Да накажат ли Левски?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Да накажат ли Левски?

Мнениеот bilyaletdinov » 08 окт 2013 18:58

Ивайло Лудогорец написа:Смешник .. да не се е назначил сам Петев бе . Кво е виновен ? И аз не го харесвам като тренер ама .... обадили са му се , предложили са му работа и той е нормално да приеме ... да не се е самоназначил .

Тоя калъф какво е очаквал да го посрещнат с цветя и рози? Ти би ли се хванал да работиш некъде, предвид че си меко казано нежелан??? Само, че той е едно алчно келеме, което си мисли, че е хванал Господ за шлифера. За мен истинските виновници за ситуацията в Левски са Батков, Тонев и шефчето в сянка, които си мерят пишките на гърба на нас феновете. Петев просто трябваше да си стои в тях си, а да не се бута там където е нежелан...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 08 окт 2013 19:00

Защо не е желан ? Защото стана шампион вместо вас ли ? ...Ако това е причината , наистина ... съжалявам ви чак .

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 08 окт 2013 19:09

Кировец написа:
КАН написа:Още малко и швеееепс.Аре у лево и ключ.

Какъв швепс бе - 5 нулеви години - няма купа, няма титла - само СИНЯ ТИШИНАААА!!!!!
:lol:

Вие от колко години нямате титла бе, помяр?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 окт 2013 19:09

Ивайло Лудогорец написа:Защо не е желан ? Защото стана шампион вместо вас ли ? ...Ако това е причината , наистина ... съжалявам ви чак .

Няма как чорбар да е треньор на Левски...Няма как човек, показал неуважение към публиката на Левски да е треньор...Просто няма начин. Отделно качествата му са доста спорни( за мен си е доказан страхливец, който си няма грам идея от тактика и имаше успех единствено заради кинтите на Домуса). Така че, като си алчен ще търпиш. Бтв аз съм сигурен, че Петев няма да се махне от Левски както би направил един мъж с достойнство...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 19:09

Ама то вече никой не желае да се излага в този тотално занулен отбор.
Няма купа, няма титла...
Вместо да се радват, че Петев има желание да работи и да се докаже...
Що се мислите за нещо много голямо аз НЕ разбирам, като и в Казахстан разбраха какви футболни инвалиди сте.
Осъзнайте се, преди да се е стигнало до Ликвидация - поучете се от чуждите грешки, ако не го направите казвате Адиос.
Последна промяна от Кировец на 08 окт 2013 19:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 19:10

mtaraduda написа:
Кировец написа:

Какъв швепс бе - 5 нулеви години - няма купа, няма титла - само СИНЯ ТИШИНАААА!!!!!

Титла нямаме, но поне имаме някоя друга купичка, за разлика от Подуене - тишинааааааа...

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 08 окт 2013 19:11

Ти май си се загрижил повече от нас за случващото се? Защо така бе прасе? Що не си при лупи и джаба на октоберфестчето ви, да дариш някой лев на бедния лупи?

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 08 окт 2013 19:12

bilyaletdinov написа:
Ивайло Лудогорец написа:Защо не е желан ? Защото стана шампион вместо вас ли ? ...Ако това е причината , наистина ... съжалявам ви чак .

Няма как чорбар да е треньор на Левски...Няма как човек, показал неуважение към публиката на Левски да е треньор...Просто няма начин. Отделно качествата му са доста спорни( за мен си е доказан страхливец, който си няма грам идея от тактика и имаше успех единствено заради кинтите на Домуса). Така че, като си алчен ще търпиш. Бтв аз съм сигурен, че Петев няма да се махне от Левски както би направил един мъж с достойнство...

Как чорбар бе ? ... Никога не е играл в ЦСКА , нито е участвал по какъвто и да е начин . Той е преди всичко треньор по ПРОФЕСИЯ ( пак казвам не казвам че е добър треньор). и там няма място клубни пристрастия , той ще върши работа . ... Кога е показал неуважение ? Побеждаването с друг отбор е неуважение . Значи който не ви се нагъзва не ви уважава ли .. ?

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 08 окт 2013 19:12

Кировец написа:
mtaraduda написа:
Кировец написа:

Титла нямаме, но поне имаме някоя друга купичка, за разлика от Подуене - тишинааааааа...

Нали купите не били от значение за вас? Само титлите? Кажи от кога нямате титла стига увърта като панчеревска шаврантия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 19:14

mtaraduda написа:Ти май си се загрижил повече от нас за случващото се? Защо така бе прасе? Що не си при лупи и джаба на октоберфестчето ви, да дариш някой лев на бедния лупи?

Щото сега се наслаждавам на идиотщината, която не спира да извира от Подуене. Капиш?

Върни се в “Футбол - България”