hristov25 написа:Янис Зику написа:Левскарите ли ще протестират? Или пък може би беройци?
Левскарка е създател на групата и като гледам само левскари е поканила.
Като гледам 80% от А група,ама това няма значение за промитите ви мозъчета-нали

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
hristov25 написа:Янис Зику написа:Левскарите ли ще протестират? Или пък може би беройци?
Левскарка е създател на групата и като гледам само левскари е поканила.
tinko написа:На моята фирма държавата не и опрощава нищо. Напротив измислят ни все нови и нови данъци за да пълнят хазната. Аз съм против държавата да помага на фалирала фирма.Фалиралата фирма или се закрива или се продава. Не желая с моите пари да се помага на доказани престъпници, каквито са собствениците на Цска.
След като сте милиони червени сърца защо чакате и се молите държавата да ви помага, нарушавайки всички закони. Защо не се оправяте сами. Защото сте милиони само в болните ви мозъци. Всички виждаме вашата посещаемост на мачовете ви. Това , че някой лумпен е издигнал парцал "Разлог мрази Левски" не значи , че в Разлог всички са цесекари. Най -точният пример за това е "ТОРСИДА" Пловдив,нямат и 2 автомобила фенове.
Ама Селския като фалира Ботев,тогава не ощети никой нали ??Създадохте нов клуб и газ!
bnborisov написа:Ама Селския като фалира Ботев,тогава не ощети никой нали ??Създадохте нов клуб и газ!
ми направете го същото де , кой ви пречи (макар да съм сигурен че незнаеш точно какво направи Ботев тогава)
mistreated написа:bnborisov написа:Ама Селския като фалира Ботев,тогава не ощети никой нали ??Създадохте нов клуб и газ!
ми направете го същото де , кой ви пречи (макар да съм сигурен че незнаеш точно какво направи Ботев тогава)
Каквото и да е направил Ботев, не е най-чистото възможно, нали?! Трябваше да почнете от Б окръжна и да играете с Белозем и Строево.
А и темата за дълговете на дружеството на Селския е повече от ясна. Те и досега не са платени. После ЦСКА ощетявал държавата...
Всички сме едни и същи, ама помията се излива само върху ЦСКА.
1palq4o1 написа:Направете и вие така-ако си намерите кой да ви ПРОДАДЕ лиценз за В група,почвайте от там!Ама за продажба пари се искааааат,а не шума...шумкари!
mistreated написа:bnborisov написа:Ама Селския като фалира Ботев,тогава не ощети никой нали ??Създадохте нов клуб и газ!
Каквото и да е направил Ботев, не е най-чистото възможно, нали?! Трябваше да почнете от Б окръжна и да играете с Белозем и Строево.
А и темата за дълговете на дружеството на Селския е повече от ясна. Те и досега не са платени. После ЦСКА ощетявал държавата...
Всички сме едни и същи, ама помията се излива само върху ЦСКА.
bnborisov написа:от правна гледна точка абсолютно чисто. Държавата остана да се занимава с селския както тя си знае. Верно той прехвърли собственоста си но това не е наша работа ние предупреждавахме държавните органи за това. Иначе около Ботев всичко стана чисто и по закона. БФС обаче не ни разреши да започнем от "Б" група , имаше такава възможност , но не и според правилниците на БФС.
Ако вие ще започвате от долните групи (нещо в което се съмнявам) и вие ще почнете от "В", няма да слезите по-долу.
warhead написа:tinko написа:На моята фирма държавата не и опрощава нищо. Напротив измислят ни все нови и нови данъци за да пълнят хазната. Аз съм против държавата да помага на фалирала фирма.Фалиралата фирма или се закрива или се продава. Не желая с моите пари да се помага на доказани престъпници, каквито са собствениците на Цска.
След като сте милиони червени сърца защо чакате и се молите държавата да ви помага, нарушавайки всички закони. Защо не се оправяте сами. Защото сте милиони само в болните ви мозъци. Всички виждаме вашата посещаемост на мачовете ви. Това , че някой лумпен е издигнал парцал "Разлог мрази Левски" не значи , че в Разлог всички са цесекари. Най -точният пример за това е "ТОРСИДА" Пловдив,нямат и 2 автомобила фенове.
Ама Селския като фалира Ботев,тогава не ощети никой нали ??Създадохте нов клуб и газ!Сега ревете като вдовици за х.й!Вие защо не почнахте от А окр ,а взехте лиценза на друг клуб??Същото е и за Берое при Банев!Колко пари има да дава Банев а??И Локо(Пд) и т.н.!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта