Битката за оцеляване: Черноморец, Славия и Локо Сф, АНКЕТА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Битката за оцеляване: Черноморец vs. ЖСК+Славия /факти/
Ега да изпадне Славия, но едва-ли.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
venci_1913 написа:Чики чики с приятелките ви от нафтата , после с Гоцето с Любимец ?!?
Са ще плачете от съдията с локото и сте чао
Какво чики чики те гони бе ? Нафтата 2-та мача ни биха ,защото бяха напълно мотивирани и по-добри.
А това '''са '' не го разбирам ''
- venci_1913
- Контакти:
Tommi написа:Ега да изпадне Славия, но едва-ли.
Къде е титлата и купата ?
Къде е стадиона ?
Къде е публиката ?
Славия София
venci_1913 написа:Tommi написа:Ега да изпадне Славия, но едва-ли.
Къде е стадиона ?
Къде е публиката ?
Не те чувам, много сме високо, а не се борим да не изпаднем.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
venci_1913 написа:Правихте си вие далавери 1:0 после 1:2 и никой нищо не каза ,а? СМЕШНИЦИ
Баси и отбора да може да си позволи да направи обръщалка.Значи ние сме нещо като Барса а вие като Каспичан.Жалък си.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Пичове, не се пЦувайте!
Едно врабченце ми каза, че Красен Кралев е говорил с Херо, което значи, че му е предложено да отиде в Черно Море.
Факт е, че В.С. е свиня, но не той е виновен за несполуките на бургаския футбол.
Едно врабченце ми каза, че Красен Кралев е говорил с Херо, което значи, че му е предложено да отиде в Черно Море.
Факт е, че В.С. е свиня, но не той е виновен за несполуките на бургаския футбол.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Tommi написа:venci_1913 написа:Tommi написа:Ега да изпадне Славия, но едва-ли.
Къде е стадиона ?
Къде е публиката ?
Не те чувам, много сме високо,...
От там се пада най лошо
- venci_1913
- Контакти:
Tommi написа:venci_1913 написа:Tommi написа:Ега да изпадне Славия, но едва-ли.
Къде е стадиона ?
Къде е публиката ?
Не те чувам, много сме високо, а не се борим да не изпаднем.
Къде сте???? Пхаха
Ние може да изпаднем ,ама онова 1:1 ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ ВИ БОЛИ . ХЬУАЕЬАХАЬХАЬ
Славия София
venci_1913 написа:Кой му вярва , бе ? Вие нямате пари за охрана . Страшно тъпа публика сте ?!? Къде сте тръгнали да отписвате отбор с уникална история ?Като дойдете в София отнасяте 3ката и съдията ще ви е виновен
В последните 10 години:
Славия - няма трофеи и евроучастия, 5-то място през 2004, 2005 и 2007 г.
Локомотив Сф - няма трофеи; 4-то място през 2006, 2010 и 2011 г.; евроучастия: 2006/07 и 2007/08 - Купа на УЕФА - 1 кръг; 2008/09 - купа на УЕФА - 2 предв.кръг; 2011/12 - Лига Европа - 3 предв. кръг.
Черноморец - няма трофеи; 4-то място през 2012 г.; евроучастия: 2007/08 - Интертото - 3 кръг
Re: Битката за оцеляване: Черноморец, Славия и Локо Сф, АНКЕТА
Ако питате мен,всичко след 8 място е излишно ! Който и да изпадне от тия отбори ,не би липсвал изобщо в "А" група .Имам в предвид сегашното им състояние ,а не история !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Върни се в “Футбол - България”