Циркът на Герена няма край! Сухия: Не съм треньор на Левски
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Циркът на Герена няма край! Сухия: Не съм треньор на Левски
Кептъна не го чакай, даже не ти каза колко е умен,начетен и т.н.т.н!Само не го замеряй,че няма да го уцелиш 

Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
- liliputchica
Ето това вече показва пълна несъстоятелност на упавленците в Левски. Какво следва от тук нататък за непредубедените привърженици на сините:
1-Огорчението , че няма да имат завършен стадион за годишнината
2-Огорчението, че няма да се е класирал отбора на призови места
3-Световният срам , докаран им от глутница малоумници със сини анораци
4- И накрая болезнената и дълбоко пазена тайна, че Левски е на практика фалирал клуб, без спонсори, без футболисти, без стадион, без треньор, без стратегия за нищо, а с едни голи претенции и привърженици със съмнителен бизнес, а председателят на НКП убиец на свобода....АМИН
1-Огорчението , че няма да имат завършен стадион за годишнината
2-Огорчението, че няма да се е класирал отбора на призови места
3-Световният срам , докаран им от глутница малоумници със сини анораци
4- И накрая болезнената и дълбоко пазена тайна, че Левски е на практика фалирал клуб, без спонсори, без футболисти, без стадион, без треньор, без стратегия за нищо, а с едни голи претенции и привърженици със съмнителен бизнес, а председателят на НКП убиец на свобода....АМИН
[offtopic]нямам[/offtopic]
Много неща се изписаха и изговориха след вчерашната случка.Едно е ясно всички ни боли за състоянието,в което се намира любимият ни отбор,много от хората останаха потресени и засрамени след случилото се вчера,за други пък това е пътя Левски да излезе от кризата,в която се намира.Няма да пиша колко голям фен съм на отбора,как съм плакал от радост,как съм страдал при загуби,какви лишения съм правил за да подкрепям отбора и т.н,просто няма смисъл.Аз лично вчера не разбрах едно,не съм фен на Ив.Петев и негов защитник,но защо той трябваше да обере всичките негативи трупани от доста време насам.Нали уж,не всички,но хайде да кажем повечето сме на мнение,че Батков трябва да си ходи от Левски,а със него и Тонев,а някои дори са против и Наско,поне с такова впечатление съм останал.Е защо тогава вчера не беше потърсена сметка ПЪРВО на Батков и Тонев и после на Сираков,а някакъв наемник идва и обира всичкия негативизъм.Уважавам мнението на всеки,нормално е всички сме различни и всеки има различно мнение и всеки изразява мнението си по различен начин.Да много различни неща бяха пробвани от феновете,за да се промени нещо.Но някой,ако си мисли,че със вчерашното деяние на имащите се за велики фенове на Левски онези с качулките,които един лев не са дали за билет през живота си и Батков им плаща всички разходи,хореографии и пут..те му майни,нещо в Левски ще се промени към по-добро жестоко се лъже!Моля се да не съм прав.Сигурен съм,че те се гордеят с постъпката си и един ден ще я разправят на внуците си.Вчера до късно и днес цял ден говоря с приятели Левскари и повечето са на едно мнение,аз също го споделям.А именно,че тези 6,10,15,30 човека ли колко са били общо вън и вътре Левскари си мислят,че ние останалите не знаем какво направиха вчера и кой им го поръча жестоко се лъжат.Аз и всички приятели и познати Левскари,с които контактувам,а и техни такива повече няма да стъпим на стадиона,докато онова пиле и онези с качулките не се извинят на ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ и ВСИЧКИ СЪРЗАНИ С ИДЕЯТА ЛЕВСКИ и не кажат публично името на човека,който им плати и какво им обеща.Не,че не знаем кой е този човек,борим се от доста години срещу него,всички левскари го знаем,но не искам вече да споменавам името му само като си помисля как жертва Левски заради болните си амбиции.КУРВИ НА БАТКОВ,ООООООО КУРВИ НА БАТКОВ,КУУУРРРВИИИИ НААА БААТКОВВВВВВВ!!!!
