Ботев Пд-Локомотив Пд-плейофи-коментари
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
NADURVEN_FILOSOF
- Контакти:
Re: Ботев Пд-Локомотив Пд-плейофи-коментари
Хубав мач, така и трябва. Изкъртени зъби, храчки и бой, яко нерви
. Това е истинското дерби в България
.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
http://vbox7.com/play:9114d3b3
ВУЙЧО ВАНЬО "ВСЕМОГЪЩИ"
По темата,слаб мач до към 80-тата минута,три неща са ми ясни до тук:
1. Доре трябва да играе зад нападателите,да връзва играта,иначе си пречат с Хамза.
2. Мъри се опитва да прави модела на Лудогорец,постепенно да изчисти старите пушки,не се получава.
3.Крайно време е да пуска младоци,няма за кога да ги чакаме,пък каквото стане.
По темата,слаб мач до към 80-тата минута,три неща са ми ясни до тук:
1. Доре трябва да играе зад нападателите,да връзва играта,иначе си пречат с Хамза.
2. Мъри се опитва да прави модела на Лудогорец,постепенно да изчисти старите пушки,не се получава.
3.Крайно време е да пуска младоци,няма за кога да ги чакаме,пък каквото стане.
Въпреки победата,,,,,,МЪРИ ВЪН!!!
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
Teo написа:RedeviL написа:Teo написа:2:1
Ок. Мъро остава
Глей кво нещо са 2-3 минути във футбола..
Както казах, пускат напред за купата Левски, бият два пъти Локото и Мъро си бетонира мястото в Ботев![]()
Enjoy
Абе към 83 минута синоптика си беше оцапал гащите, ама както и да е.. За мен е все едно, дали ще остане или не! Даже като се замисля Ботев ни е основен конкурент в първенството, а Мъри си е доказан... синоптик, така че може да е за добро!
никки1912 написа:Въпреки победата,,,,,,МЪРИ ВЪН!!!
Ники, а дано всички мислят като тебе... колкото по-ранно го изгоните тоя РОГ, толкова по-добре за вас!
Всички искаме да го махнем сигурен съм тази игра не харесва на никого и днес победихме въпреки КауняTeo написа:никки1912 написа:Въпреки победата,,,,,,МЪРИ ВЪН!!!
Ники, а дано всички мислят като тебе... колкото по-ранно го изгоните тоя РОГ, толкова по-добре за вас!
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
RedeviL написа:Teo написа:RedeviL написа:Teo написа:2:1
Ок. Мъро остава
Глей кво нещо са 2-3 минути във футбола..
Както казах, пускат напред за купата Левски, бият два пъти Локото и Мъро си бетонира мястото в Ботев![]()
Enjoy
Абе към 83 минута синоптика си беше оцапал гащите, ама както и да е.. За мен е все едно, дали ще остане или не! Даже като се замисля Ботев ни е основен конкурент в първенството, а Мъри си е доказан... синоптик, така че може да е за добро!
Равностоен беше мача като цяло.. Ботев вкараха след две центрирания в края, но важна е победата в крайна сметка и ще ни бъдат конкурент за 3-тото място, ако сменят Мъро.
- amstel_beer
- Контакти:
никки1912 написа:Всички искаме да го махнем сигурен съм тази игра не харесва на никого и днес победихме въпреки КауняTeo написа:никки1912 написа:Въпреки победата,,,,,,МЪРИ ВЪН!!!
Taка е ... и Локо СФ разбихте въпреки него, и с Лудогорец равен въпреки него... абе трябва ви някой който няма да бие, но пък ще играете красиво и ще падате... и ще сте доволни.
Стига си ръсил глупости ,гледай си отборчето.amstel_beer написа:никки1912 написа:Всички искаме да го махнем сигурен съм тази игра не харесва на никого и днес победихме въпреки КауняTeo написа:никки1912 написа:Въпреки победата,,,,,,МЪРИ ВЪН!!!
Taка е ... и Локо СФ разбихте въпреки него, и с Лудогорец равен въпреки него... абе трябва ви някой който няма да бие, но пък ще играете красиво и ще падате... и ще сте доволни.
С този капут начело и тези театрали които не знаеш кога играят и кога драматизират ще е така.За нас е важно да се отърсим от кърлежите и да стъпим на здрава основа иначе както се вижда ставаме солташак на задкулисието чийто отбор са папагалите.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
Върни се в “Футбол - България”