doktora25 написа:Ще си цитирам мнението от една друга тема:
"Фактите говорят, че от това "приятелство" между Платини и Боби ние, нашият футбол, нашите клубове към момента могат да извлекат повече позитиви, отколкото негативи.
1. Именно Платини бе този, който направи класирането на отборите от Източна Европа за ЕКТ по-лесно, отколкото бе преди.
2. Той взе решение от следващото европейско отборите да са 24, с което шансът ни за класиране значително се увеличи.
3. Има реална възможност да сме сред страните домакини на Евро 2020, което води до изключителен международен престиж, ще ни гарантира изграждането на модерен стадион по всички стандарти и т.н. и т.н. Надяваме се точно Платини да удари рамо за кандидатурата ни.
4. Без неговата протекция ст. "Васил Левски" вероятно нямаше да бъде лицензиран за групите на ЕКТ.
5. Без неговата протекция ЦСКА вероятно щеше да бъде жестоко наказан.
6. Благодарение на това приятелство Ботев получи уникален шанс да понатрупа клубен коефициент, което ще му осигури поставеност в първите кръгове на ЕКТ през следващите сезони. Такъв шанс не получи Берое, който за последните 4 години взе 2 купи, но въпреки това не бе поставен нито веднъж. Такъв шанс не би получил и никой друг "нов" отбор, класирал се за ЕКТ, като Славия и Черно море напр.
7. Възможно е Платини да има някаква роля за по-лекия жребий за Лудогорец в ЛЕ този сезон. И на малките деца е известно, че всички жребии под егидата на УЕФА се режисират.
8. Тази година състоянието на българския футбол изглежда като цяло по-добро, отколкото през миналите. Аз бях против промяната във формата на първенството и се въздържам от по-сериозен коментар по въпроса, но фактите са си факти.
Изводът е че вероятно Боби и Платини толерират корупцията и мениджърските интереси, но просто моментът е такъв, че от тяхното управление футболът ни може да извлече определени дивиденти, които да му дадат тласък нагоре. А и други сериозни кандидатури за поста на Боби не виждам. За мен Стоичков не е такава."
доктора 52 и виали са един и същ Убавец.
най лошото в случая ,че е Левскар.