, а през Януари е на 99% сигурно, че ще се разпаднете, ама аз да ти обяснявам неща от ВАШАТА кухня...

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 15 авг 2015 14:25

Тоmmi, явно не четеш внимателно !!!! Пробвай от начало и по бавно, за да няма нужда да обяснявам какво съм писал. Първо цска НЕ Е МОЙ клуб !!! Не ме итнересува на кой е , нито сините нито оранжевите нито лилавите итн клубове. За какво съм "вечно онеправдан" ??? Това което ти си мислиш, си е твоя работа но не ми вкарвай думи в изреченията които ни най малко не съм искал да ги кажа. Разкриването на заплатите е гооляяяям проблем. И то не само в Левски , ама почти всички клубове с малки изключения. Понеже явно не искаш да отговориш, ще питам отново : ГОнзо взимал ли е заплата над 1 милион в годините преди трансфера му в Рен ??? Плащани ли са данъци на държавата ??? Това питам, защо същата тази държава гони едните за неплащане на задълженията , а не гони други за УКРИВАНЕ НА ДОХОДИ !!!!! Не се правете на луди на сила. Как така футболистите карат коли за по 100 К евра , а пък взимат по 3-4 хиляди заплата ??? Много явни несъответствия в начина на живот и декларираните доходи. А за цска , щом до тук са я докарали проблема си е техен, да се орпавят. Даже се чудя дали не трябваше още едно стъпало на долу да слязат но това е друга тема. Иначе за стадионите също не си прав ! Държавата трябва да бъде майка за всички, а не мащеха за някой. Или всички плащат или всички не плащат, не знам защо някой трябва да получава безвъзмездно помощи, а други да се оправят сами. Даже последния пример счупи тъпомера с трибуната за милиони в Разград, но това също е тема за друг разговор.

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 15 авг 2015 14:26

1palq4o1 написа:
kiril.a.d написа:
Мистри написа:Стигнах до "поддържането на статуквото" и до там.
Не ми се чете поредната профанска и неграмотно написана драсканица.
Апропо-какво е ...статуквото :lol: , което се поддържа?

Статукво е, наложеното и поддържано положение на профанско-чалгаджийска простотия и непукизъм!!!
А се налага от мутрите, чийто Капи ди тути капи и сега е на власт!

За кои мутри говориш?
За Божков?
За Илия Павлов
За измамника Томов?

Мей би ГГ :?: :?: :?:
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Върни се в “Футбол - България”