Становище на ПФК „Левски“ по случая „Чочев“

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

warhead
Контакти:

Re: Становище на ПФК „Левски“ по случая „Чочев“

Мнениеот warhead » 27 ное 2013 21:01

1-о:Кой е казал че ЦСКА спира Чочев,а не че той е предпочел да не отива за тоя мач,а вместо това да помогне на клубния си отбор,нима това е осъдително???
2-о:Само да питам Бербатов ,като получи повиквателна и като я отказа Манчестър колко мача загубиха служебно???
3-о:За да не кажете,че това го има само в България - Райън Гигс като отказа да играе за Уелс,защо Манчестър пак не загубиха служебно!
4-о:Искам да ми изкара някой един случай в световен мащаб когато някой клубен отбор е загубил служебно,поради тая причина!
5-о:По пътя на логиката (говеждата)как трябва да свърши Берое и Лудогорец???След като Лудогорец също пуснаха "тежко" контузения Терзиев титуляр и в двата мача по 90мин.А Берое си прибраха национал,който даже не ползваха!

П.С.После Стойчо бил ревльо!!!Като ви бием на реванша пак си ревете,то ако не е служебно вие мач няма да вземете! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от warhead на 27 ное 2013 21:05, променено общо 1 път.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 27 ное 2013 21:04

geopo написа:Мисля дали през декември да не приключим с розовите другарки, след което да си фалират на спокойствие. Защото ако не знаете, скоро предстой точно това, хора работещи в клуба казват, че по-добре е било дори при "Титаните"...... :twisted:

3-0 и приключваме пак! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
geopo

Мнениеот geopo » 27 ное 2013 21:11

warhead написа:
geopo написа:Мисля дали през декември да не приключим с розовите другарки, след което да си фалират на спокойствие. Защото ако не знаете, скоро предстой точно това, хора работещи в клуба казват, че по-добре е било дори при "Титаните"...... :twisted:

Мисля, че 3-0 звучи добре, ако не се лъжа мача по програма е ЛЕВСКИ - Цеск /или там каквото са решили да ви кръщават, някакви абревиатури/

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 27 ное 2013 21:15

geopo написа:
warhead написа:

Мисля, че 3-0 звучи добре, ако не се лъжа мача по програма е ЛЕВСКИ - Цеск /или там каквото са решили да ви кръщават, някакви абревиатури/

Не съм се надявал рогат да помни повече от 30дена! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Становище на „Професионален Футболен Клуб Левски“АД

Мнениеот percival » 27 ное 2013 21:17

Captain Stottlemeyer написа:Срокът за повиквателната от страна на БФС може да не е спазен, но графикът за мачовете на националните отбори се знае от преди 2 години. Недей да са правиш на луд, "армеецо", дето си виждал казарма и оръжие само на кино и на плейстейшън. Участието в националния отбор е чест за футболистите във всички бели (пък и не само бели страни). Само потомците на някогашните шумкари и сегашни обирджии на бензиностанции и осквернители на паметници се правите на малоумни - това ви е заложено генетично... 8-)

Другарю,комунизма свърши за жалост.И не може да налагате вашето,за единствено и правилно !
И стига с тия смешни декларации,нека видим действия ! Защо не пуснахте една декларация примерно и за не наказването ви за обидите на расова основа ,спрямо Де Карвальо и бежанците ? Би ли ми цитирал правилника ,какво би трябвало да е наказанието Ви ? Да не забравяме ,че това щяха да са ви 4 такива в рамките на 1 година и половина !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 27 ное 2013 21:22

От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Становище на „Професионален Футболен Клуб Левски“АД

Мнениеот Кашчей » 27 ное 2013 21:28

percival написа:
Captain Stottlemeyer написа:Срокът за повиквателната от страна на БФС може да не е спазен, но графикът за мачовете на националните отбори се знае от преди 2 години. Недей да са правиш на луд, "армеецо", дето си виждал казарма и оръжие само на кино и на плейстейшън. Участието в националния отбор е чест за футболистите във всички бели (пък и не само бели страни). Само потомците на някогашните шумкари и сегашни обирджии на бензиностанции и осквернители на паметници се правите на малоумни - това ви е заложено генетично... 8-)

Другарю,комунизма свърши за жалост.И не може да налагате вашето,за единствено и правилно !
И стига с тия смешни декларации,нека видим действия ! Защо не пуснахте една декларация примерно и за не наказването ви за обидите на расова основа ,спрямо Де Карвальо и бежанците ? Би ли ми цитирал правилника ,какво би трябвало да е наказанието Ви ? Да не забравяме ,че това щяха да са ви 4 такива в рамките на 1 година и половина !

Точно па цесекар да го каже това за комунизма... смях в залата и извън нея!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 27 ное 2013 21:51

Нека си кажем истината. БФС се ос*аха и сега ги е страх да си заметат. Стойчо и останалите главуни в ЦСКА са смешници и ибрикчии,но БФС не си е спазил правилата и сега са с вързани ръце. В този случай според мен за ЦСКА е единствено моралния срам,че обърнаха гръб на националния отбор. Наказанията трябва да са срещу БФС. Те ,обаче естествено не искат да признаят,че са виновни и затова измислиха простотията със "съгласуваното" отсъствие на Чочев. Съвсем нормално е от Левски,а и останалите отбори да поискат да разберат как се съгласува такова отсъствие. Сега някой трябва да изгори и това са или ЦСКА или БФС. Надявам се Левски да натиснат докрай за да се изложат некадърниците на Перукан и да се види що за мишки работят там. В случая ЦСКА не трябва да бъде наказван - мое мнение. БФС трябва да си поеме отговорността и да спрат с комунистическите "съгласувани" действия,които не се обясняват явно пред общността.
110 години любов!

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 27 ное 2013 21:52

Пак син рев, но го няма Солаков вече, няма го и дуСпаджията Богдан Дочев.Има само синя тишина :mrgreen:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
geopo

Мнениеот geopo » 27 ное 2013 21:55

warhead написа:
geopo написа:
warhead написа:

Не съм се надявал рогат да помни повече от 30дена! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Помня последните 30 години, но не съм сигурен дали ти искаш, а може и да не можеш, да си спомниш последните 20 години. Лошото е че при вас ще останат само спомените за "убиеца на шампиони", спомени, спомени, спомени.....
П.П. Приятел гледай да не седнеш на някои рогца, защото болката ще е ужасна, но сметка на това срамът ще е вечен, примерно на моите..... или на моя .... може да опиташ, може и да ти хареса!!!

Върни се в “Футбол - България”