Наближава ли краят на ПФК "Левски"?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Наближава ли краят на ПФК "Левски"?

Мнениеот angelco77 » 18 апр 2014 11:07

AN71 написа:
kanara1978 написа:100 години съдийски отбор стигат- стигат ВРЕМЕТО Е НАШЕ -НАШЕ ВРЕМЕТО Е НАШЕ

Te още един пловдивски комплексар :lol:

Написа софийския му събрат. :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 18 апр 2014 11:07

angelco77 написа:
DrAvalanche написа:
valio_cska написа:Предвид цялата бъркотия в Българсия футбол и политическата обстановка, някак си остава на заден план "угасването" на един от най големите Български клубове "Левски". Аз съм фен на ЦСКА от дете и винаги съм мразел отбора на Подуяне, но в момента като ги гледам как, този клуб с традиции и огромна фенска маса едва крета в А група а обещания от Мустака и Тонев нов стадион е на практика мираж ! Сините ни другари от Подуяне сигурно са слепи, ако не виждат че Левски, вече е един посредствен клуб дори и за А група. Дори е обект на присмех и от ръководители, ветерани,фенове и настоящи футболисти на клуба. След 100 години за първи път, този клуб е заплашен от самоунищожение ! Питам се Аз къде са тези истински сърцати и "верни" фенове на отбора от крайния квартал на София ? Или явно феновете им омръзна от игричките на Батков и са решили да го оставят на произола на съдбата ? "Закривам бардака", това бяха думите на Президента на Левски ! И това не може да обиди синия фен който явно и от злобата си по ЦСКА не осъзнават че това е истинска гавра и изнасилване на синия фен ! На 21 както и да завърши мача Левски едва ли ще се измъкне от там на където се е запътил. Съжалявам другари но играта за вас приключи !

За пореден път се удивяваме на уникалната наглост и безочие на акционерите. След като изкараха близо 45 години в кубинки, те са се превърнали в еманация на фатмашкото безумие на порядките в социалистическата армия и казарма.

Дори в навечерието на най-светлия християнски празник, в главите им няма нищо друго освен ... празнота. Но защо ли се чудим, те всъщност не са християни. Партията създателка 45 години ги учи да бъдат атеисти

Милиционерския отбор се присмива на военния.Сбъркана работа.

Пишлеменце значи толкова си малоумне ,че не знаеш и историята така , че ако съм на твое място ще си напълня ушите с барут и ще се рапна в първия стълб :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 18 апр 2014 11:09

Bojko Berojko написа:Милиционери срещу военни . Сбъркана работа. Нито едните ги има ,нито другите. Хората са казали- Под шапка мозък не вирее!
Не знам какво очаквате от тези недоразумения наречени левски и цска?

Факт,както казва виден форумен колега. :lol: :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 18 апр 2014 11:10

angelco77 написа:
AN71 написа:
kanara1978 написа:100 години съдийски отбор стигат- стигат ВРЕМЕТО Е НАШЕ -НАШЕ ВРЕМЕТО Е НАШЕ

Има една много подходяща песен за теб ОООООО колко си проЗ .Иначе съм от Монтана и това не ми пречи да съм фен на ЛЕВСКИ ;)

scot

Мнениеот scot » 18 апр 2014 11:10

м даммммм!
Левски свърши. Зарад турцизацията на България. ДПС коли и беси от години и вече нема да видите левскито шампион. Зъсъгъ го търпът по средата на табуицата. Ама скоро ше има: преименуване или фауит. Предложени имена: февербахче, ердоган, ататюрк.....
смех ама и истина да ге.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 18 апр 2014 11:13

AN71 написа:
angelco77 написа:
DrAvalanche написа:
valio_cska написа:Предвид цялата бъркотия в Българсия футбол и политическата обстановка, някак си остава на заден план "угасването" на един от най големите Български клубове "Левски". Аз съм фен на ЦСКА от дете и винаги съм мразел отбора на Подуяне, но в момента като ги гледам как, този клуб с традиции и огромна фенска маса едва крета в А група а обещания от Мустака и Тонев нов стадион е на практика мираж ! Сините ни другари от Подуяне сигурно са слепи, ако не виждат че Левски, вече е един посредствен клуб дори и за А група. Дори е обект на присмех и от ръководители, ветерани,фенове и настоящи футболисти на клуба. След 100 години за първи път, този клуб е заплашен от самоунищожение ! Питам се Аз къде са тези истински сърцати и "верни" фенове на отбора от крайния квартал на София ? Или явно феновете им омръзна от игричките на Батков и са решили да го оставят на произола на съдбата ? "Закривам бардака", това бяха думите на Президента на Левски ! И това не може да обиди синия фен който явно и от злобата си по ЦСКА не осъзнават че това е истинска гавра и изнасилване на синия фен ! На 21 както и да завърши мача Левски едва ли ще се измъкне от там на където се е запътил. Съжалявам другари но играта за вас приключи !

За пореден път се удивяваме на уникалната наглост и безочие на акционерите. След като изкараха близо 45 години в кубинки, те са се превърнали в еманация на фатмашкото безумие на порядките в социалистическата армия и казарма.

Дори в навечерието на най-светлия християнски празник, в главите им няма нищо друго освен ... празнота. Но защо ли се чудим, те всъщност не са християни. Партията създателка 45 години ги учи да бъдат атеисти

Пишлеменце значи толкова си малоумне ,че не знаеш и историята така , че ако съм на твое място ще си напълня ушите с барут и ще се рапна в първия стълб :lol: :lol: :lol:

Ааа,другарю милиционер,извинявам се.Гледах засадите с които Литекс би милицията,обърках писането. :lol:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 18 апр 2014 11:17

AN71 написа:
angelco77 написа:
AN71 написа:

Има една много подходяща песен за теб ОООООО колко си проЗ .Иначе съм от Монтана и това не ми пречи да съм фен на ЛЕВСКИ ;)

Не знам че си от Монтана,извинения за което,ма си поддържам мнението,че си тъп. :mrgreen:

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 18 апр 2014 11:18

Ako питаш мен вашите много отдавна са се объркали като са те и.....а ли :lol: :lol: :lol: :lol:П.П :А като ти гледам глупостите едва ли си много остър и ти ;)
Последна промяна от AN71 на 18 апр 2014 11:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 18 апр 2014 11:20

Ще заключат темата с тия наши простотии. :mrgreen:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 апр 2014 11:20

angelco77 написа:
DrAvalanche написа:

Сбъркана, сбъркана, колко да е сбъркана? Колкото къщичката за пиленца или повече? Налягайте си потурите и не коментирайте непонятни за вас неща.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”