santiliana написа:tyranta написа:хаха ЦИРК БАЛКАНСКИ пасти да ядът ... Който и да се навие да си носи по няколко фланелки че да има за всички наркомани от Софя ЛАПАТ ... и за него да остане 1хахаха
юнак си, а?! Вадиш пишок голям...Че да видим на живо дали си същия ербап или си най-обикновен смръдльо
ама то това ви е на СОФИА ЛАПАТ .. по 10 лепилара и с ножовете ... иначе маи вие не сте много ербап а ? и ся какво голямо геройство вземахте на човека фланелката и ? за всичките 10 надрусаняка ще стигне ли да се облекат ? или вие ще я продадете на благотворителен търг да имате за хероин ? хахаха
4akala написа:Много неща се изписаха и изговориха след вчерашната случка.Едно е ясно всички ни боли за състоянието,в което се намира любимият ни отбор,много от хората останаха потресени и засрамени след случилото се вчера,за други пък това е пътя Левски да излезе от кризата,в която се намира.Няма да пиша колко голям фен съм на отбора,как съм плакал от радост,как съм страдал при загуби,какви лишения съм правил за да подкрепям отбора и т.н,просто няма смисъл.Аз лично вчера не разбрах едно,не съм фен на Ив.Петев и негов защитник,но защо той трябваше да обере всичките негативи трупани от доста време насам.Нали уж,не всички,но хайде да кажем повечето сме на мнение,че Батков трябва да си ходи от Левски,а със него и Тонев,а някои дори са против и Наско,поне с такова впечатление съм останал.Е защо тогава вчера не беше потърсена сметка ПЪРВО на Батков и Тонев и после на Сираков,а някакъв наемник идва и обира всичкия негативизъм.Уважавам мнението на всеки,нормално е всички сме различни и всеки има различно мнение и всеки изразява мнението си по различен начин.Да много различни неща бяха пробвани от феновете,за да се промени нещо.Но някой,ако си мисли,че със вчерашното деяние на имащите се за велики фенове на Левски онези с качулките,които един лев не са дали за билет през живота си и Батков им плаща всички разходи,хореографии и пут..те му майни,нещо в Левски ще се промени към по-добро жестоко се лъже!Моля се да не съм прав.Сигурен съм,че те се гордеят с постъпката си и един ден ще я разправят на внуците си.Вчера до късно и днес цял ден говоря с приятели Левскари и повечето са на едно мнение,аз също го споделям.А именно,че тези 6,10,15,30 човека ли колко са били общо вън и вътре Левскари си мислят,че ние останалите не знаем какво направиха вчера и кой им го поръча жестоко се лъжат.Аз и всички приятели и познати Левскари,с които контактувам,а и техни такива повече няма да стъпим на стадиона,докато онова пиле и онези с качулките не се извинят на ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ и ВСИЧКИ СЪРЗАНИ С ИДЕЯТА ЛЕВСКИ и не кажат публично името на човека,който им плати и какво им обеща.Не,че не знаем кой е този човек,борим се от доста години срещу него,всички левскари го знаем,но не искам вече да споменавам името му само като си помисля как жертва Левски заради болните си амбиции.КУРВИ НА БАТКОВ,ООООООО КУРВИ НА БАТКОВ,КУУУРРРВИИИИ НААА БААТКОВВВВВВВ!!!!
адски точен коментар от човек който не е сложил толкова много сините очила и качулката !!! поздравления !
Наско Сираков заяви категорично, че феновете, които нападнаха Ивайло Петев при представянето му, са от Националния фенклуб на Левски - и са платени.
„Националният фенклуб - клубът плаща на тези фенове, те са платени. Кой ги изпраща? Питайте ги тях. Аз имам обяснение за себе си. Те дойдоха с нагласата – защо не били уведомени. Те бяха уведомени. Разговорите с Петев приключиха в 14.40 часа, в 16.30 часа те бяха на стадиона. В 15.05 часа ваши колеги-журналисти ми се обадиха да ме предупредят, че феновете планират нещо. Аз се обадих на Гугутката. Искаха да говорят с треньора и с мен. Казах им, че ще дойдем след пресконференцията и тренировката, ще се срещнем и ще говорим. Видяхте какво се получи“, сподели Наско Сираков.
