БиТиВи отдавна не е медия, а поръчкова телевизия, която орезилява всеки неудобен на Новия световен ред.
BTV носи пряка отговорност за опростачването на нацията, за циганизацията и ислямизацията на България.
За антибългарите от Би Ти Ви - толкоз !
Кой е Кирил Домусчиев ?
Няма начин да е натрупал милионите си без благословията на ДС. Абсурд ! По онова време не можеше да натрупаш първоначален капитал без ДС.
Домусчиев обаче е от онази порода другари, които бързо забравиха откъде са тръгнали и кой ги е извадил от лайната. Всъщност точно такъв е и Бойко Методиев Борисов. Факт !
Та, тези другари като Домуса и Тиквата днес се кланят на нови господари. Кланят се на Америка и така наречения "световен елит".
За тях "Русия" е мръсна дума. Кълнат се, че никога не са били комунисти и заклеймяват "лошия" социализъм ...
Странна птица е Домусчиев. Зализан с прическа тип Ал Капоне, а продукт и яростен поддръжник на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.
Щеше да е много смешно, ако не беше жалко, че Държавна сигурност даде милиони на такива малоумници и инфантили. То затова в България няма и истински бизнес всъщност ...
Още по-смешно и жалко е, че новите господари от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД припознаха именно в тези "бизнесмени" и "политици" като Домусчиев и Бойко Борисов свои партньори в Източна Европа ...
Абе, трагедия ви казвам ! Пълна трагедия !
Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от БТВ!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Cooler написа:Само на мен ли ми се видя пиян.![]()
Аз ако се напием толкова ше се събудим у изтрезвителя, минимум. Със сигурност няма да давам интерта по национални медии
Казано иначе, мила родна картинка. Просто без думи.
Липсва ми ПК-то ми...

За да си Бг журналист се иска да си с много ниска обща култура и с тъп поглед, за да си Бг олигарх се иска ... същото ! Мила родна идилия 

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Какво толкова го е попитал - гледах интервюто в спортала, момчето нищо лошо не е казало, Домуса просто е голям комплексар и е на бело, а то не прощава! Жалък нещастник, и твоето време ще дойде!
Не виждам нищо освен алкохола, което да провокира самозабравилия се собственик на Лудогорец. На всичкото отгоре оглавява и най-голямата работодателска организация в страната, а половината правителство му се изтупа на крака след като му даде 6млн. Срамна работа! За журналистиката съм съгласен и поведението на gong.bg и Нова ТВ го доказва. Нито думичка, все едно нищо не е станало. Както казаха от Ботев в декларацията си към същия собственик "благоприятната конюктура винаги е временна".
На Бойко като му се е слушала Цеца толкоз що не си е запалил личният автомобил и газ към Разград.Иначе дава акъл да сме гледали картофи и зайци пък в същия момент разхищава народна пара.За гела няма кво да кажем,ясно му го заявиха предния път от Ловеч.
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
-
Завиждайте и злобейте колкото си искате ! ЛУДОГОРЕЦ Е ШАМПИОН !!!! И пак е в групите на ЕКТ !
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!
Никой не злобее. Клатим глави в недоумение, че живеем в подобна КОЧИНА.

- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Ники.Габрово написа:Завиждайте и злобейте колкото си искате ! ЛУДОГОРЕЦ Е ШАМПИОН !!!! И пак е в групите на ЕКТ !
Толкова жалко поведение не отива на човек, който има претенции да е някакъв фактор в тази държава. Помни ми думата - рано или късно това ще ви изяде главата!
Евала, Кирчо. Така се прави. Какво ще им се обясняваш на тия софийски поръчкови журналистчета, които в прав текст по национални медии заявяват, че работата и заплатите им зависели от това дали има новини за Левски и ЦСКА. Ти си свикал пресконференцията, ти решаваш кой да присъства.
Хич не ги събирай на пресконференции. Гледай си отбора, ШЛ, брой титлите, брой победите в Европа, брой пачките от ЕКТ. Шеф си на КРИБ, малко ли ходиш по телевизиите.
Те 95% от медиите са софийски, очакваш да са благосклонни към отборите от провинцията??? Няма как да стане. Добре, че Лц отиде да играе 2 мача в СОфия(на Герена и Армията), че тия "милиони" фенове на двата отбора да съберат РЕКОРДНА публика за последнитге 2 години, че да има тия журналя какво да пишат, па едни грандомански статии, па едни епични неща.....ум да ти зайде, чейне да ти падне.
Хич не ги събирай на пресконференции. Гледай си отбора, ШЛ, брой титлите, брой победите в Европа, брой пачките от ЕКТ. Шеф си на КРИБ, малко ли ходиш по телевизиите.
Те 95% от медиите са софийски, очакваш да са благосклонни към отборите от провинцията??? Няма как да стане. Добре, че Лц отиде да играе 2 мача в СОфия(на Герена и Армията), че тия "милиони" фенове на двата отбора да съберат РЕКОРДНА публика за последнитге 2 години, че да има тия журналя какво да пишат, па едни грандомански статии, па едни епични неща.....ум да ти зайде, чейне да ти падне.
Интериорни врати - Врати хармоника
Върни се в “Футбол - България”