И кралство Люксембург заведе дело срещу ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
russia

Re: И кралство Люксембург заведе дело срещу ЦСКА

Мнениеот russia » 24 сеп 2013 17:24

Captain Stottlemeyer написа:А леле-е какво направих пак, що ми трябваше да се обаждам!?... :lol: Иначе колкото Люксембург е кралство, толкова и ЦСКА е Централен спортен клуб на армията, ама това е друга тема... 8-)

Толкова и "Левски" има нещо общо с Апостола, ама и това е друга тема ...! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 сеп 2013 17:25

pampi написа:
Кашчей написа:
pampi написа:Вещер, човекът пита "кога", никъде не казва, че му е смешно...Като не можеш да отговориш на въпроса "кога", не се обяснявай с кой и защо...

Ти от какъв зор ми даваш акъл как да пиша?
Да, на колегата му е чудно и странно, на мен също, но така е написано официално.

Прости ми, Вещер, съвсем забравих, че ти като един щатен защитник на всичко що е държавна, общинска и всякаква друга казионна структура, се чувстваш лично отговорен за техните действия и простотии...Дерзай,о Вещер, о човеко на закона... 8-)

Струва ми се, че имаш суха спойка някъде из процесора :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 24 сеп 2013 17:31

Red Warrior написа:К'во ли е чувството при сините за 5 години да са се сменили като шефове в ЦСКА Лупи, боклуците, пак Лупи, да си фалирал и пак да си пред тях. :lol:

Ами аз като един болен левскар мога да отговоря, че ми е страшно тъпо, защото за съжаление си прав. През вас минаха Лупи, титаните и сега пак Лупи, сменихте 1948 треньора за това време, почти фалирахте и в крайна сметка какво? И нас, и вас ни ги тупат без оглед на домакинства и гостувания, футболистите ни са основно от долните дивизии на Португалия и Кипър, а в Европа дропваме или преди жребия, или месец по-късно. Единствената ни разлика е това, че вас вярно само който не е минал през Армията не ви съди. Пълна тъпотия, затова и майнички, капанци и други подобни са супер отворени... По-малоумно управление от това на Левски и ЦСКА едва ли е възможно да съществува. Аз че ще ви е**вам е ясно, ама ще е само от любов към спорта - иначе ние сме същото посмешище.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 сеп 2013 17:32

Кашчей написа:
pampi написа:
Кашчей написа:
pampi написа:Вещер, човекът пита "кога", никъде не казва, че му е смешно...Като не можеш да отговориш на въпроса "кога", не се обяснявай с кой и защо...

Да, на колегата му е чудно и странно, на мен също, но така е написано официално.

Прости ми, Вещер, съвсем забравих, че ти като един щатен защитник на всичко що е държавна, общинска и всякаква друга казионна структура, се чувстваш лично отговорен за техните действия и простотии...Дерзай,о Вещер, о човеко на закона... 8-)

Така ли ти се струва...? :lol: ...." суха спойка"...а може би "студена спойка"? ...или "куха лейка"? :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 сеп 2013 17:39

pampi написа:
Кашчей написа:
pampi написа:
Кашчей написа:

Така ли ти се струва...? :lol: ...." суха спойка"...а може би "студена спойка"? ...или "куха лейка"? :lol:

ми за теб последното е добре дошло.. Благодаря, че ми напомни 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 сеп 2013 17:47

Кашчей написа:
pampi написа:Така ли ти се струва...? :lol: ...." суха спойка"...а може би "студена спойка"? ...или "куха лейка"? :lol:

ми за теб последното е добре дошло.. Благодаря, че ми напомни 8-)

Ми, би... стига пелтечи бе човек, стегни се! Че и склерозен се изкара, напомняне искал...нема да се предаваш, ти си моралният стълб на форума, дръж фронта!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 сеп 2013 17:57

Кашчей написа:

Първо, нарича се "студена" спойка.Второ, така наречените "процесори" или CPU(всъщност са микропроцесори) са вид интегрална схема(чип) и понятието "ръчна" спойка при тях не съществува.

Относно делата заведени срещу ЦСКА,затова имаме юристи(нови),които да се опитат да спечелят тези дела,така че заведените дела не означават директно загуби за ЦСКА!(колкото и да им се иска на някои хора :lol: ).
Да не говорим,че срещу всеки футболен клуб на планетата Земя има заведени дела(иначе юристите на тези клубове ше останат без работа :lol: ) и колкото и да не им се вярва на левскарите,дела има и срещу "Левски" :o (това ,че не са оповестени,говори за медийния комфорт,с който е обгърнат този клуб! :shock: ).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 сеп 2013 18:40

Тоя Градев, най-накрая ще вземе да спечели едно дело в кариерата си и то ще е срещу ЦСКА :lol: :lol: :lol:

П.П. Нали все бленувате да сте първи :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 24 сеп 2013 19:45

Само като прочета Георги Градев и приключвам. Не казвам, че делата, които е извадил не са верни, но да сложиш делото на Стойчо Младенов при положение, че адвоката му каза, че няма да има такова е това вече не го разбирам. Има и нещо друго с вадене кирливите ризи на някого няма да ти се размине делото, което те чака.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 сеп 2013 19:55

hristov25 написа:Само като прочета Георги Градев и приключвам. Не казвам, че делата, които е извадил не са верни, но да сложиш делото на Стойчо Младенов при положение, че адвоката му каза, че няма да има такова е това вече не го разбирам. Има и нещо друго с вадене кирливите ризи на някого няма да ти се размине делото, което те чака.

Надявам се, че вече разбираш!

Софийски районен съд, чрез Центъра за спогодби и медиация планира да организира „Седмица на медиацията” за дните 23, 24 и 25 септември 2013
Търсене по номер: 9218
Търсене на страна по дело: СТОЙЧО ДИМИТРОВ МЛАДЕНОВ
Година: 2013

Дело: 9218 / 2013
Гражданско
Съдебен състав: 67
Статус: насрочено
Дата на насрочване на заседание: 15.10.2013.15.00ч
Страни по делото: СТОЙЧО ДИМИТРОВ МЛАДЕНОВ срещу ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА ЕАД
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Футбол - България”