Загива ли футболът в София?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Re: Загива ли футболът в София?!

Мнениеот mavri » 30 юли 2013 11:27

няма да загине е ясно.трябва единствено да се размърдат,че с това бездействие и лежане на стари лаври,без разумно управление и подновяване на базите наистина ще го докарат на умирачка.вижда се че вече никой не се съобразява с имена и времето за труд е дошло.

Потребителски аватар
miro_tr
Контакти:

Мнениеот miro_tr » 30 юли 2013 11:33

Не загива,но си е в застой!Според мен убийственото текучество убива и Левски и ЦСКА в момента.Те си знаят защо е така,но не е нормално да превъртиш 80 футболисти за 2 сезона и непрекъснато да има разтрогващи,наказани от клуба,разправии за пари и т.н
Специално при ЦСКА е стряскащо направо-не мога да повярвам що за игри се играят там-мениджъри,Стойчо,Паро-то са все легенди и всички се месят.При Левски сякаш няма такива проблеми и относително скоро ще се вдигнат...

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 30 юли 2013 11:33

Футболът в София няма как да загине, защото там е съсредоточен поне 50% от капиталът в страната, 50% от добре образованите граждани и поне 50% от хората под 35 години с българско самосъзнание. Следователно има всички макроикономически и демографски условия за развитие. Въпрос на време и личности е столичните клубове да върнат позициите си на национални хегемони. Да му мислят обезлюдени, обеднели и циганизиращи се областни градове, на които единствено им е останало да се кичат с прозвището "традиционен футболен център".
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 юли 2013 11:36

angelofdeath написа:Загине ли футбола в София, цялата българска лига трябва да спре. Без силни ЦСКА и Левски нищо не става, дори и в Нац. отбор. Да, грандовете отстъпиха малко тези четири години, но класата е вечна. Все ще се намерят хора, които да вдигнат отборите и те пак ще бъдат в битка за първите места. Дори смятам, че още тази година Левски няма да щади средства по-пътя към титлата, заради 100 годишнината. Минали са само два кръга, а вие вече зачерквате софианци. ЦСКА събра отбор три дни преди първия мач и ще се развива в движение. Видя се преди две години, че с много по-опоскан състав Стойчо докар клуба до мач за титлата, продаден от Титан.Локо София са на същото дередже от миналата година и ако продължават така не ги чака нищо добро. Славия си е все същия непостоянене отбор, а треньора Букарев направо ме изуми с приказките си, че е доволен от равния във Варна. Който е гледал мача не знам дали ще е на неговото мнение, аз не съм! Стигаме и до Левски, при който нещата са необясними. Уж всичко е наред, пари има, играчи привлякоха точно навреме, в контролите играха прилично, но изведнъж пълен крах. Не разбирам, защо не играят и въобщо, как може да се представят по-този безумен начин. Не се ли стегнат ще си патят още много пъти и накрая на годината пак ще има изгонени и обидени..

За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!! Е, как тогава няма да си отиде софийския футбол?? НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО!!! ЦСКА И Левски се крепяха от български футболисти, подмамени с пари и жителство! Партията си мислеше, че ще създаде ГОЛЕМИ отбори, конкуренти на западните и донякъде успяваше, но имаше много "ПОМАГАЧИ"( ЖУРНАЛИСТИ, ПОЛИТИЦИ, БФС И др.) които УБИВАХА ФУТБОЛА И РАЗЛИГАВЯХА българските ФУТБОЛИСТИ от другите градове, отишли на гурбет в София! БЕЗ ИЗВОРИ, РЕКИТЕ ПРЕСЪХВАТ!!! СОФИЯ НЯМА ВЕЧЕ ПРИТОЦИ! НЯМА И ИЗВОРИ! ПРЕВЪРНАЛА СЕ Е В ЕДНО ГОЛЯМО БЛАТО, КОЕТО ПРЕСЪХВА И МИРИШЕ МНОООГО ЛОШО!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 30 юли 2013 11:44

bulgaro написа:Футболът в София няма как да загине, защото там е съсредоточен поне 50% от капиталът в страната, 50% от добре образованите граждани и поне 50% от хората под 35 години с българско самосъзнание. Следователно има всички макроикономически и демографски условия за развитие. Въпрос на време и личности е столичните клубове да върнат позициите си на национални хегемони. Да му мислят обезлюдени, обеднели и циганизиращи се областни градове, на които единствено им е останало да се кичат с прозвището "традиционен футболен център".

Евала!!! Много точно казано!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 30 юли 2013 11:47

luxorus написа:
mistreated написа:
luxorus написа:ЦСКА е в криза,а само един техен играч взима заплата,равна на почти целия отбор на Берое.Криза ли бе,да я опишеш!

Кой е тоя играч? Ти наясно ли си, че ЦСКА събра състав преди една седмица, а някои от играчите пък пристигнаха 2 дена при мача в Стара Загора? Това не е ли криза? Все още не можеш да преглътнеш, че и в този си вид не ви дадохме възможност да ни победите за първенство вече за 23-та година подред.

ЦСКА може да е в някаква организационна криза,не и финансова.Как тогава ще обясниш масираното пристигане на тия легионери,и съответно високите им заплати.Или си мислиш че идват да ритат за по 4-5 000 евро.Че той тия пари ще ги взима в Европа като продавач в кварталната месарница.Как така за 10 дена ги привлякахте всичките без пари?Берое цяло лято търси попълнения и среща отказ след отказ заради финансовите условия,единствения нов е Макенджиев,които вие изхвърлихте...А като четеш вестниците,Берое финансово стабилен,ЦСКА във финансова криза.Лапсус лингве или игра на умряла лисица-всеки преценя за себе си.

