Ултраси на ЦСКА пребили хърватите в Борисовата градина

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Ултраси на ЦСКА пребили хърватите в Борисовата градина

Мнениеот BRF » 10 окт 2014 16:24

Долно уйно написа:
Аз пък съм изненадан ,че смяташ че събития от преди 10 години са причината за това.

Всички знаем ,че едни сръбски патриоти мислещи се за българи са го направили.

Не искам да бъде пророк, но е желателно когато им гостуване нашите фенове да не ходят там.

Стига сте писали глупости!Каквото и да беше станало вчера,днес и утре и нищо да не беше се случило,в Хърватска ще ни скачат на всички и навсякъде!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 окт 2014 16:29

bnboris0v написа:
Ден преди началото на евроквалификацията България - Хърватия фенове на гостите усетиха тежкия български нрав.

Вчера БЛИЦ първи информира за инцидента, който се случи в Борисовата градина в столицата. Наши и хърватски фенове се хванали гуша за гуша. При боя е бил окървавен младеж от гостуващата агитка, който е откаран с линейка. Докторите дори не са изчакали полицията, тъй като хърватинът кървял много.

В интернет пространството вече обикаля и снимка със знамето, което бе разпънато на Националния стадион "Васил Левски" по време на заниманието на съперника. С него са се сдобили ултраси на ЦСКА, ако съдим по мястото, което е използвано за фон. Не е изключено довечера, по време на мача, знамето да бъде разпънато в Сектор "Г".

баси, трудно ще станем европейци дейба. То верно хърватите не са стока, но защо такива неща не се случват в Норвегия , Финландия, Швеция. Ми нали тези които ще отидат на мача в Хърватия ги чака същото.

За Швеция не съм много съгласен, феновете на АИК са диви и правят золуми, като балканците.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 окт 2014 16:38

BRF написа:
diplomat написа:
BRF написа:
diplomat написа:
BRF написа:
effect написа:20 ярмейски смелчака са пребили 4 хърватски фена (дори не ултраси) от Франкфурт :lol: Естествено, ако това бяха ултрасите на Динамо или Хайдук щяхме да станем свидетели на римейк от 2003 :lol: Да видим дали биячите ще имат смелостта да отидат в Хърватия, където със сигурност ще си го получат, или както обикновенно ще се скатаят.

Какво е станало 2003,че нещо не се сещам?
Иначе ултрасите на Динамо си го отнесоха преди година,ще го отнесат и днес!Сигурен съм,че повечето от хората на снимката ще са и в Хърватско!

А трябва ли нормалните фенове да го отнасят, защото сте неадекватни олигофрени всичките ултраси?!?

Що обиждаш бе дрисльо смотан!?

А вие що биете хора, които нямат нищо общо с лумпенизираните ви организации?? На въпроса с въпрос отговаряш, айде у лево, мъжаги, ама като сте 20 с бухалки и боксове на 5 човека!! И си мислите, че Борисовата по някакво извратено правило е ваша собственост и може да си правите каквото си искате там, къде го има това, питам аз?!?!?! :evil: :evil: :evil: Ходите на тумби от поне 15 човека и гледате на кръв всеки дръзнал да направи грешна стъпка, а там се събират хората да разпуснат и да се порадват на парка, тъпанари таива!!!

Много си прост бе келеш!Какви хора съм бил аз бе смотаняк ******!Чети малко преди да пишеш!

Кво се правиш на неразбрал, преди години много хора ги беше страх да ходят в Борисовата заради такива като вас, напоследък малко се бяха успокоили нещата, ама ей ви пак, показахте си балканските гъзове!!

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 10 окт 2014 17:11

diplomat написа:Кво се правиш на неразбрал, преди години много хора ги беше страх да ходят в Борисовата заради такива като вас, напоследък малко се бяха успокоили нещата, ама ей ви пак, показахте си балканските гъзове!!

По тази логика, хората в Англия/Сърбия/Хърватска/Италия/Южна Америка трябва да ги е страх да излизат по улиците. С много малки изключения, ултрасите на ЦСКА няма да посегнат на някой, без да има провокация от другата страна.
Израза "балкански гъзове" не е подходящ в случая, тъй като да се сбият фенове на отбори, не е ексклузивно поведение само на народите от Балканския полуостров.
Последна промяна от CHAMP20N на 10 окт 2014 17:14, променено общо 1 път.
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 окт 2014 17:13

CHAMP20N написа:
diplomat написа:Кво се правиш на неразбрал, преди години много хора ги беше страх да ходят в Борисовата заради такива като вас, напоследък малко се бяха успокоили нещата, ама ей ви пак, показахте си балканските гъзове!!

По тази логика, хората в Англия/Сърбия/Хърватска трябва да ги е страх да излизат по улиците. С много малки изключения, ултрасите на ЦСКА няма да посегнат на някой, без да има провокация от другата страна.

Ако не живееш в София, по-добре не се прави, че много ги разбираш. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 окт 2014 17:14

Ти въобще не си в час,честно!Не знам за каква Борисова ми пишеш(макар,че и в Бургас си имаме такава,но съм сигурен че пишеш за софийската).В такива паркове е пълно с всякакви хора и добри и лоши!
Показали сме си балканските гъзове :? !Твоя какъв е?
В цял свят има футболно хулиганство,а точно хърватите са едни от известните.И без да ги провокираш,те ще търсят конфликт.Така,че сядай си на какъвто там ти е гъза и не се намесвай в неща,които не разбираш!

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 10 окт 2014 17:15

diplomat написа:
CHAMP20N написа:

По тази логика, хората в Англия/Сърбия/Хърватска трябва да ги е страх да излизат по улиците. С много малки изключения, ултрасите на ЦСКА няма да посегнат на някой, без да има провокация от другата страна.

Живея в София, сега може ли да се правя, че разбирам?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 окт 2014 17:19

CHAMP20N написа:
diplomat написа:
CHAMP20N написа:

Живея в София, сега може ли да се правя, че разбирам?

Това не трябваше да го пишеш!Сега му разби тъпата теория :lol: !

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 10 окт 2014 17:21

Сигурен съм, че ще намери начин да излезе от неудобната ситуация, все пак е ДИПЛОМАТ. :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 окт 2014 17:22

BRF написа:

Ти въобще не си в час,честно!Не знам за каква Борисова ми пишеш(макар,че и в Бургас си имаме такава,но съм сигурен че пишеш за софийската).В такива паркове е пълно с всякакви хора и добри и лоши!
Показали сме си балканските гъзове :? !Твоя какъв е?
В цял свят има футболно хулиганство,а точно хърватите са едни от известните.И без да ги провокираш,те ще търсят конфликт.Така,че сядай си на какъвто там ти е гъза и не се намесвай в неща,които не разбираш!

Защо се правиш на ни лук ял, ни лук мирисал, ако дойдеш на следващото дерби в София, виж кои са отрепките, които обикалят в Борисовата градина и около Васил Левски, всички са алкохолизирани хулигани, с единствената мисъл да всяват безредици (няма спор, че повечето са от младото поколение, дори 15-16 годишни, ама тва показва каква разпасана команда сте)!!! Явно това с балканското не си ме разбрал, здраве да е, извинявам се за острия език, но ми е писнало от такива глупости, да трябва семейства с деца да се чудят откъде ще им скочат някакви отрепки и то в центъра на София!! Щом си от Бургас, поздрави, и аз съм родом от там, ама за жалост живея от 13 години в София. ;)

Върни се в “Футбол - България”