БФС върха на идиотизма

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

vacheron
Контакти:

Re: БФС върха на идиотизма

Мнениеот vacheron » 21 май 2009 21:49

The deacon написа:
miteto_inter написа:И в Италия по наредба последните кръгове се играят в един час,но снощи играха Лацио-Реджина.
При това Реджина се бореха да не изпаднат,а Лацио за нищо не се борят.
И там е още по-лошо,защото мача се игра снощи заради финала за ШЛ,а тук става въпрос за човешка трагедия.
Няма значение с книжка ли е бил,без книжка ли.....

Абе, пич, ти пак нещо не схващаш!!! Не става въпрос за книжка, без книжка!! Става въпрос, че всяка година в България умират около 1300 човека от катастрофи!! А всички те да не би да са с нещо по-малко достойни от въпросния треньор?! Тук в България, сме свикнали от всяко нещо да правим голяма работа! Преди години, нашите военни печалбари, които ги върнаха в дървени костюми от Ирак, ги обявихме за национални герои!!!Защо?! Да ве би да бяха защитавали Република България, домовете си, семействата си или просто бяха отишли за някой и друг долар?! Айде стига, с тези възвеличавания!!! Както написах вече - да трагедия, но това се случва всеки божи ден с няколко човека, заради идиотите по пътищата!!! Още веднъж - за мен няма реална причина, мача да не се играе!!!

+1

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 май 2009 21:49

Просто ситуацията е деликатна с оглед класирането, както и факта, че шампионата свършва.

Да примера с Лампард не е точен, тъй като е различен.
Изображение

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 21 май 2009 21:52

Абе оставете БФС. Гледйте си отборите и всичко ще е добре. :) ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

miteto_inter
Контакти:

Мнениеот miteto_inter » 21 май 2009 21:56

vacheron написа:
The deacon написа:
miteto_inter написа:И в Италия по наредба последните кръгове се играят в един час,но снощи играха Лацио-Реджина.
При това Реджина се бореха да не изпаднат,а Лацио за нищо не се борят.
И там е още по-лошо,защото мача се игра снощи заради финала за ШЛ,а тук става въпрос за човешка трагедия.
Няма значение с книжка ли е бил,без книжка ли.....

Абе, пич, ти пак нещо не схващаш!!! Не става въпрос за книжка, без книжка!! Става въпрос, че всяка година в България умират около 1300 човека от катастрофи!! А всички те да не би да са с нещо по-малко достойни от въпросния треньор?! Тук в България, сме свикнали от всяко нещо да правим голяма работа! Преди години, нашите военни печалбари, които ги върнаха в дървени костюми от Ирак, ги обявихме за национални герои!!!Защо?! Да ве би да бяха защитавали Република България, домовете си, семействата си или просто бяха отишли за някой и друг долар?! Айде стига, с тези възвеличавания!!! Както написах вече - да трагедия, но това се случва всеки божи ден с няколко човека, заради идиотите по пътищата!!! Още веднъж - за мен няма реална причина, мача да не се играе!!!

+1

Ами по твоята логика не трябваше да има траур за децата от Индиго или Лим,така ли?
Защото както каза ти тези неща се случват....няма значение,че тези два случая бяха национална трагедия,нали?
Тук разбира се не става дума за нац.въпрос,но има засегнати и това са играчите на Спартак Варна (не говоря за близките на човека,защото за тях е ясно) които поискаха да бъде отложен просто един мач.Не мога да бъда 100 % сигурен,но ако двата отбора не се бореха за нищо тогава мача щеше да се отложи според мен.Но тъй като става въпрос за пари....всичко се променя,така ли?
Ами не го приемам съжалявам :|

sotich

Мнениеот sotich » 21 май 2009 22:45

PFC Litex написа:Голяма загуба е това, но и първенството е в такава, че отлагането на мача, може да се уговори крайният му изход.
Момчетата от Спартак ако са истински мъже стискат зъби, излизат и в памет на треньора си правят победа.

този мач не се уговаря,той се играе

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 май 2009 23:29

НЕ СТЕ ПРАВИ!Ще ви кажа и защо!Ще ви кажа и защо аз няма да пазя никакво мълчание една минута и т.н.
1.Карал с превишена скорост
2.Карал пиян-говорим за потенциален убиец на пътя!
3.Рецидивист чиста проба-с отнета книжка за шофиране в нетрезво състояние!

Аз такива изключително много ги мразя.Не,презирам ги.Пичове от типа Максим Ставийски,едно-две за отскок и айде зад волана,гааааааз и...пращаме в гробищата някой напълно невинен човек,затриваме цели семейства,инвалидизираме хора за цял живот.И тоя има цялата наглост и безочие...пак да кара пиян!!!Хубаво е,че е убил само себе си,а не както обикновен остава-и още един-двама покрай пияната си глава.Така,че за мъртвите или добро или нищо,в случая-нищо.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 21 май 2009 23:34

Sagittarius написа:НЕ СТЕ ПРАВИ!Ще ви кажа и защо!Ще ви кажа и защо аз няма да пазя никакво мълчание една минута и т.н.
1.Карал с превишена скорост
2.Карал пиян-говорим за потенциален убиец на пътя!
3.Рецидивист чиста проба-с отнета книжка за шофиране в нетрезво състояние!

Аз такива изключително много ги мразя.Не,презирам ги.Пичове от типа Максим Ставийски,едно-две за отскок и айде зад волана,гааааааз и...пращаме в гробищата някой напълно невинен човек,затриваме цели семейства,инвалидизираме хора за цял живот.И тоя има цялата наглост и безочие...пак да кара пиян!!!Хубаво е,че е убил само себе си,а не както обикновен остава-и още един-двама покрай пияната си глава.Така,че за мъртвите или добро или нищо,в случая-нищо.

+5
Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 22 май 2009 00:56

Много добър коментар по темата в утрешния 7дни спорт на първа страница:

Хора, това е грях

Още днес Светият синод може да наложи анатема и да отлъчи от Православната църква БФС. И да подложи на низвержение Боби Михайлов като антихрист. На "Иван Асен II" нито имат срам от хората, нито имат уважение към смъртта, нито страх от Бога. Часове след трагичната смърт на треньора на Спартак (Вн) Анатоли Кирилов спортно-техническата комисия на БФС отказа да отложи утрешния мач на варненци. Отборът е разпуснат, хората са в траур. Някакви безбожници обаче ги карат да ритат топка, вместо да запалят свещ за упокой на треньора си. Не е християнско, не е човешко.
В крайна сметка който не почита смъртта, не цени и живота.
Паметта е за живите, за мъртвите има кой да се погрижи.
И слава Богу, че това не е работа на БФС.

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 22 май 2009 09:05

Аз съм направо изумен!!!

Тук не става въпрос да са починали роднини, приятели или квото и да е, тук става въпрос за треньор, който е основната фигура в един отбор, който определя тактика, състав всичко. Как очаквате при такъв шок за 2 дни Спартак да реагира адекватно???

Някакви си тъпи наредби. Боли ма фара отлагат мача и толкоз. Бил карал без книжка с превишена скорост, тва няма значение, може да е най-големият боклук, все ми е тая. Тук става въпрос за време за реакция на даден отбор.

Ония синоптика от Ловеч кат ревна отложиха кръга...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 22 май 2009 10:23

А за Синоптика по-леко с приказките :lol: Той познава по облаците,а и като се разциври на тия от Бфс им омекват коленцата :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”