Бихте ли изказали мнението си за тази статия?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Бихте ли изказали мнението си за тази статия?

Мнениеот BRF » 09 юли 2015 19:30

Готвача написа:
BRF написа:
Готвача написа:Извинявай,ама кой точно БГ отбор сравняваш с горе изброените от теб?Доколкото си спомням,между изброените от теб отбори има такъв печелил ШЛ преди 2-3 години.Няма как да не е гранд.Но тукашните ментета грандове?

Що трябва да се сравнявам с някой?Дай определение за ГРАНД в България!После виж дали ЦСКА отговаря на тези критерии!Не знам кой е спечелил ШЛ преди 2-3 години от тези отбори,ама Ривър бяха,са и ще бъдат ГРАНД на аржентинския футбол!

Интер с Моу,Ливърпул преди десетина години два поредни финала-един спечелен-един загубен.Ривърплейт имат мисля междуконтинентална купа и мисля две Либертадорес.Отговарят на определение за гранд.Какво точно международно футболно отличие е спечелил ЦСКА,че да е гранд?Стяуа-ДА,но ЦСКА...А за Левски да не става и дума,нали?Но реално погледнато по твоите критерии и Левски са гранд/но си е смях от всякъде,нали/.Но според общоприетите норми, Черно море в лицето на предшественика си Владислав е ИСТИНСКИ гранд,защото има международно отличие-КУПАТА НА БУКУРЕЩ 1925 година.Между другото,това е единствената международна купа спечелена от БГ отбор и то на техен терен.Ако комунистите не бяха разформировали варненският футбол и натикали ни в девета глуха,сега щяхме да имаме доста повече шампионски купи и купи на страната/вероятно/.

Явно критериите ни са различни!Няма проблем!За мене ЦСКА си е българския ГРАНД!
Всъщност ти сам казваш,че не си сигурен Ривър плейт дали имат международен трофей,но предполагам не поставяш под съмнение,че са аржентински гранд!?! :?
п.п. ЦСКА има много международни купи,виждал съм ги с очите си :) !

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 09 юли 2015 19:42

kalata98 написа:Здравейте! На 17 години съм и бих желал ако може да си кажете мнението за статията, която написах (все пак се уча още). Приемам всякаква критика :)

Ето линк: http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... Z5P1ekcSM-

Поздравления!
За наистина крехката си възраст си задълбочил в една тема, където много твои връстници, че и по-стари фенове не са си напрягали сивото вещество!
Бих те критикувал, че си захванал тема, която е много обширна, но предвид анализите на пишман журналистите в Гонг и Спортал, то си се справил много добре, че и по-добре, защото те горките са пристрастни, докато ти все още можеш да се предпазиш от това!
Предполагам, че го правиш, но все пак да си кажа, че ще е от огромна полза, да научиш английският и да четеш спортни анализи на колегите ти отвъд западната ни граница!
Стискам палци, ти да си първият професионален спортен журналист в България!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 юли 2015 19:56

Като начало е добре. Много добре. Имаш доста кривици да оправяш, да си изградиш стил и почерк, но с труд и упорство ще стане. Поддържам колегата, който те съветва за английския език. Дерзай, времето е пред теб! ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 09 юли 2015 21:20

Абсолютно съгласен.
Никой не започнал със собствен стил, в която и да е сфера. Всеки си е харесал някой майстор, започнал е да го копира. После, придобивайки опит и самоувереност, е добавял свои неща и така се е получил собственият почерк.
Момчето трябва да си хване добър учител, който да му помогне да анализира добрите примери в журналистиката, да разбере кое ги прави добри.
Добро упражнение е, примерно, да се изгледа едно спортно събитие, после да се прочете какво е написал някой корифей за събитието. После ученикът трябва да се опита да направи собствен анализ и т.н.
Със всеки занаят е така. Музикантът първо гледа и слуша, а после се опитва да свири заедно с учителя си. Футболистът първо гледа, а после играе с тези, от които се учи.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 юли 2015 22:11

BRF написа:
Готвача написа:
BRF написа:
Готвача написа:Извинявай,ама кой точно БГ отбор сравняваш с горе изброените от теб?Доколкото си спомням,между изброените от теб отбори има такъв печелил ШЛ преди 2-3 години.Няма как да не е гранд.Но тукашните ментета грандове?

