Школите на Пирин и Левски изградиха тази България!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Re: Школите на Пирин и Левски изградиха тази България!

Мнениеот damageplan » 08 сеп 2013 15:16

samatoranaga написа:Аз просто разсъждавам като вас. Щом всички дошли в ранна възраст при вас са левскари, значи и Гунди е ботевист. Тове е - просто, кратко и ясно :mrgreen:
С вашите камъни по вашата глава. Повечето левскари отдавна са приели факта, че Гунди е ботевист и не го оспорват. Това, че двама-трима във форума тук не го приемат не ме интересува. Фактът си е факт. Даже се радвам, че си кръстихте стадиона на известен ботевист. Поздравявам ви за това, защото по този начин показвате респект към най-старият футболен клуб у нас. Даже в началото сте мислели да го кръстите Динко Дерменджиев, но повечето ви фенове са предпочели да е на Гунди, защото след Ботев бил играл и при вас.

Гунди , лека му пръст , едва ли е знаел че през 2010 година ще се пръкне клуб Ботевь , та да му стане фен .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 08 сеп 2013 15:17

damyanov1963 написа:
samatoranaga написа:Аз просто разсъждавам като вас. Щом всички дошли в ранна възраст при вас са левскари, значи и Гунди е ботевист. Тове е - просто, кратко и ясно :mrgreen:
С вашите камъни по вашата глава. Повечето левскари отдавна са приели факта, че Гунди е ботевист и не го оспорват. Това, че двама-трима във форума тук не го приемат не ме интересува. Фактът си е факт. Даже се радвам, че си кръстихте стадиона на известен ботевист. Поздравявам ви за това, защото по този начин показвате респект към най-старият футболен клуб у нас. Даже в началото сте мислели да го кръстите Динко Дерменджиев, но повечето ви фенове са предпочели да е на Гунди, защото след Ботев бил играл и при вас.

Я посочи един Левскар, който е приел, че Гунди е ботевист, тия ваши мечти са плод на провинциалната ви комплексарщина, а с това че стадион Герена са искали да го кръстят - Динко Дерменджиев, направо щеше да избиеш рибата в Марица, ако отдавна не беше пресъхнала, но щом толкова си вярвате продължавайте, важното е, че на вас никой не ви вярва, Гунди го знаеха и продължават да го знаят по цял свят, като Левскар, а не като ботевист, за Гунди има филм, като Левскар, снимки - като Левскар, вкарал е голове на едни от най-големите отбори в света с екипа на Левски, а вие продължавайте да си мислите, че е бил ботевист, това ще ви остане! Можеш ли да ми покажеш родната къща на Гунди, щото аз мога, понеже се намира в София, а не в Пловдив, на няколко стотин метра от Герена!

дори и във вашия филм е показано,че Гунди е искал да остане в Ботев Пловдив,а не да се върне в Левски,затова именно прави сватба в Пловдив,с жена му да вземат жителство и да останат,също така в една от биографичните му книги много добре е описано как са псували и кълняли на Герена ,чак когато става голям футболист в Ботев и за националния отбор,чак тогава става много хубав и припознат като "наше момче"

Потребителски аватар
elloko
Контакти:

Мнениеот elloko » 08 сеп 2013 15:20

А бе хора стига сме се делили на сини, червени, зелени и т.н. Както тук е отбелязано, че основните играчи в национала са от Пирин и Левски, така можем да кажем, че мъжкият национален отбор по волейбол е изграден от Славия, а женския от ЦСКА, но това ли е най-важното??? Дайте да се радваме на постиженията на спортистите, защитаващи националната чест, без да се препираме, кой от къде е.
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 сеп 2013 15:30

джони написа:
damyanov1963 написа:

Я посочи един Левскар, който е приел, че Гунди е ботевист, тия ваши мечти са плод на провинциалната ви комплексарщина, а с това че стадион Герена са искали да го кръстят - Динко Дерменджиев, направо щеше да избиеш рибата в Марица, ако отдавна не беше пресъхнала, но щом толкова си вярвате продължавайте, важното е, че на вас никой не ви вярва, Гунди го знаеха и продължават да го знаят по цял свят, като Левскар, а не като ботевист, за Гунди има филм, като Левскар, снимки - като Левскар, вкарал е голове на едни от най-големите отбори в света с екипа на Левски, а вие продължавайте да си мислите, че е бил ботевист, това ще ви остане! Можеш ли да ми покажеш родната къща на Гунди, щото аз мога, понеже се намира в София, а не в Пловдив, на няколко стотин метра от Герена!