„Тази декларация на феновете от вчера е апотеоз на всичко - и на безочието, и на нахалството. Аз съм бил виновен за всичко. Аз не съм комуникирал с тях. Първото, г-н Батков каза, че телефонът ми бил изключен вчера, да, беше така до един момент. Той, в деня на събитията, ми каза, че пътува за Хонконг през Истанбул. Телефонът ми изпуши, имах много обаждания. Веднага след като той се изказа вчера, го набрах, и му казах, че нямам нито едно негово позвъняване. 19 неприети и нито едно от Тодор Батков“, уточни Наско Сираков.
„Трябва да се замислим в какво превърнахме тази държава. Това е срам и позор. И това по никакъв начин не може да продължава в една европейска държава. Да се пращат 5-10 човека с качулки и да се говори, че е спонтанно, също не е европейско. До война ли доведохме Левски и държавата. 90 дни да ходят и да протестират едните за едно, а другите за друго. Всички трябва да се замислим.“
АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ РОГАТ !!!
„Националният фенклуб - клубът плаща на тези фенове, те са платени. Кой ги изпраща? Питайте ги тях. Аз имам обяснение за себе си. Те дойдоха с нагласата – защо не били уведомени. Те бяха уведомени. Разговорите с Петев приключиха в 14.40 часа, в 16.30 часа те бяха на стадиона. В 15.05 часа ваши колеги-журналисти ми се обадиха да ме предупредят, че феновете планират нещо. Аз се обадих на Гугутката. Искаха да говорят с треньора и с мен. Казах им, че ще дойдем след пресконференцията и тренировката, ще се срещнем и ще говорим. Видяхте какво се получи“, сподели Наско Сираков.
„Тази декларация на феновете от вчера е апотеоз на всичко - и на безочието, и на нахалството. Аз съм бил виновен за всичко. Аз не съм комуникирал с тях. Първото, г-н Батков каза, че телефонът ми бил изключен вчера, да, беше така до един момент. Той, в деня на събитията, ми каза, че пътува за Хонконг през Истанбул. Телефонът ми изпуши, имах много обаждания. Веднага след като той се изказа вчера, го набрах, и му казах, че нямам нито едно негово позвъняване. 19 неприети и нито едно от Тодор Батков“, уточни Наско Сираков.
„Трябва да се замислим в какво превърнахме тази държава. Това е срам и позор. И това по никакъв начин не може да продължава в една европейска държава. Да се пращат 5-10 човека с качулки и да се говори, че е спонтанно, също не е европейско. До война ли доведохме Левски и държавата. 90 дни да ходят и да протестират едните за едно, а другите за друго. Всички трябва да се замислим.“
АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ РОГАТ !!!
НС направи голяма услуга на всички истински и достойни левскари - назова нещата с истинските им имена.
Сега е ред на тези истински фенове да изчистят името си и да се освободят от Борат и личния му НКП.
Сега е ред на тези истински фенове да изчистят името си и да се освободят от Борат и личния му НКП.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Captain Stottlemeyer написа:Всъщност, от формална гледна точка няма абсолютно никакъв проблем, Тони Здравков да съвместява две, че дори три длъжности. Друг е въпросът, че той може би не се е изказал съвсем точно, или журналистът не е предал точно думите му. А трето - че красноармейците не виждат лайната в собствения си двор, а се радват като кухи лейки на разни партенки. И това, че някакви си 400 хиляди лева трябва да се намерят спешно, защото няма пари за най-неотложни задължение и заплати, и че на "Армията" пак ще има извадени джобове, хич не интересува червените щрауси. Те гледат цирк, а на "Армията" се подготвя погребение...![]()
http://topsport.ibox.bg/news/id_235365468
Ти ТъпСпорт ли ще ми цитираш бе, въздухар?
Те така се наакали, че засмърдя в цяла София, той за ЦСКА ще ми говори .....
Дай да видим кой ще ви стане тренер, че дербито идва и ме се струва, че ще ядете тоягата ...
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Върни се в “Футбол - България”