Трябва ли Левски да бъдат наказани !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Трябва ли Левски да бъдат наказани !

Мнениеот ЕМИЛ » 22 юни 2009 23:23

sedem_!_dva написа:
SkArY_9 написа:И двете агитки да се спрат, че вече започвате да ме дразните, една тема няма, в която да се обидите :evil:

[offtopic]Да се убиждаме ли искаш, я си прочети пак написаното... :lol: :lol: :lol:

...една тема няма, в която да се обидите :evil:
[/offtopic]

опаааааааааааааааааа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Скари пак се изложи

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 22 юни 2009 23:24

Напълно ненужна тема.......Popcorn само закачки ли търсиш? ;)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 юни 2009 23:24

groti написа:
fen1914 написа:какъв ви е зора бе фенве на петолъчката? хората имат право да стоят където искат - платили са си билетите и си гледат мача. това че промитите ви болни червени мозъци раждат някакви безмислици - това си е ваш проблем. а шампиона няма кой да го спре - и така още много години!!! :mrgreen:

При все,че съм левскар много мразя пристрастното държание.Ако 100 фена на чужд отбор се наредят по начин по който да се чете нещо против България няма да разсъждаваш така,нали? Политиката вън от стадионите !

едното няма нищо общо с другото

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 22 юни 2009 23:26

ЕМИЛ написа:
groti написа:
fen1914 написа:какъв ви е зора бе фенве на петолъчката? хората имат право да стоят където искат - платили са си билетите и си гледат мача. това че промитите ви болни червени мозъци раждат някакви безмислици - това си е ваш проблем. а шампиона няма кой да го спре - и така още много години!!! :mrgreen:

При все,че съм левскар много мразя пристрастното държание.Ако 100 фена на чужд отбор се наредят по начин по който да се чете нещо против България няма да разсъждаваш така,нали? Политиката вън от стадионите !

едното няма нищо общо с другото

И защо? Свастиката е официално забранена.Дали правилно или не няма значение.Политиката трябва да си седи вън от спорта.
110 години любов!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 юни 2009 23:29

доколкото знам у нас няма нацистка партия.затова няма нищо общо и с политиката

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 22 юни 2009 23:33

sedem_!_dva написа:
SkArY_9 написа:И двете агитки да се спрат, че вече започвате да ме дразните, една тема няма, в която да се обидите :evil:

[offtopic]Да се убиждаме ли искаш, я си прочети пак написаното... :lol: :lol: :lol:

[/offtopic]

Видиш ли, грешката е фатална.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 22 юни 2009 23:34

ЕМИЛ написа:доколкото знам у нас няма нацистка партия.затова няма нищо общо и с политиката

До колкото знам свастиката е фашистки символ.Фашизмът,от своя страна е политически строй,т.е. има доста общо с политиката.Не с тази в парламента,а с идеологията и т.н.
Стадионите не са място за политически,религиозна и подобни пропаганди и идеологии.
110 години любов!

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 22 юни 2009 23:34

SkArY_9 написа:
sedem_!_dva написа:

[/offtopic]

Видиш ли, грешката е фатална.

Хехе..... :)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 22 юни 2009 23:34

Това сте го видяли само вие :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 22 юни 2009 23:35

groti написа:
ЕМИЛ написа:доколкото знам у нас няма нацистка партия.затова няма нищо общо и с политиката

До колкото знам свастиката е фашистки символ.Фашизмът,от своя страна е политически строй,т.е. има доста общо с политиката.Не с тази в парламента,а с идеологията и т.н.
Стадионите не са място за политически,религиозна и подобни пропаганди и идеологии.

Дай тогава да забранят ЦСКА.Защото те с емблемата си предизвикват политическа пропаганда.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Футбол - България”