Български футболен национал е със спрени права за допинг

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Български футболен национал е със спрени права за допинг

Мнениеот tsonpen » 26 сеп 2013 12:14

DrAvalanche написа:Ти да видиш. Футболист на Лудогорец хванат със забранени вещества. Не възможно. Там дори и не си помислят за такива неща, а физическата им издръжливост се дължи на тежките тренировки, чистия въздух в Разград, аскетския живот и Петричев. Няма нищо общо с бъркането на разни химически субстанции.

Глупчо! Да си обръщал внимание, че отборите на Запад са още по-издържливи от Лудогорец и то с много? Лудогорец имат перфектна организация и това включва и подготовката на отбора във всеки един аспект.
А за този проблем е рано да говорим, но пак ще кажа, че Минев не игра в този мач, като най-вероятно и имал здравословен проблем и може да е приемал лекарства. Не се знае и ако е грешка на лекаря, на кой лекар е грешката - на лекаря на Лудогорец или на Националния отбор. Някои бързат да обвиняват преди да е станала ясна фактологията.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 26 сеп 2013 12:15

Хайде спрете се малко бе, злобарчета! :x Още нищо не е ясно, още не е обявен нито играча, нито кой е виновен... Тук разни озлобени дребни душици вече се нахвърлят, за да покажат колко са комплексирани...
Нали уж бяхме направили някаква модерна лаборатория точно за тези работи? АМИ ДА Я ПОЛЗВАТ!!!
Последна промяна от Blue1914 на 26 сеп 2013 12:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 26 сеп 2013 12:16

kanar написа:След мача с Малта проверените са Данчо Минев и Ники Михайлов

Ясно,.. Гаджев пак е минал ,,между капките" !... :(

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 сеп 2013 12:17

turbogena написа:Ааа така. Честито на печелившите!Изображение
Но някак си ми се струва невъзможно това да е играч от Разград. Там всичко е чисто и изрядно? :?

Един колега вече спомена, че футболистите на Лудогорец са най-проверявани напоследък и досега освен на мач на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР след почти 10 дневен лагер изгърмява Минев. Неуместно е да се заяждате по този жалък начин!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 26 сеп 2013 12:18

leski написа:

Стига бе брат 8-) И аз не се кефя на ЛЕВСКИ,но да наричаш ГАДЖЕВ допингист....та той от години едва ходи по терена :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 26 сеп 2013 12:18

leski написа:

По-скоро Гъргоров... Няма как Тошко Янчев да не му дава от вълшебното сиропче за кашлица. :mrgreen:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 сеп 2013 12:19

tsonpen написа:
DrAvalanche написа:Ти да видиш. Футболист на Лудогорец хванат със забранени вещества. Не възможно. Там дори и не си помислят за такива неща, а физическата им издръжливост се дължи на тежките тренировки, чистия въздух в Разград, аскетския живот и Петричев. Няма нищо общо с бъркането на разни химически субстанции.

Глупчо! Да си обръщал внимание, че отборите на Запад са още по-издържливи от Лудогорец и то с много? Лудогорец имат перфектна организация и това включва и подготовката на отбора във всеки един аспект.
А за този проблем е рано да говорим, но пак ще кажа, че Минев не игра в този мач, като най-вероятно и имал здравословен проблем и може да е приемал лекарства. Не се знае и ако е грешка на лекаря, на кой лекар е грешката - на лекаря на Лудогорец или на Националния отбор. Някои бързат да обвиняват преди да е станала ясна фактологията.

Че има перфектна организация се вижда по броя на свирените дузпи с/у Лудогорец в А група и в ЕКТ. Също и по броя на изгонените играчи.

Няма начин да не е грешка на лекаря. Както беше грешка и зобането на розовите.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 26 сеп 2013 12:20

shotgun blues написа:
leski написа:

Стига бе брат 8-) И аз не се кефя на ЛЕВСКИ,но да наричаш ГАДЖЕВ допингист....та той от години едва ходи по терена :lol:

:lol: :lol: :lol: +

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 26 сеп 2013 12:23

tsonpen написа:
terata написа:
tsonpen написа:
terata написа:Някой от лудогорците ;)

Има ли по-проверявани играчи за допинг от УЕФА за последните 2-3 месеца, от играчите на Лудогорец след 7 мача в ЕКТ :?:

Ами играча е Данчо Минев! Ми сега?

Играчът вероятно е Данчо Минев, който обаче не игра в мача, а има информация, че е бил на инжекции заради здравословен проблем. Ако наистина е грешка на лекаря на националния отбор, или грешка заради включването на Минев в групата, то каква вина имат Минев или Лудогорец?

м да грешка е тои думосчиев така натопи тримата от ЦСКА но има една хубава прикаска той забавя но незабравя целият ви отбор е надрусан
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 26 сеп 2013 12:23

След Неделев и тоя изгоря за важните мачове.

Върни се в “Футбол - България”