Що трябва да се сравнявам с някой?Дай определение за ГРАНД в България!После виж дали ЦСКА отговаря на тези критерии!Не знам кой е спечелил ШЛ преди 2-3 години от тези отбори,ама Ривър бяха,са и ще бъдат ГРАНД на аржентинския футбол!

Интер с Моу,Ливърпул преди десетина години два поредни финала-един спечелен-един загубен.Ривърплейт имат мисля междуконтинентална купа и мисля две Либертадорес.Отговарят на определение за гранд.Какво точно международно футболно отличие е спечелил ЦСКА,че да е гранд?Стяуа-ДА,но ЦСКА...А за Левски да не става и дума,нали?Но реално погледнато по твоите критерии и Левски са гранд/но си е смях от всякъде,нали/.Но според общоприетите норми, Черно море в лицето на предшественика си Владислав е ИСТИНСКИ гранд,защото има международно отличие-КУПАТА НА БУКУРЕЩ 1925 година.Между другото,това е единствената международна купа спечелена от БГ отбор и то на техен терен.Ако комунистите не бяха разформировали варненският футбол и натикали ни в девета глуха,сега щяхме да имаме доста повече шампионски купи и купи на страната/вероятно/.

Явно критериите ни са различни!Няма проблем!За мене ЦСКА си е българския ГРАНД!
Всъщност ти сам казваш,че не си сигурен Ривър плейт дали имат международен трофей,но предполагам не поставяш под съмнение,че са аржентински гранд!?! :?
п.п. ЦСКА има много международни купи,виждал съм ги с очите си :) !

За да ти доставя удоволствие,ще ти кажа че ЦСКА са гранд.За да не нараня някои левскари,ще кажа че и те са гранд.А за да ме разбереш правилно,мога да ти дам някои условия на които трябва да отговаря един гранд,но тогава ще ме разбереш че съм прав да казвам че са грандове-ментета нашите два "колоса".За да съм максимално ясен,ще ти дам пример за един такъв гранд-АЯКС.Отговаря на всички необходими условия за да се нарече ГРАНД.Ти си помисли и си отговори честно/може и сам на себе си/какво точно не достига на тези два наши местни отбора да бъдат грандове.Относно тоталната доминация на двата отбора-тази доминация се осъществи в периода 1944-2010.Период на НЕЧЕСТНО разпределяне на всичко.От футболисти,до сателити.От наредени спонсори-до наредени мачове.Зная че си наясно с тези порочни практики и НИКОЙ не може да ме убеди в честните 4 титли на Лудогорец.Да,играят най добрият футбол,но двата сезона титлата им бе отстъпена,а другите два...имаше меко казано много съмнителни мачове.Не искам да омаловажавам успехите им,но не са честно постигнати.Уважавам постигнати успехи на терена,като този на Берое за КБ и на Черно море за КБ.Изстрадани до край,честно и почтено спечелени мачове и купи.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2015 22:21

Готвача написа:За да ти доставя удоволствие,ще ти кажа че ЦСКА са гранд.За да не нараня някои левскари,ще кажа че и те са гранд.А за да ме разбереш правилно,мога да ти дам някои условия на които трябва да отговаря един гранд,но тогава ще ме разбереш че съм прав да казвам че са грандове-ментета нашите два "колоса".За да съм максимално ясен,ще ти дам пример за един такъв гранд-АЯКС.Отговаря на всички необходими условия за да се нарече ГРАНД.Ти си помисли и си отговори честно/може и сам на себе си/какво точно не достига на тези два наши местни отбора да бъдат грандове.Относно тоталната доминация на двата отбора-тази доминация се осъществи в периода 1944-2010.Период на НЕЧЕСТНО разпределяне на всичко.От футболисти,до сателити.От наредени спонсори-до наредени мачове.Зная че си наясно с тези порочни практики и НИКОЙ не може да ме убеди в честните 4 титли на Лудогорец.Да,играят най добрият футбол,но двата сезона титлата им бе отстъпена,а другите два...имаше меко казано много съмнителни мачове.Не искам да омаловажавам успехите им,но не са честно постигнати.Уважавам постигнати успехи на терена,като този на Берое за КБ и на Черно море за КБ.Изстрадани до край,честно и почтено спечелени мачове и купи.

