Фернандо Да Силва:"Старокин ми викаше "негър"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
badboy95

Re: Фернандо Да Силва:"Старокин ми викаше "негър"

Мнениеот badboy95 » 02 апр 2014 12:39

Аз се чудя, любимецът и легенда на Левски, Гара Дембеле, негър ли е или афро-американец? И как точно се обръщахте към него, с негър ли? :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 апр 2014 12:39

sin4ec написа:А някой да се е замислял над очевидния факт, че белите са шампиони по стрелба, а негрите-в бягането?

То няма и негър - шахматист, ама иначе пък се скъсват да ни обясняват как всички сме еднакви 8-) Няма как да сме еднакви. Всяка раса си има различни генетични особености 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 02 апр 2014 12:39

sin4ec написа:А някой да се е замислял над очевидния факт, че белите са шампиони по стрелба, а негрите-в бягането?

:) :) :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 02 апр 2014 12:40

badboy95 написа:Аз се чудя, любимецът и легенда на Левски, Гара Дембеле, негър ли е или афро-американец? И как точно се обръщахте към него, с негър ли? :mrgreen:

Със Сър Гара Дембеле 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 02 апр 2014 12:41

Eminem написа:
rhaegar написа:Той па да му каже "бял" и готово-ще са си казали по една истина. Аман от тая натрапена толерантност и измислени обвинения в расизъм за щяло и нещяло.

+1
Чернокожите по между си се наричат негри, иначе като някой бял им го каже и се правят на много тънкообидни.

Баце, ти си най-яловият фен на Еминем, който съм имал нещастието да срещна (не буквално :mrgreen: ), даже ме съмняваш, по-скоро си бил по вълната тогава, ама просто е останало, а? :lol:

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 02 апр 2014 12:41

Levskar_90 написа:
badboy95 написа:Аз се чудя, любимецът и легенда на Левски, Гара Дембеле, негър ли е или афро-американец? И как точно се обръщахте към него, с негър ли? :mrgreen:

Със Сър Гара Дембеле 8-)

Е, разбира се, не съм очаквал друго. :mrgreen:

Офтопик:
Image

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 02 апр 2014 12:41

Умните глави решиха негър да е обидна дума, заради Апартейда и робството. В САЩ правилното било Афро-американец, а как да им викаме в Европа? За мен всички представители на черната раса са си негри. Не виждам нищо обидно, защото думата се е превърнала в синоним на черен човек. Все едно аз да се обидя ако някой ми каже, че съм бял. Много по-обидно е чернилка например, зада определя индивида само по-външните белези. Даже смятам, че при азиатците е още по-трудно, затова хората ги наричат просто жълти. Как да различиш на пръв поглед, кой е японец, китаец или виятнамец. Не, че не се различават, но за нас е трудно. Индианците дори са се гордели, че са червенокожи и дори досега потомците им правят същото. Явно само негрите се обиждат на расова основа. Вижда ми, че май те са най-големите расисти! Колко години Майкъл Джексън искаше да бъде бял и това го уби накрая.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 апр 2014 12:42

Той е единствения негър с благородническата титла "Сър" 8-) Много хора си мислят, че само джуките са му сини, но се оказва че и кръвта му е такава 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 апр 2014 12:42

badboy95 написа:Баце, ти си най-яловият фен на Еминем, който съм имал нещастието да срещна (не буквално :mrgreen: ), даже ме съмняваш, по-скоро си бил по вълната тогава, ама просто е останало, а? :lol:

Ъ?

familyjewels
Контакти:

Мнениеот familyjewels » 02 апр 2014 12:42

Негър. В най-чист вид. Нищо, че е от Левски. Черен е и е глупав --> негър.

Върни се в “Футбол - България”