Докога столичани ще ревът от съдиите?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Докога столичани ще ревът от съдиите?

Мнениеот tprodanov » 10 ное 2013 17:57

Кашчей написа:И Г. Димитров изгаря май..... http://gong.bg/view_article.php?article_id=384415
Иначе от Левски не реват срещу съдиите, ама никак :twisted: :mrgreen:

Подаването на жалба е отстояване на позиция и убеденост, че имаш аргументи. Миналата седмица розовите направиха точно обратното - реваха, но не подадоха жалба. Разликата е драстична. Правиш ли я?

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 10 ное 2013 18:21

tprodanov написа:
rebel написа:
tprodanov написа:
rebel написа:Столичните отбори трябва вече да разберат, че 45 годишен комунизъм свърши. През целия този период съдиите и партията помагаше на Левски и ЦСКА. Някой ще ме убеди ли в обратното? :)

Да. Представянето на Левски не се е влошило след комунизма. Значи подкрепа за Левски преди 89та година не може да бъде обяснена. Друго?

Викаш по 20 шампионски купи за двата отбора за 45 години е малко. Левски колко купи има през 45-89 и 90-2013 . средно де че периода е равен, ако ме разбираш. И само да допълня през онзи период се взимаха футболисти със заповед от провинциалните отбори, така е лесно нали.

11 през комунизма и 9 за двойно по-късия период след това. Ако броим и държавното първенство стават 11 на 11. Други въпроси?

Ми много са ви, а Ботев Пд, Локо Пд Славия Пирин, Черно море - колко имат? А поне 2/3 от 1990 са ви платени

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 10 ное 2013 18:24

Те не могат да свикнат с мисълта, че са посредствени отбори/ КАто свърши комунизма и си заминаха борческите богаташи вече няма кой да им дава пари. Не могат да привличат качествени играчи, защото са свикнал като не им върви играта, съдията ще даде някоя дузпа и мача готов....ама нейсе...и като н еискат да си признават, че толкова си могат се оправдават със съдии.
Йовов в4ра казва, че му била харесала играта н аЛевски????????? Боже, че те цял мач имаха едно положение, а той вместо да каже бяхме трагични, казва харесаха ми???? Н его проумявам....
Интериорни врати - Врати хармоника

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 ное 2013 18:25

bobo_13 написа:Те не могат да свикнат с мисълта, че са посредствени отбори/ КАто свърши комунизма и си заминаха борческите богаташи вече няма кой да им дава пари. Не могат да привличат качествени играчи, защото са свикнал като не им върви играта, съдията ще даде някоя дузпа и мача готов....ама нейсе...и като н еискат да си признават, че толкова си могат се оправдават със съдии.
Йовов в4ра казва, че му била харесала играта н аЛевски????????? Боже, че те цял мач имаха едно положение, а той вместо да каже бяхме трагични, казва харесаха ми???? Н его проумявам....

Откакто свърши комунизма, Левски има 11 титли. И кво става с тезичката ти?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 ное 2013 18:26

rebel написа:
tprodanov написа:
rebel написа:
tprodanov написа:
rebel написа:Столичните отбори трябва вече да разберат, че 45 годишен комунизъм свърши. През целия този период съдиите и партията помагаше на Левски и ЦСКА. Някой ще ме убеди ли в обратното? :)

Да. Представянето на Левски не се е влошило след комунизма. Значи подкрепа за Левски преди 89та година не може да бъде обяснена. Друго?

Викаш по 20 шампионски купи за двата отбора за 45 години е малко. Левски колко купи има през 45-89 и 90-2013 . средно де че периода е равен, ако ме разбираш. И само да допълня през онзи период се взимаха футболисти със заповед от провинциалните отбори, така е лесно нали.

11 през комунизма и 9 за двойно по-късия период след това. Ако броим и държавното първенство стават 11 на 11. Други въпроси?

Ми много са ви, а Ботев Пд, Локо Пд Славия Пирин, Черно море - колко имат? А поне 2/3 от 1990 са ви платени

Допреди малко тезата беше, че след комунизма Левски няма титли, а сега изведнъж - много са ви :mrgreen: Смешник...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 ное 2013 18:29

tprodanov написа:
rebel написа:
tprodanov написа:
rebel написа:
tprodanov написа:

Допреди малко тезата беше, че след комунизма Левски няма титли, а сега изведнъж - много са ви :mrgreen: Смешник...

Проданов, по твоите дадени числа се губят 3 титли.. те откога са?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 10 ное 2013 18:41

А защо Домусчиев и ГГ никога не реват?- щото никога не ги режат.Литекс за 17 години е порязан не-повече от два-три пъти. Лудогорец откакто са влези в А група ги порязаха само веднъж- есента на 2011 година на "Армията" когато им отмениха чист гол и не им дадоха дузпа.Т'ва е. Антон Генов що 3 години не беше свирил мач на Литекс? ;)

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 10 ное 2013 18:44

tprodanov написа:
Кашчей написа:И Г. Димитров изгаря май..... http://gong.bg/view_article.php?article_id=384415
Иначе от Левски не реват срещу съдиите, ама никак :twisted: :mrgreen:

Подаването на жалба е отстояване на позиция и убеденост, че имаш аргументи. Миналата седмица розовите направиха точно обратното - реваха, но не подадоха жалба. Разликата е драстична. Правиш ли я?

Няма капацитет да направи разлика. При него водещо е противопоставянето по оста софийски - провинциални отбори. Няма значение каква е ситуацията, за него е важно да опъва жили с/у лошите софиянци
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 10 ное 2013 18:45

Първо почнете да играете футбол,не ганкиното,и тогава ревете.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 10 ное 2013 18:48

angelco77 написа:Първо почнете да играете футбол,не ганкиното,и тогава ревете.

Те и Ганкиното толкова го играят.И слепите видяха че без съдииска помощ тези отборчета не струват и пукната пара.Факт.

Върни се в “Футбол - България”