Стоичков: Никой не може да ме спре за шеф на БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
viali69

Re: Стоичков: Никой не може да ме спре за шеф на БФС

Мнениеот viali69 » 28 ное 2013 19:14

валкареджио написа:
obi4am_pirin написа:
Levskar_90 написа:Никой не може да спре Естойкофф да бъде и простак 8-) Шеф на БФС може и да бъде в сънищата си, най много може да го изберат за кмет на циганската махала в Харманли 8-) :lol:

Несретнико...гладът и мизерията са замъглили съзнанието ти!

несретнико....комунизма ти е замъглил мозъка.
несретнико,ти си на един кантар с виали,джугашвили,чапаев,колето...кндр.

Герберастията е заболяване, което тежко уврежда мозъка. Този екземпляр е тежък клиничен случай ! :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 28 ное 2013 19:23

sin4ec написа:Тоя не беше ли електротехник по едно време?

Ей, да бе, вярно! Ами да си се кандидатира за шеф на НЕК!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 28 ное 2013 19:30

на всеки мач когато играе "Левски" ще ехти КСПП,
КСПП.
въпреки това се надявам авантите за цска от бфс да секнат.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 28 ное 2013 19:37

doktora25 написа:Ще си цитирам мнението от една друга тема:

"Фактите говорят, че от това "приятелство" между Платини и Боби ние, нашият футбол, нашите клубове към момента могат да извлекат повече позитиви, отколкото негативи.
1. Именно Платини бе този, който направи класирането на отборите от Източна Европа за ЕКТ по-лесно, отколкото бе преди.
2. Той взе решение от следващото европейско отборите да са 24, с което шансът ни за класиране значително се увеличи.
3. Има реална възможност да сме сред страните домакини на Евро 2020, което води до изключителен международен престиж, ще ни гарантира изграждането на модерен стадион по всички стандарти и т.н. и т.н. Надяваме се точно Платини да удари рамо за кандидатурата ни.
4. Без неговата протекция ст. "Васил Левски" вероятно нямаше да бъде лицензиран за групите на ЕКТ.
5. Без неговата протекция ЦСКА вероятно щеше да бъде жестоко наказан.
6. Благодарение на това приятелство Ботев получи уникален шанс да понатрупа клубен коефициент, което ще му осигури поставеност в първите кръгове на ЕКТ през следващите сезони. Такъв шанс не получи Берое, който за последните 4 години взе 2 купи, но въпреки това не бе поставен нито веднъж. Такъв шанс не би получил и никой друг "нов" отбор, класирал се за ЕКТ, като Славия и Черно море напр.
7. Възможно е Платини да има някаква роля за по-лекия жребий за Лудогорец в ЛЕ този сезон. И на малките деца е известно, че всички жребии под егидата на УЕФА се режисират.
8. Тази година състоянието на българския футбол изглежда като цяло по-добро, отколкото през миналите. Аз бях против промяната във формата на първенството и се въздържам от по-сериозен коментар по въпроса, но фактите са си факти.

Изводът е че вероятно Боби и Платини толерират корупцията и мениджърските интереси, но просто моментът е такъв, че от тяхното управление футболът ни може да извлече определени дивиденти, които да му дадат тласък нагоре. А и други сериозни кандидатури за поста на Боби не виждам. За мен Стоичков не е такава.
"

доктора 52 и виали са един и същ Убавец.
най лошото в случая ,че е Левскар.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 28 ное 2013 19:41

viali69 написа:
валкареджио написа:
obi4am_pirin написа:
Levskar_90 написа:Никой не може да спре Естойкофф да бъде и простак 8-) Шеф на БФС може и да бъде в сънищата си, най много може да го изберат за кмет на циганската махала в Харманли 8-) :lol:

Несретнико...гладът и мизерията са замъглили съзнанието ти!

несретнико....комунизма ти е замъглил мозъка.
несретнико,ти си на един кантар с виали,джугашвили,чапаев,колето...кндр.