дори и във вашия филм е показано,че Гунди е искал да остане в Ботев Пловдив,а не да се върне в Левски,затова именно прави сватба в Пловдив,с жена му да вземат жителство и да останат,също така в една от биографичните му книги много добре е описано как са псували и кълняли на Герена ,чак когато става голям футболист в Ботев и за националния отбор,чак тогава става много хубав и припознат като "наше момче"

Оженили са се в Пловдив понеже родителите им са били против сватбата и за това първоначално са искали да живеят там, да сте благодарни на БКП, че ви направи армейски отбор и ви прати шопчето от "любимото" ви Подуене, иначе щяхте да видите 1/4 финал през крив кюнец, ако можехте да правите футболисти, като Гунди, защо не направихте поне-още 1-2-ма от неговата класа? Гунди си е роден талант във футбола, това че не са му дали възможност да играе 2 г. в Левски, а са го пратили в Ботев съвсем не означава, че вие сте го напавили футболист, и изобщо как не ви е срам да се гаврите с паметта му, поне една паметна плоча да му бяхте направили на стадиончето си, все пак за 2 г. при вас ви едал повече, от колкото заслужавате!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 08 сеп 2013 15:39

damyanov1963 написа:
джони написа:
damyanov1963 написа:

Оженили са се в Пловдив понеже родителите им са били против сватбата и за това първоначално са искали да живеят там, да сте благодарни на БКП, че ви направи армейски отбор и ви прати шопчето от "любимото" ви Подуене, иначе щяхте да видите 1/4 финал през крив кюнец, ако можехте да правите футболисти, като Гунди, защо не направихте поне-още 1-2-ма от неговата класа? Гунди си е роден талант във футбола, това че не са му дали възможност да играе 2 г. в Левски, а са го пратили в Ботев съвсем не означава, че вие сте го напавили футболист, и изобщо как не ви е срам да се гаврите с паметта му, поне една паметна плоча да му бяхте направили на стадиончето си, все пак за 2 г. при вас ви едал повече, от колкото заслужавате!

http://www.youtube.com/watch?v=yubMWQOB ... page#t=667
жената на Гунди най-добре може да каже защо правят сватба в Пловдив,не мислиш ли?

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 08 сеп 2013 15:43

Дамянов я ми посочи повече от двама-трима човека, които отричат факта, че Гунди не е юноша на Ботев или че не е ботевист. Точно двама-трима човека сте. Всички останали дори във форума са съгласни и са се примирили. Просто не виждам смисъл с тези интриги, които създаваш, че бил левскар. От милионите сини фенове можеш да събереш максимум 5-6 човека, които да отрекат ботевисткия му произход и дори тази тема го доказва. Факт. И 10 страници да изпишеш все тая, защото хората които те подкрепят се броят на пръстите на едната ти ръка, а милионите сини фенове са съгласни с мен и историята няма как да се промени. Не се ядосвай, защото и собственикът ви Батков е ботевист. Както сте тръгнали няма да е далеч денят в който ще си прекръстите стадиона на Тодор Неделев. Все пак и той е част от синята история вече.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 08 сеп 2013 16:01

samatoranaga написа:Дамянов я ми посочи повече от двама-трима човека, които отричат факта, че Гунди не е юноша на Ботев или че не е ботевист. Точно двама-трима човека сте. Всички останали дори във форума са съгласни и са се примирили. Просто не виждам смисъл с тези интриги, които създаваш, че бил левскар. От милионите сини фенове можеш да събереш максимум 5-6 човека, които да отрекат ботевисткия му произход и дори тази тема го доказва. Факт. И 10 страници да изпишеш все тая, защото хората които те подкрепят се броят на пръстите на едната ти ръка, а милионите сини фенове са съгласни с мен и историята няма как да се промени. Не се ядосвай, защото и собственикът ви Батков е ботевист. Както сте тръгнали няма да е далеч денят в който ще си прекръстите стадиона на Тодор Неделев. Все пак и той е част от синята история вече.

