Как се решава кое е интересно ???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Как се решава кое е интересно ???

Мнениеот DrAvalanche » 24 сеп 2014 20:40

TEDIMAR99 написа:
DrAvalanche написа:За сметка на това на мен не ми е жал за теб. Хапвай кренвирши с лютеница и не не се напъвай много да се не изпуснеш.

От къде направи изводи,че съм от Лудогорец? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Фен съм на Ботев Враца само да вметна ;) Ама ти избиваш комплекси в момента само тва мога да ти кажа ;)

А ти къде видя, че аз съм направил извод, че ти си фен на Лудогорец? И защо трябва да ми дреме на шланга на кого си фен?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 24 сеп 2014 20:42

DrAvalanche написа:
TEDIMAR99 написа:
DrAvalanche написа:За сметка на това на мен не ми е жал за теб. Хапвай кренвирши с лютеница и не не се напъвай много да се не изпуснеш.

От къде направи изводи,че съм от Лудогорец? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Фен съм на Ботев Враца само да вметна ;) Ама ти избиваш комплекси в момента само тва мога да ти кажа ;)

А ти къде видя, че аз съм направил извод, че ти си фен на Лудогорец? И защо трябва да ми дреме на шланга на кого си фен?

FACEPALM :| :| Пак казвам жал ми е за тебе :lol: КОМПЛЕКСАР
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 сеп 2014 20:45

TEDIMAR99 написа:
DrAvalanche написа:
TEDIMAR99 написа:

Е, аз пак казвам, че на мен не ми е жал за теб. И защо трябва да ми е жал за нещастник, който напада с обиди другата страна в спора, поради невъзможност да използва аргументи в защита на своята теза?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 24 сеп 2014 20:47

DrAvalanche написа:
TEDIMAR99 написа:
DrAvalanche написа:
TEDIMAR99 написа:

От къде направи изводи,че съм от Лудогорец? :lol: :lol: Фен съм на Ботев Враца само да вметна ;) Ама ти избиваш комплекси в момента само тва мога да ти кажа ;)

Е, аз пак казвам, че на мен не ми е жал за теб. И защо трябва да ми е жал за нещастник, който напада с обиди другата страна в спора, поради невъзможност да използва аргументи в защита на своята теза?

Ква теза бе братко :?: Много добре знаеш какво намекваш с тия кренвирши и лютеница ;) А и тва аругантно поведение от твоя страна е доста смешно :)
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 24 сеп 2014 20:54

subzero написа:
Долно уйно написа:
След като стадиона във Враца все още не е в ремонт, защо си играете мачовете в Мездра?

Не моЙ за всеки мач да пътуват до Разград. :mrgreen:

Пък аз си мислех, че съм седнал да водя нормална дискусия с трезвомислещи мислещи хора.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 сеп 2014 20:55

Долно уйно написа:
subzero написа:
Долно уйно написа:
След като стадиона във Враца все още не е в ремонт, защо си играете мачовете в Мездра?

Не моЙ за всеки мач да пътуват до Разград. :mrgreen:

Пък аз си мислех, че съм седнал да водя нормална дискусия с трезвомислещи мислещи хора.

Пошегувах се,пък и ти. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 сеп 2014 20:58

parazit написа:
Teo написа:
Бай Иван написа:Много ясно, че ще дават мача на "Лудогорец"! Все пак има повече интерес, отколкото останалите изветрели кафета... :)

бай иване... освен тебе и още 100 заблудени никой не го интересува тоя изкуствен проект наречен ''национален отбор'' :idea:

Тео много грешиш.Ще ти кажа само,че Ливърпул-Лудогорец е най-гледаното спортно мероприятие в последните 5 години по телевизора.Буквално изкърти рейтинга в България.

И причината според теб е Лудогорец? Че доста народ гледа Лудогорец по различни причини: играят прилично, правят нелоши мачове и в ЕКТ или просто защото са актуално име - факт. Но на мачове с отбори като Ливърпул спокойно мога да кажа, че ще бъдат гледани от повече хора, които са за противника на Лудогорец отколкото за разградчани.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 сеп 2014 20:59

DrAvalanche написа:Коментаторът изгоря. Похвали голът на Враца и го обяви за красив. Това съвсем не е патриотично.

Ама е вярно, мернах гола. Имам чуството, че го направи със злоба, барем пробва па каквото стане :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 24 сеп 2014 21:01

Този мач трябваше да се играе в Мездра, по наредба един стадион не може да приеме два мача в рамките на под 48 часа, по тази причина другия вариант им беше Монтана, но там също имаше мач.
С оглед тоталната разлика в класите на двата отбора от Лудогорец няма абсолютно никакво значение този мач къде щеше да се играе и по тази причина от Лудогорец са им предложили да го играят в Разград като поемат разхода на Ботев, тъй като стадиона има осветление този мач получи телевизионно отразяване, защото ако беше на стадион без осветление то телевизионен ефир щеше да получат само Спартак - Левски и Монтана - ЦСКА, а защо тези мачове, защото слаби, жалки, несъстоятелни и с каквото още да определите тези два отбора, са отборите предизвикващи най-голям интерес в България и събират най-голям зрителски интерес.

Преди да скачате и плюете по този или онзи помислете малко, не е трудно.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 сеп 2014 21:01

TEDIMAR99 написа:Ква теза бе братко :?: Много добре знаеш какво намекваш с тия кренвирши и лютеница ;) А и тва аругантно поведение от твоя страна е доста смешно :)

Ще може ли да ми разясниш значението на арУгантно, че да знам какво да ти отговоря? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”