Нямаше нужда да казваш нещо,което не мислиш!Както казах,критериите са ни различни!Примерно преди години Локо Сф игра с холандския гранд Фейнорд или пък колегите от Подуене с румънския Динамо.Партизан гранд ли е по твоите критерии?Или трябва са е спечелил КЕШ!Какво ти е мнението за нац. отбор на Холандия в световен мащаб?Нямат Световна титла,но имат три финала!Това,че признаваш КБ на твоя отбор и Берое,а отричаш ВСИЧКО друго си е твой проблем и твое виждане!Аз не съм толкова краен в преценките си,доста страдахте да тази Купа,и с Локо ГО и с Локо ПД,май само финала беше сложен! :?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 юли 2015 22:35

Аз не признавам само тази КБ.Признавам всички честно и почтено спечелени титли и купи.Просто дадох пример за честна игра.Даваш подобен пример и се съгласявам на 100%.Ако имаше и най малък признак че тази КБ е уредена,щях да изрева първи.Просто начин на мислене.Не харесвам нечестната игра и затова много харесвам шефовете от ТИМ.НИКАКВИ договорки-каквото стане на терена,това ще е.Ще ти дам пример за мача за КБ с ЦСКА.Имахме оферта да си "КУПИМ КБ".Знаеш как завърши мача,нали?
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2015 22:39

Готвача написа:Аз не признавам само тази КБ.Признавам всички честно и почтено спечелени титли и купи.Просто дадох пример за честна игра.Даваш подобен пример и се съгласявам на 100%.Ако имаше и най малък признак че тази КБ е уредена,щях да изрева първи.Просто начин на мислене.Не харесвам нечестната игра и затова много харесвам шефовете от ТИМ.НИКАКВИ договорки-каквото стане на терена,това ще е.Ще ти дам пример за мача за КБ с ЦСКА.Имахме оферта да си "КУПИМ КБ".Знаеш как завърши мача,нали?

Честно казано не знам как е свършил този мач,кога се е играл и така!Просто не си спомням!Като махнем последните титли на Разград,предните 2 на Литекс си бяха ОК,както и на говедата преди това и нашата преди тяхната!Не помня и нещо при нашата Купа 2011!Както и да е!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 юли 2015 22:48

BRF написа:
Готвача написа:Аз не признавам само тази КБ.Признавам всички честно и почтено спечелени титли и купи.Просто дадох пример за честна игра.Даваш подобен пример и се съгласявам на 100%.Ако имаше и най малък признак че тази КБ е уредена,щях да изрева първи.Просто начин на мислене.Не харесвам нечестната игра и затова много харесвам шефовете от ТИМ.НИКАКВИ договорки-каквото стане на терена,това ще е.Ще ти дам пример за мача за КБ с ЦСКА.Имахме оферта да си "КУПИМ КБ".Знаеш как завърши мача,нали?

Честно казано не знам как е свършил този мач,кога се е играл и така!Просто не си спомням!Като махнем последните титли на Разград,предните 2 на Литекс си бяха ОК,както и на говедата преди това и нашата преди тяхната!Не помня и нещо при нашата Купа 2011!Както и да е!

На финала за КБ си ни бихте като момченца с 3-1,после имаше бой и на трибуните.Учудвам се че не си спомняш този мач.И не казвам че нечестно спечелена,просто искаха шефовете ви да изкарат едни бързи пари,ама сбъркаха хората.И като не се навиха си ни бихте,както се и очакваше де.Изтървахме една дузпа и това сложи точка на мача.Иначе при 3-2 до края не се знаеше с нашите биткаджии.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2015 22:58

Готвача написа:
BRF написа:

На финала за КБ си ни бихте като момченца с 3-1,после имаше бой и на трибуните.Учудвам се че не си спомняш този мач.И не казвам че нечестно спечелена,просто искаха шефовете ви да изкарат едни бързи пари,ама сбъркаха хората.И като не се навиха си ни бихте,както се и очакваше де.Изтървахме една дузпа и това сложи точка на мача.Иначе при 3-2 до края не се знаеше с нашите биткаджии.

Ааааа,не се усетих,че говориш за този мач :lol: !Беше преди 9 години и бях на стадиона!
[offtopic]Два дни преди това се роди големия ми син и почерпката за раждането му завърши с посещение на нощния влак!Разбира се бях мъртво пиян и не знаех ,че са ме качили на влака :lol: !Ясно е колко време е продължило черпенето за детето,после обаче имах сериозни проблеми с жена ми :lol: ![/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”