Роден е на 4 май 1943 г. в софийския квартал Редута. Играе в детския, а след това и в юношеския отбор на „Левски“. Печели шампионската титла с юношите през 1960 и 1961 г.
През 1960 г., когато е приет в първия отбор на „Левски“, Гунди е едва на 17 години. Дебютира през пролетта на същата година, а първия си гол отбелязва на 28 септември срещу „Ботев“ в Пловдив (1:1). От пролетта на 1962 до есента на 1963 г. играе в „Ботев“, където отбива военната си служба и става носител на Купата на България през 1962 и вицешампион през 1963 г. След като се завръща в „Левски“, печели три шампионски титли през 1965, 1968 и 1970 г. и три купи на страната през 1967, 1970 и 1971 г. Последният му мач в първенството е на 28 юни 1971 г. срещу ЦСКА (1:0), a последният му гол е на 13 юни 1971 г. срещу „Етър“ във Велико Търново (1:1). :arrow: Играл е за Ботев , докато е отбивал военната си служба .Играл е за истинския клуб Ботев , който беше закрит през 2010 година .Гунди няма нищо общо с репликата Ботевь , че да осираш темата ей така , не ви ли омръзна на феновете на новосъздадено-преместеното отборче от Сопот да осирате форума с вашите глупости ,брътвежи и халюционации .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 сеп 2013 16:18

samatoranaga написа:Дамянов я ми посочи повече от двама-трима човека, които отричат факта, че Гунди не е юноша на Ботев или че не е ботевист. Точно двама-трима човека сте. Всички останали дори във форума са съгласни и са се примирили. Просто не виждам смисъл с тези интриги, които създаваш, че бил левскар. От милионите сини фенове можеш да събереш максимум 5-6 човека, които да отрекат ботевисткия му произход и дори тази тема го доказва. Факт. И 10 страници да изпишеш все тая, защото хората които те подкрепят се броят на пръстите на едната ти ръка, а милионите сини фенове са съгласни с мен и историята няма как да се промени. Не се ядосвай, защото и собственикът ви Батков е ботевист. Както сте тръгнали няма да е далеч денят в който ще си прекръстите стадиона на Тодор Неделев. Все пак и той е част от синята история вече.

Какво да ти посочвам, след като ти си сляп за фактите, всички останали във форума просто не обръщат внимание на глупостите, които пишеш, за разлика от мен, тя истината се знае, щом мислиш, че Гунди е роден в Пловдив и е започнал да играе първо в Ботев - мисли си го, с това няма да промениш фактите, когато ние кажеме за някой който е дошъл, в юношеските си години в Левски, че е юноша на Левски вие скачате до небето и ни наричате говеда и т.н., а сега имате претенций за Гунди, че е ваш юноша, след като е пратен на 18 г. при вас да отбива военната си служба. Не знам кой набор си и не ме интересува, но явно си се наслушал на глупости, които нямат нищо общо с истината. Тука ти се показва биографията на Гунди, ти пак си знаеш твоето, явно пропагандата против Левски в Пловдив отлично си върши работата!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 08 сеп 2013 16:34

Даже и 5 човека, които да говорят глупостите, които говори Дамянов няма. Надцених ви с това, че сте 5 човека. Та с две думи точно двама човека отричат фактът, че Гунди е юноша на Ботев! Защо трябва да се сърдите. Радвайте се както другите левскари на фактът, че при вас е играл виден ботевист. Даже стадиона си кръстихте на ботевист, а сега говорите глупости. Даже Сираков като дойде в Ботев каза, че ще се радва да играе в отбора от който навремето е произлезнал Гунди.

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 08 сеп 2013 16:39

само смях тук. Има някои хора сами си ги измислят - повтарят го пет пъти и след това сами си вярват. Сами преценете смешно ли е това или жалко.

Върни се в “Футбол - България”