Герберастията е заболяване, което тежко уврежда мозъка. Този екземпляр е тежък клиничен случай ! :mrgreen:

четенето на комунистически брътвежи най много уврежда мозъка.
аз не съм привърженик на ГЕРБ , аз мразя всички комунисти.
включително СДС и Костов.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 28 ное 2013 19:46

viali69 написа:
doktora25 написа:Ще си цитирам мнението от една друга тема:

"Фактите говорят, че от това "приятелство" между Платини и Боби ние, нашият футбол, нашите клубове към момента могат да извлекат повече позитиви, отколкото негативи.
1. Именно Платини бе този, който направи класирането на отборите от Източна Европа за ЕКТ по-лесно, отколкото бе преди.
2. Той взе решение от следващото европейско отборите да са 24, с което шансът ни за класиране значително се увеличи.
3. Има реална възможност да сме сред страните домакини на Евро 2020, което води до изключителен международен престиж, ще ни гарантира изграждането на модерен стадион по всички стандарти и т.н. и т.н. Надяваме се точно Платини да удари рамо за кандидатурата ни.
4. Без неговата протекция ст. "Васил Левски" вероятно нямаше да бъде лицензиран за групите на ЕКТ.
5. Без неговата протекция ЦСКА вероятно щеше да бъде жестоко наказан.
6. Благодарение на това приятелство Ботев получи уникален шанс да понатрупа клубен коефициент, което ще му осигури поставеност в първите кръгове на ЕКТ през следващите сезони. Такъв шанс не получи Берое, който за последните 4 години взе 2 купи, но въпреки това не бе поставен нито веднъж. Такъв шанс не би получил и никой друг "нов" отбор, класирал се за ЕКТ, като Славия и Черно море напр.
7. Възможно е Платини да има някаква роля за по-лекия жребий за Лудогорец в ЛЕ този сезон. И на малките деца е известно, че всички жребии под егидата на УЕФА се режисират.
8. Тази година състоянието на българския футбол изглежда като цяло по-добро, отколкото през миналите. Аз бях против промяната във формата на първенството и се въздържам от по-сериозен коментар по въпроса, но фактите са си факти.

Изводът е че вероятно Боби и Платини толерират корупцията и мениджърските интереси, но просто моментът е такъв, че от тяхното управление футболът ни може да извлече определени дивиденти, които да му дадат тласък нагоре. А и други сериозни кандидатури за поста на Боби не виждам. За мен Стоичков не е такава.
"

Докторе, както винаги си изчерпателен и аргументиран.
Проблемът е в това, че ерата Планити е към края си.
Не казвам, че Стоичков е най-подходящия да замени Боби. Всички знаем за скандалния му характер ... Ще се изпокара с ФИФА, ФУФА, ПУФА и УЕФА още на първата година. :mrgreen:
Боби обаче не може да управлява вечно като Тато. Трябва да сдаде поста. Футболът ни има нужда от промяна, защото е затънал в небивала досега посредственост.
А, кой друг би могъл да смени Боби, ако не великият и гениален Христо Сточиков ?!
Цял свят го познава. В цял свят като кажеш "България" и ти отговорят - "Стоичков !" ...

един и същ автор на статията и на хвалебствените думи към нея.
ти приятелю си за "Свети Наум"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2013 19:55

Бе.. за такива длъжности не се ли искаше и образователен ценз :roll: Стоичков може да е Доктор хонорис кауза, ама това не е образователен ценз.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 28 ное 2013 19:56

Илияна Раева направи партия, Шамара влезна в политиката... Защо и Стоичков да не стане шеф на БФС :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2013 19:58

Siegfried написа:Илияна Раева направи партия, Шамара влезна в политиката... Защо и Стоичков да не стане шеф на БФС :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Няма достатъчно багаж на горният етаж.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 28 ное 2013 20:02

Кашчей написа:
Siegfried написа:Илияна Раева направи партия, Шамара влезна в политиката... Защо и Стоичков да не стане шеф на БФС :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Няма достатъчно багаж на горният етаж.

Говоря с очевидна ирония. Сравниш ли първите два случая с този на Стоичков, обвързвайки ги и с твоята теза, ще разбереш какво имам предвид ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”