criminal написа:ndrangheta написа:criminal написа:Тези, които защитават тезата ,че не трябва така да се постъпва с журналисти, да се замислят, колко от тези „жълталисти" са докарали редица неприятности на субектите за които списват, колко нервни кризи и здравословни проблеми са предизвикали с „творенията" си и тогава да заповядат да ми говорят
Добре, само че има и друг момент.
Защо ти допускаш моите глупости да ти докарват нервна криза? Пример: идвам аз при теб и ти казвам някаква глупост с цел да те обидя, да ти нараня чувствата и т.н. Защо ти допускаш някакъв си звук, излязъл от устата ми, да те изкара от релси? Не е ли по-добре ти да ме оставиш да си плямпам глупостите, аз да изглеждам смешен, а ти да си гледаш спокойно кефа? Демонстрираш слабост ако е прекалено лесно да те обиди човек.
Защото някак си остава лош послевкус, когато представител на четвъртата власт се определя, като съдник на имена и марки, а самото му име е известно само на майка му и баща му. После тези писаници разбира се и неговото име става по-популярно, но с това че е оплюл ,окепазил, предизвикал ирония и подигравки на доказани имена в спорта..в конкретният случайПо-същественото е, че Зарков е станал „такъв" списвач, основно с обидните си и провокативни материали, а не с интервюта с големи имена в спорта и частност Бг футбола
Нивото на четящата публика в България е такова, че с обиди, плювни, подигравки и провокации се става известен журналист. И ние читателите сме отговорни. Ако ни беше по-високо нивото такива журналисти нямаше дори да имат трибуна, нямаше да бъдат фактор и съответно нямаше да има и нападения върху тях (което продължавам да твърдя че е върха на простотията). От цялата работа резултатът е, че сега имаме един сляп човек повече.