Тема за коша...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
black sea написа:bastuna2003 написа:Както и да гласувате в тази анкета, си пълните стадионтчетата (когато сте в А група) само в мачове срещу Левски и ЦСКА. Може да се замозалъгвате, но ако тези два отбора ги няма интересът към футболът ни отива стремглаво надолу. Да, сега ЦСКА не сме конкурентноспособни, Левски са в нокдаун, но ще мине малко време и пак ще лежите по терена да бавите времето, да измъкнете някой хикс. НИКОГА не подценявайте "двата работни коня", както се беше изразил един гениален футболист
Колега, да ти кажа честно, по времето на соца, ние конкретно, Черно море сме имали по около 25-30 хиляди средна посещаемост, независимо от съперника. Доколкото знам, и при много други отбори е било така. Нека са си силни Уефски и ЦСКА, ама да играят честно, мъжката, без помощ от приятел, без хленчене и директиви и т.н.
black sea написа:bastuna2003 написа:Както и да гласувате в тази анкета, си пълните стадионтчетата (когато сте в А група) само в мачове срещу Левски и ЦСКА. Може да се замозалъгвате, но ако тези два отбора ги няма интересът към футболът ни отива стремглаво надолу. Да, сега ЦСКА не сме конкурентноспособни, Левски са в нокдаун, но ще мине малко време и пак ще лежите по терена да бавите времето, да измъкнете някой хикс. НИКОГА не подценявайте "двата работни коня", както се беше изразил един гениален футболист
Колега, да ти кажа честно, по времето на соца, ние конкретно, Черно море сме имали по около 25-30 хиляди средна посещаемост, независимо от съперника. Доколкото знам, и при много други отбори е било така. Нека са си силни Уефски и ЦСКА, ама да играят честно, мъжката, без помощ от приятел, без хленчене и директиви и т.н.
bastuna2003 написа:black sea написа:bastuna2003 написа:Както и да гласувате в тази анкета, си пълните стадионтчетата (когато сте в А група) само в мачове срещу Левски и ЦСКА. Може да се замозалъгвате, но ако тези два отбора ги няма интересът към футболът ни отива стремглаво надолу. Да, сега ЦСКА не сме конкурентноспособни, Левски са в нокдаун, но ще мине малко време и пак ще лежите по терена да бавите времето, да измъкнете някой хикс. НИКОГА не подценявайте "двата работни коня", както се беше изразил един гениален футболист
За Черно Море, Ботев, Локо Пд, Берое само уважение!
Ама да ни определят някакви фенчета на отбори еднодневка дали трябва да има Левски и ЦСКА? Не, мерси! Тези псевдофенове търсят силния на деня, а без да усетиш болката няма как да обичаш
Кировец написа:veni__85 написа:Plovdiv 100 написа:Ми то се видя. Кой игра в европейските турнири и постигна добри успехи?
Ми освен успеха на Лудогорец тази година кои са двата отбора с най-големи успехи в родния футбол.
Отборът с най-големи, недостижими успехи е само един и това е ЦСКА!
alexdb написа:Кировец написа:veni__85 написа:Plovdiv 100 написа:Ми то се видя. Кой игра в европейските турнири и постигна добри успехи?
Ми освен успеха на Лудогорец тази година кои са двата отбора с най-големи успехи в родния футбол.
Отборът с най-големи, недостижими успехи е само един и това е ЦСКА!
От средата на миналия век![]()
Иначе достижения като последно място в ЛЕ са най-сериозното постижение на розовите за последните 20 г.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта