Готвача написа:BRF написа:Готвача написа:Извинявай,ама кой точно БГ отбор сравняваш с горе изброените от теб?Доколкото си спомням,между изброените от теб отбори има такъв печелил ШЛ преди 2-3 години.Няма как да не е гранд.Но тукашните ментета грандове?
Що трябва да се сравнявам с някой?Дай определение за ГРАНД в България!После виж дали ЦСКА отговаря на тези критерии!Не знам кой е спечелил ШЛ преди 2-3 години от тези отбори,ама Ривър бяха,са и ще бъдат ГРАНД на аржентинския футбол!
Интер с Моу,Ливърпул преди десетина години два поредни финала-един спечелен-един загубен.Ривърплейт имат мисля междуконтинентална купа и мисля две Либертадорес.Отговарят на определение за гранд.Какво точно международно футболно отличие е спечелил ЦСКА,че да е гранд?Стяуа-ДА,но ЦСКА...А за Левски да не става и дума,нали?Но реално погледнато по твоите критерии и Левски са гранд/но си е смях от всякъде,нали/.Но според общоприетите норми, Черно море в лицето на предшественика си Владислав е ИСТИНСКИ гранд,защото има международно отличие-КУПАТА НА БУКУРЕЩ 1925 година.Между другото,това е единствената международна купа спечелена от БГ отбор и то на техен терен.Ако комунистите не бяха разформировали варненският футбол и натикали ни в девета глуха,сега щяхме да имаме доста повече шампионски купи и купи на страната/вероятно/.
Явно критериите ни са различни!Няма проблем!За мене ЦСКА си е българския ГРАНД!
Всъщност ти сам казваш,че не си сигурен Ривър плейт дали имат международен трофей,но предполагам не поставяш под съмнение,че са аржентински гранд!?!
п.п. ЦСКА има много международни купи,виждал съм ги с очите си