Как не го разбра ? Има таван на заплатите и той е 15 000 лв.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2013 11:48

СТАМАТ написа:
angelofdeath написа:Загине ли футбола в София, цялата българска лига трябва да спре. Без силни ЦСКА и Левски нищо не става, дори и в Нац. отбор. Да, грандовете отстъпиха малко тези четири години, но класата е вечна. Все ще се намерят хора, които да вдигнат отборите и те пак ще бъдат в битка за първите места. Дори смятам, че още тази година Левски няма да щади средства по-пътя към титлата, заради 100 годишнината. Минали са само два кръга, а вие вече зачерквате софианци. ЦСКА събра отбор три дни преди първия мач и ще се развива в движение. Видя се преди две години, че с много по-опоскан състав Стойчо докар клуба до мач за титлата, продаден от Титан.Локо София са на същото дередже от миналата година и ако продължават така не ги чака нищо добро. Славия си е все същия непостоянене отбор, а треньора Букарев направо ме изуми с приказките си, че е доволен от равния във Варна. Който е гледал мача не знам дали ще е на неговото мнение, аз не съм! Стигаме и до Левски, при който нещата са необясними. Уж всичко е наред, пари има, играчи привлякоха точно навреме, в контролите играха прилично, но изведнъж пълен крах. Не разбирам, защо не играят и въобщо, как може да се представят по-този безумен начин. Не се ли стегнат ще си патят още много пъти и накрая на годината пак ще има изгонени и обидени..

За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!! Е, как тогава няма да си отиде софийския футбол?? НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО!!! ЦСКА И Левски се крепяха от български футболисти, подмамени с пари и жителство! Партията си мислеше, че ще създаде ГОЛЕМИ отбори, конкуренти на западните и донякъде успяваше, но имаше много "ПОМАГАЧИ"( ЖУРНАЛИСТИ, ПОЛИТИЦИ, БФС И др.) които УБИВАХА ФУТБОЛА И РАЗЛИГАВЯХА българските ФУТБОЛИСТИ от другите градове, отишли на гурбет в София! БЕЗ ИЗВОРИ, РЕКИТЕ ПРЕСЪХВАТ!!! СОФИЯ НЯМА ВЕЧЕ ПРИТОЦИ! НЯМА И ИЗВОРИ! ПРЕВЪРНАЛА СЕ Е В ЕДНО ГОЛЯМО БЛАТО, КОЕТО ПРЕСЪХВА И МИРИШЕ МНОООГО ЛОШО!!!

Пишеш за национали ПОНЕ :o !Ми то това е върха за един футболист!В момента има двама Иван Иванов и Тонев-юноши на ЦСКА и национали!До колкото знам и Гаджев ви е юноша,а е и национал!Така,че теорията ти куца!Както сам пишеш едно време са ги привличали със софийско гражданство,апартамент и кола,командировки в чужбина,сега е същото просто времената са други-просто се дават повече пари!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 юли 2013 11:51

СТАМАТ написа: ...За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!!.....

Стигнах дотук и спрях да чета - ти си ненормален, а това, че ползваш главни букви не прави брътвежите ти по-достоверни. :lol: Само сред героите на СП в САЩ 1994 имаше трима юноши на "Левски" - Боби Михайлов, Наско Сираков и Ники Илиев! Цесекарите във форума могат да те открехнат за Емо Костадинов и Любо Пенев (който по понятни причини не успя да бъде в Америка, но един негов гениален пас ни класира за там). Стой на хладно и пий студени течности - иначе злобата ще ти докара високо кръвно и инсулт... 8-)
По темата: Преди доста години ЦСКА започна първенството с 4 (четири) поредни загуби. Тогава излезе един виц за приликата и разликата с калинката: Приликата беше, че и калинката и ЦСКА са червени, а разликата, че калинката има точки, а ЦСКА - не... 8-) Засега е малко раничко да отписваме който и да е от софийските клубове от голямата игра, а слуховете за тяхната смърт са силно преувеличени... ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 30 юли 2013 12:03, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 юли 2013 11:57

BRF написа:
СТАМАТ написа:

Пишеш за национали ПОНЕ :o !Ми то това е върха за един футболист!В момента има двама Иван Иванов и Тонев-юноши на ЦСКА и национали!До колкото знам и Гаджев ви е юноша,а е и национал!Така,че теорията ти куца!Както сам пишеш едно време са ги привличали със софийско гражданство,апартамент и кола,командировки в чужбина,сега е същото просто времената са други-просто се дават повече пари!

Иван Иванов.............Роден е на 25 февруари 1988 г. в град Златица.!!! Тонев........Роден е на 3 февруари 1990 г. в Елин Пелин.
Иванов е национал, НО НЕ Е ФУТБОЛИСТ!!!!Тонев е още млад и тепърва ще става играч!!! ФУТБОЛИСТИ СА: СТОИЧКОВ, БОНЕВ, ДЕРМЕНДЖИЕВ, ЯКИМОВ, АСПАРУХОВ, БЕРБАТОВ ....
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 юли 2013 12:00

не

Върни се в “Футбол - България”