Цветан Василев е новият собственик на Черноморец

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Цветан Василев е новият собственик на Черноморец

Мнениеот зеления » 11 дек 2013 22:32

емо73канар написа:Мъка,мъка,колко много мъка има по тая земя,а в България,няма нищо друго освен една голяма мъка.
п.п. Защо изобщо се занимавате с Цветан Василев ???? Истината е една,и колкото по бързо си е признаете,толкова по добре ще се почуствате.Истината е,че ако банкера,не се беше ангажирал с БПФК1912,никои нямаше да чуе за него.Аз лично,небях чувал за този човек,преди да се ангажира с клубът ни.А смея да твърдя,че съм запознат с доста от нещата в държавата,от преходът та до наши дни.

Е, тук изби рибата. Не бил чувал за ЦВ. :lol: :lol: :lol: Ти от Марс ли падаш, "Запознатия с нещата в държавата"? :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 11 дек 2013 22:34

Кашчей написа:
костенурк написа:
Кашчей написа:
костенурк написа:Небългаритте от столипиново пикаят газ.Гледаите си Тотодиневия проституиращ отбор.Много сте далече от Пловдив небългари :)

И ти си един българин, като Николчо, от "Маминото детенце" :mrgreen:

Ти по сяко време мое ми го налапаш без проблем г*й :twisted:

Умен, като канарче в клетка :mrgreen:
Прекланям се пред оригиналността на изказа ти!

Така как си се преклонил направо да го дам да го полигавиш.професор по всички въпроси сто процента и кавали прайш г*й :twisted:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 дек 2013 22:38

зеления написа:
емо73канар написа:Мъка,мъка,колко много мъка има по тая земя,а в България,няма нищо друго освен една голяма мъка.
п.п. Защо изобщо се занимавате с Цветан Василев ???? Истината е една,и колкото по бързо си е признаете,толкова по добре ще се почуствате.Истината е,че ако банкера,не се беше ангажирал с БПФК1912,никои нямаше да чуе за него.Аз лично,небях чувал за този човек,преди да се ангажира с клубът ни.А смея да твърдя,че съм запознат с доста от нещата в държавата,от преходът та до наши дни.

Е, тук изби рибата. Не бил чувал за ЦВ. :lol: :lol: :lol: Ти от Марс ли падаш, "Запознатия с нещата в държавата"? :lol: :lol: :lol:

Те, канарчетата, през 2010-а бяха много запознати с нещата. Всичко знаеха, даже от А група щяха да почнат директно :mrgreen: Не искаха никой да има власт, каквато имаше Христолов- сами щяха да се оправят, с членски внос.. абе едни големи приказки, които явно са забравили, или пък ги е срам да ги повторят :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 дек 2013 22:39

костенурк написа:

Точно.Истината е че всички фенове си мечтаят да имат такъв собственик като Василев,да направи нещата които прави за нашия отбор,обаче не става работата разни глупаци бедняци кои чул недочул го искараха най голямото зло в БГ :lol: И аз разбрах за Василев кога стана собственик на Ботев чак в б група.кога бяхме във в група мислих че сдружението издържа отбора :mrgreen:

Вие сериозно ли? :shock:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 дек 2013 22:40

костенурк написа:
Кашчей написа:
костенурк написа:
Кашчей написа:
костенурк написа:Небългаритте от столипиново пикаят газ.Гледаите си Тотодиневия проституиращ отбор.Много сте далече от Пловдив небългари :)

И ти си един българин, като Николчо, от "Маминото детенце" :mrgreen:

Ти по сяко време мое ми го налапаш без проблем г*й :twisted:

Умен, като канарче в клетка :mrgreen:
Прекланям се пред оригиналността на изказа ти!

Така как си се преклонил направо да го дам да го полигавиш.професор по всички въпроси сто процента и кавали прайш г*й :twisted:

Чувал съм, че костенурките живеят по 300 и повече години. Дано ти за това време разбереш, че това е форум и простотията ти хваща дикиш само пред тебеподобните питекантропи!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 11 дек 2013 22:58

От тая размяна на любезности така и не разбрах сега последно Цв.Василев купил ли е Черноморец Ели не го е купил?
Я някой да даде експертно мнение че ме мързи да чета толко дълъг текст.
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Тривелий
Контакти:

Мнениеот Тривелий » 11 дек 2013 23:00

tprodanov написа:
костенурк написа:

Точно.Истината е че всички фенове си мечтаят да имат такъв собственик като Василев,да направи нещата които прави за нашия отбор,обаче не става работата разни глупаци бедняци кои чул недочул го искараха най голямото зло в БГ :lol: И аз разбрах за Василев кога стана собственик на Ботев чак в б група.кога бяхме във в група мислих че сдружението издържа отбора :mrgreen:

Вие сериозно ли? :shock:

Абе, не ги слушай, те и декларацията към Ирена Кръстева и Делян Пеевски, с която ги молиха да поемат и издържат отбора, не бяха писали! :) Няма лошо, такива са им ценностите, лошото е, когато се правиш, че помниш колкото едно врабче!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 11 дек 2013 23:01

El Grande Capitan написа:От тая размяна на любезности така и не разбрах сега последно Цв.Василев купил ли е Черноморец Ели не го е купил?
Я някой да даде експертно мнение че ме мързи да чета толко дълъг текст.

с една дума купил е това което му е необходимо

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 11 дек 2013 23:04

Само да поясня на акнетата във форума- Д Пеевски е пионка, не го правете такъв какъвто не е.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 дек 2013 23:16

костенурк написа:Точно.Истината е че всички фенове си мечтаят да имат такъв собственик като Василев,да направи нещата които прави за нашия отбор,обаче не става работата разни глупаци бедняци кои чул недочул го искараха най голямото зло в БГ :lol: И аз разбрах за Василев кога стана собственик на Ботев чак в б група.кога бяхме във в група мислих че сдружението издържа отбора :mrgreen:

Хайде да не са всички! Не щем такъв собственик, дето заради политическите му дружки сега хората са на улицата. Всичко тръгна от Пеевски, а те с Василев са дружки. Купи ви с парите си и се зомбирахте. Радвайте се на придобивките си, ама недейте да му перете имиджа. Василев е грозното лице на бизнеса, олицетворяващо срастване между държавни средства, политическа (етническа) партия, медии, банка и още елементи в една безкрайна империя, започнала от невероятното забогатяване на Ирен Кръстева след напускането ѝ на спортния тотализатор, преминаваща през изпращането на държавни средства в една малка банка и последващо излюпване на империята. "Ботев" Пловдив е брънка в пъзела и се използва за имидж. Причината е, че клубът има много верни фенове и с малко парици могат дори името на Цветан Василев да скандират. Иначе той нито се интересува, нито разбира от футбол.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”