Батков каза какви са дълговете на Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Левски вече е на бесилото, остава Батков да затегне примката

Мнениеот haiobaio » 04 мар 2014 15:56

Знам, че ви боли за клубовете ви, сини и червени, но не забравяйте, че вие сами си надробихте тази попара.
През годините правилата не важаха за вас, мислехте, че всичко ви е позволено и че няма да има последствия от действията ви.
Не един и два клуба пострадаха фатално заради вас. Други едва се крепят след поредната ви гавра с него.
Всичко се връща
Лошото е, че агонията ви ще продължи, защото дори сега продължават да ви бутат, вместо да ви оставят да преживеете своя катарзис.
В моменти като тези се вижда кой обича тима си и кой ви обича само докато печелите. И истината лъсна - 10 000 на дербито ви, от които 7 000 са там само защото мразят другите повече, отколкото обичат себе си.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 04 мар 2014 15:59

Голямо мазало.Грандоманщини и балони всяка година,и после пак изходящи и входящи трансфери,скандали,съблечени и поругани достойни хора си тръгват смазани за професията "футбол".Не знам как ще се оправяте.При ЦСКА е още по-зле,на мускули,ама докога.До лятото.После?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 мар 2014 16:02

mtaraduda написа:
tprodanov написа:Ми това значи, че последния път, когато си ходил е бил преди около 7 години.

Последния път, когато ходих в сектор Б беше преди малко повече от 2 години ;) И пак не ми отговори какви са инициативите срещу борат? Защото лепенето на 2 транспаранта на кръстовища в София не е инициатива, както и среща с батков, на която не се допускат медии, а изхода е еднакъв също не е инициатива. Ясно е, че искате гласът на сектор Б да се чува и уважава и от ръководството, само че борат трябва да бъде премахнат дори и с цената на минаване през В група. Казвате че няма друг, ами как да има при 42 милиона, които новия собственик трябва да даде на борат. Просто сме патова ситуация, от която изхода е един. Или искаш да заприличаме на петолъчките, които духат на глупи и тройчо, само и само да не отидат във В група? А докато срещу мустака не се обявят официално организираните фенове ще чакаме следващото 3:0 от прасетата и следващата заплаха за счупени крака и следващия треньор и следващия директор. А ако си направиш труда да си пуснеш едно интервю на мустака от преди 1 година и сега няма да има разлика :). И накрая ние с теб или вас или който и да е не сме различни, всички искаме силен Левски. Бягал съм от училище, ходил съм и в дъжд и сняг и на стотици километри, както не само аз естествено, само че не за фк батков, а за онзи истиниски Левски

Знаеш ли, възможно е да си прав. Да, аз лично лепих плакати по нощите, лепенки, опъвахме трансперанти, издигахме ги по мачовете. Казваш - това е недостатъчно. Ами, поне моите усилия стигат до тук. Интересното е, след като тези наши усилия са недостатъчни, с какво усилията на форумния революционер помогнаха? С какво са повече? Може пък и да има някаква конкретика и да съм я пропуснал?

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 04 мар 2014 16:03

haiobaio написа:Знам, че ви боли за клубовете ви, сини и червени, но не забравяйте, че вие сами си надробихте тази попара.
През годините правилата не важаха за вас, мислехте, че всичко ви е позволено и че няма да има последствия от действията ви.
Не един и два клуба пострадаха фатално заради вас. Други едва се крепят след поредната ви гавра с него.
Всичко се връща
Лошото е, че агонията ви ще продължи, защото дори сега продължават да ви бутат, вместо да ви оставят да преживеете своя катарзис.
В моменти като тези се вижда кой обича тима си и кой ви обича само докато печелите. И истината лъсна - 10 000 на дербито ви, от които 7 000 са там само защото мразят другите повече, отколкото обичат себе си.

Говориш глупости и не си прочиташ какво пишеш .Заради кои нас бе? Заради нас феновете или заради двама трима като Батков ,титан ,лупи ,пупи е тази агония?И заради 20-30 платени клакьори .Не слагай всички фенове под общ знаменател. :( :( :(

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 04 мар 2014 16:08

tprodanov написа:
mtaraduda написа:
tprodanov написа:Ми това значи, че последния път, когато си ходил е бил преди около 7 години.

Последния път, когато ходих в сектор Б беше преди малко повече от 2 години ;) И пак не ми отговори какви са инициативите срещу борат? Защото лепенето на 2 транспаранта на кръстовища в София не е инициатива, както и среща с батков, на която не се допускат медии, а изхода е еднакъв също не е инициатива. Ясно е, че искате гласът на сектор Б да се чува и уважава и от ръководството, само че борат трябва да бъде премахнат дори и с цената на минаване през В група. Казвате че няма друг, ами как да има при 42 милиона, които новия собственик трябва да даде на борат. Просто сме патова ситуация, от която изхода е един. Или искаш да заприличаме на петолъчките, които духат на глупи и тройчо, само и само да не отидат във В група? А докато срещу мустака не се обявят официално организираните фенове ще чакаме следващото 3:0 от прасетата и следващата заплаха за счупени крака и следващия треньор и следващия директор. А ако си направиш труда да си пуснеш едно интервю на мустака от преди 1 година и сега няма да има разлика :). И накрая ние с теб или вас или който и да е не сме различни, всички искаме силен Левски. Бягал съм от училище, ходил съм и в дъжд и сняг и на стотици километри, както не само аз естествено, само че не за фк батков, а за онзи истиниски Левски

Знаеш ли, възможно е да си прав. Да, аз лично лепих плакати по нощите, лепенки, опъвахме трансперанти, издигахме ги по мачовете. Казваш - това е недостатъчно. Ами, поне моите усилия стигат до тук. Интересното е, след като тези наши усилия са недостатъчни, с какво усилията на форумния революционер помогнаха? С какво са повече? Може пък и да има някаква конкретика и да съм я пропуснал?

