Фернандо Да Силва:"Старокин ми викаше "негър"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Фернандо Да Силва:"Старокин ми викаше "негър"
Аз се чудя, любимецът и легенда на Левски, Гара Дембеле, негър ли е или афро-американец? И как точно се обръщахте към него, с негър ли? 

Съединението прави силата!
Офтопик:
sin4ec написа:А някой да се е замислял над очевидния факт, че белите са шампиони по стрелба, а негрите-в бягането?
То няма и негър - шахматист, ама иначе пък се скъсват да ни обясняват как всички сме еднакви

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Levskar_90
sin4ec написа:А някой да се е замислял над очевидния факт, че белите са шампиони по стрелба, а негрите-в бягането?

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- Levskar_90
badboy95 написа:Аз се чудя, любимецът и легенда на Левски, Гара Дембеле, негър ли е или афро-американец? И как точно се обръщахте към него, с негър ли?
Със Сър Гара Дембеле

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Eminem написа:rhaegar написа:Той па да му каже "бял" и готово-ще са си казали по една истина. Аман от тая натрапена толерантност и измислени обвинения в расизъм за щяло и нещяло.
+1
Чернокожите по между си се наричат негри, иначе като някой бял им го каже и се правят на много тънкообидни.
Баце, ти си най-яловият фен на Еминем, който съм имал нещастието да срещна (не буквално

Офтопик:
Levskar_90 написа:badboy95 написа:Аз се чудя, любимецът и легенда на Левски, Гара Дембеле, негър ли е или афро-американец? И как точно се обръщахте към него, с негър ли?
Със Сър Гара Дембеле
Е, разбира се, не съм очаквал друго.

Офтопик:
-
- Контакти:
Умните глави решиха негър да е обидна дума, заради Апартейда и робството. В САЩ правилното било Афро-американец, а как да им викаме в Европа? За мен всички представители на черната раса са си негри. Не виждам нищо обидно, защото думата се е превърнала в синоним на черен човек. Все едно аз да се обидя ако някой ми каже, че съм бял. Много по-обидно е чернилка например, зада определя индивида само по-външните белези. Даже смятам, че при азиатците е още по-трудно, затова хората ги наричат просто жълти. Как да различиш на пръв поглед, кой е японец, китаец или виятнамец. Не, че не се различават, но за нас е трудно. Индианците дори са се гордели, че са червенокожи и дори досега потомците им правят същото. Явно само негрите се обиждат на расова основа. Вижда ми, че май те са най-големите расисти! Колко години Майкъл Джексън искаше да бъде бял и това го уби накрая.
badboy95 написа:Аз се чудя, любимецът и легенда на Левски, Гара Дембеле, негър ли е или афро-американец? И как точно се обръщахте към него, с негър ли?
Той е единствения негър с благородническата титла "Сър"

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
badboy95 написа:Баце, ти си най-яловият фен на Еминем, който съм имал нещастието да срещна (не буквално), даже ме съмняваш, по-скоро си бил по вълната тогава, ама просто е останало, а?
Ъ?
-
- Контакти:
Негър. В най-чист вид. Нищо, че е от Левски. Черен е и е глупав --> негър.
Върни се в “Футбол - България”