БФС – "Истината е някъде там"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: БФС – "Истината е някъде там"

Мнениеот kiril.a.d » 12 авг 2015 13:16

Алооооо, всички колеги фенове на различни отбори - с изключение на феновете на Домуса и...явно мазнещия му се сега, Венци Тотото - спрете да се делите и джафкате, защото точно на гърба на това разделение и до днес съществува ужасния паразит БФС!!!
Аз, като ЦеСеКАр, съм бесен на това, че БФС закопа Локо Сф, поради...нечия поръчка ;)
Днес, чета опит за затриване на Локо Пд - левскарите да млъкнат, тъй като финансовата осигуреност на Лок Пд, не е като при вас!!!
Само се подсмихнах на спасението на "Левски" за лиценза, но това си го знаем от години;)... - просто левскарите да млъкнат, щото...аман от "червеното БФС", което вечно е "синьо" ;) :)
БФС трябва да бъде закрито и на негово място да се появи нова федерация, организация, която да бъде чисто футболна!!! - а не по комунистически, държавна!!!
Да внимава всеки ченгесар, който се опита да защити, ама реално червеното, комунистическото БФС!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 авг 2015 13:20

Доказани некадърници и всичко е на шуробаджанащина в тая мошеническа структура!
@ Ако не бием скиорите е са септември, МИХАЙЛОВ първи да хвърля оставка след това всички след него!
@ Наглец... съсипа футбола тоя нещастник!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 авг 2015 13:41

Teo написа:Доказани некадърници и всичко е на шуробаджанащина в тая мошеническа структура!
@ Ако не бием скиорите е са септември, МИХАЙЛОВ първи да хвърля оставка след това всички след него!

:lol: :lol: :lol: Тео, не налитай така жестоко на първообраза ни! - ние сме Септември София, по-късно пришит към ЦДВ ;)... - що пък да не им пуснем един равен? ;) - пак ще сме първи!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 авг 2015 13:56

Лумпените от всички клубове вън от стадионите!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 12 авг 2015 13:57

kiril.a.d написа:
Teo написа:Доказани некадърници и всичко е на шуробаджанащина в тая мошеническа структура!

:lol: :lol: :lol: Тео, не налитай така жестоко на първообраза ни! - ние сме Септември София, по-късно пришит към ЦДВ ;)... - що пък да не им пуснем един равен? ;) - пак ще сме първи!!!

Тео има предвид мача с Норвегия през септември, а не този на ЦСКА със Септември. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2015 14:26

HEATSEEKER написа:Синьото лицемерие, отново е във вихъра си.Жалки подобия на журналя се мъчат да раздават морал.На същия мач сините селяндури целеха Венков, за отбора на ДПС ще има ли наказание :?:
Между прочем сините фесове, наказаха ли ги за мача в Бургас :?

7 000 лева парична санкция + възстановяване на щетите + предупреждение за лишаване от домакинство.
А аз може ли да запитам с какво наказаха новите силни на деня Черно море за боя над противников футболист? Понеже го раздаваш моралистче, се чудя как ще коментираш това, че цесекистите, макар и с аматьорски статут, отнесоха наказание (макар и смехотворно), а ПФК за по-тежко провинение на публиката не отнесе дори предупреждение. Хм?

Абе, ти не беше ли онзи лъжец, който ни обясняваше, че финалът за КБ щял да се играе в Стара Загора? Ами ние май още тогава те разкрихме що за стока си. :twisted:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2015 14:41

ntodorov написа:.. Кой, какви наказания от БФС е отнесъл - не ни/ме интересува, но ние, като граждани на Бургас и негови данъкоплатци за чиЙ трябва да плащаме зулумите, които чуждите агитки ни струпват. Намацани фасади, счупени пейки, осветление, изтръгнати кошчета за боклук, осквернени паметници, опикани входове, разхвърляни
боклуци, окрадени магазини, смачкани ламарини на паркирани коли. За чиЙ ? Какво е влезнало в общината ни от мач на този стадион, че да си понасяме зулумите след това и бургазлии да плащаме от джобовете си.. ???

Един момент, по принцип клубът, чиято агитка прави золуми и руши по чуждите стадиони, си плаща за ремонтите след това. Или както се изразява комисията на "ултрасиньото" БФС, "Да възстанови щетите", така че вие, уважаеми граждани на Бургас, не знам какво плащате за потрошените седалки. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 12 авг 2015 14:44

И преди БФС беше мафиотска структура, но откакто се появи гос'ина с Изображение, НЕ СЕ ТРАЕ!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 12 авг 2015 18:47

BRF написа:
samobotev написа:
Смяташ,че не трябва да ви накажат за това нещо ли?
Какво ви наказаха за побоя над футболисти на Локо ГО на терена!?

естествено, че трябва да бъдат наказани една глоба и максимум един мач без публика или на неутрален терен. Но и сините трябваше да бъдат наказани преди два месеца и сега първите три мача за сезона да си ги играят пред празни трибуни.
И като напомняш за мача с Локо Го , какво ще кажеш и за вашия мач с евреите и какво трябваше да е наказанието на ЦСКА след него :?:

За нашия аматьорски мач с еврейте ни наказа с две неща,абсолютно несправедливо!Представяш ли си на мач на Чико(Бяга) да се случи такова нещо(сигурно се е случвало),кой ли сектор ще им затворят? :lol:

Сега ще ти обясня разликата между вас и нас.Надявам се да не се обидиш.Вие сте аматьори ,а ние ПРОФИТА.ОГРОМНА разлика.И затова има разлика в наказанията.Другото-вие се ебавахте с ЕВРЕИ,затова и ви наказаха.А на нашият мач с Локо Г нямаше камери,нямаше делегати,нямаше и евреи.За какво да ни наказват тогава?Само заради един племнник?Хайде стига бе.Не е сериозно.Да го хванат полицията и да го осъдят/извършителят/.А при вас е друго.Посегнахте на нещо недосегаемо и как не ви обвиниха в антисемитизъм...направо още се чудя. :mrgreen:
п.п.Не го вземай навътре,цялата обстановка е един голям цирк/без да обиждам цирковете/.Сега се замислям,дали няма да е по удачно да бъде създаден нов футболен съюз който да администрира изцяло ново първенство,не под егидата на БФС.Ще си играят за две купи,ще има някакъв награден фонд,може и някоя ТВ да даде някой лев.Ще има гледаемост,ще има интрига и няма да храним лапачи.Няма да участваме и в Европа,защото ще бъдем нелигитимни,но на кой му пука?Стига сте се ядосвали за глупости.Решението е само едно-пълно игнориране на БФС,ама наистина ПЪЛНО.И да си играе който има пари да си плаща по 37500 за расистки обиди.На мачовете на новата лига няма да има такива обиди,защото ще има само БГ граждани.А ако им викат селяни,няма да се наказват,защото ще са си такива повечето.Ще се играе само и единствено честен футбол,защото на никой няма да му пука за някакви измислени участия и ще има наистина феърплей и красота.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

extreme_sub
Контакти:

Мнениеот extreme_sub » 12 авг 2015 18:55

левски си е левски.бфс-то синьо.какво о4аквате.според мен трябваше да правят компания на локо(сф) и Цска и да играят с 4ико бяга,ама нали е левски... впро4ем левски винаги е бил бутан от управници,съдий и про4ие.някои да е 4ул от левски да е излезнал 4итав футболист,на европеиско ниво винаги са се справяли от4айващо.нямам нищо против тях,да ме извиняват сините фенове ,но побутването и меренето с не-еднакъв аршин ве4е писва на вси4ки.въпросът е докога щте продължава така?

Върни се в “Футбол - България”