Това с форумния революционер малко се изтърка май, не мислиш ли? Това, че пиша във форум значи, че не ходя на мачове ли? Или това, че не ходя в сектор Б? Или ако ходя на мачове не мога да пиша по форуми? Не е ли редно според теб НКП и хората около него, които се отъждествяват с публиката на Левски и сектор Б, така както съблякоха Петев, да поведат и тази акция срещу борат? Защото аз съм един човек, тоя до мене също е един, само че НКП е цяла организация, която ако поведе множеството към заветната цел да се изгони мустакатия мангал, съм сигурен че ще поведе масата от левскарите в България. Само че някои от тези хора трябва да намерят и морал в себе си и да спрат да се издържат от Левски и не говоря само за стюардите, а за охранителната фирма и т.н.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 мар 2014 16:10

AN71 написа:
haiobaio написа:Знам, че ви боли за клубовете ви, сини и червени, но не забравяйте, че вие сами си надробихте тази попара.
Всичко се връща

Говориш глупости и не си прочиташ какво пишеш .Заради кои нас бе? Заради нас феновете или заради двама трима като Батков ,титан ,лупи ,пупи е тази агония?И заради 20-30 платени клакьори .Не слагай всички фенове под общ знаменател. :( :( :(

Истината, според мен, е, че няма спасение от гореспоменатите точно заради хората, които "витаят" около Левски и ЦСКА :!: Това са разни легенди, много от които са си чисти комисионери. Лица като Костадинов, Паро, Сираков, Ники Илиев, Майкъла, Жейнов, Ишков, други циркулиращи мениджъри, дето докарват мангали на кило - общо взето, хора дето знаят да говорят, а по отношение на уменията са пас ( Стойчо, Кокала и подобни ги изключвам, щото имат някакви, макар и спорни, треньорски умения ) и само гледат ако може и те да закачат нещо покрай отбора. Точно наличието на такива хора е изгонило "инвеститори" като Домуса и Цецооу в провинцията ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 04 мар 2014 16:13

AN71 написа:
Всичко се връща

Значи никой не ме разбра. Нормално де, друго би било, ако можехме да си го обясним лице в лице.
Аз също съм омерзен от моя клуб. И по точно от ръководството му. Ние също си сърбаме попарата брутално. Ние също имаме нужда от пречистване.
Нямам предвид феновете на отборите, а самото управление. Просто така е израза - "вие" или "ние".
Всичко, което се случва е закономерно.
Bombardier написа:Майна, звучиш като бунта на мравките :) . След като и вие започнахте да говорите за отлив на фенове :o

Дай да не говорим вие колко бяхте преди 4 години. Вие просто имахте късмета да се прочистите първи. И дано да е за добро, а не да почне всичко от начало.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 мар 2014 16:14

mtaraduda написа:Това с форумния революционер малко се изтърка май, не мислиш ли? Това, че пиша във форум значи, че не ходя на мачове ли? Или това, че не ходя в сектор Б? Или ако ходя на мачове не мога да пиша по форуми? Не е ли редно според теб НКП и хората около него, които се отъждествяват с публиката на Левски и сектор Б, така както съблякоха Петев, да поведат и тази акция срещу борат? Защото аз съм един човек, тоя до мене също е един, само че НКП е цяла организация, която ако поведе множеството към заветната цел да се изгони мустакатия мангал, съм сигурен че ще поведе масата от левскарите в България. Само че някои от тези хора трябва да намерят и морал в себе си и да спрат да се издържат от Левски и не говоря само за стюардите, а за охранителната фирма и т.н.

Не разбрах тези отделни единици с какво допринесохте за махането на Батков. Щото и аз съм отделна единица, не членувам никъде, не съм част от никоя организация. Но това не ми пречи да се обадя или да попитам в клуба, във форума или познати, да измислим и да организираме нещо. На теб не знам какво ти пречи, може и аз да съм.

Колкото до издръжката, мисля, че грешиш жестоко. Принципно, аз съм против това мачовете да се охраняват от левскари по много причини - тези спекулации са част от тях, но като цяло, според мен качеството на охрана би било по-високо, ако е друга фирма. Срещал съм и противното мнение, при това със своя собствена и издържана логика, затова не съм убеден доколко съм прав. Но да хвърляш в пространството, че това е причината за проблемите е меко казано неадекватно. Защото така или иначе, тези пари ще се плащат. Не може да твърдиш, че част от феновете не искат да викат срещу Батков, защото той ще им спре канчето за охрана. Че нали следващият пак ще им плаща на тях?

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 04 мар 2014 16:14

boabbb написа:
Всичко се връща

Шефе, точно Локо да говорят за правила ... Миналата година ако нямаше полягане, сега щяхте да правите дербите с Марек ;)

"Ако-ако-ако"!!!Стига бе хора,вие нормални ли сте??
Успокойте се малко.
Не всичко е това което искате да виждате,а това което е.
П.П. Който копае гроб другимо,сам пада в него.
България над всичко.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 мар 2014 16:17

Други отбори в България няма ли, или те са цъфнали и вързали та само за Левски се пише? Колкото и да го бесите, Левски никога няма да умре и винаги ще се пише и говори за него.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Футбол - България”