Локо (Пд) и Ботев се намразват след гол "лъжливото овчарче"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Re: Локо (Пд) и Ботев се намразват след гол "лъжливото овчарче"

Мнениеот saso_big » 20 юни 2013 19:17

velito написа:
saso_big написа:
velito написа:ХАахахахХАхахахахахах Софиянецааа Столичанинаа Гражданинаа ми то всички вие се смятате за граждани ама сте супер диви селяни :idea:

Така е. Точно това се опитвам да кажа.

не е важно от къде си а как се държиш защото ги има всякакви

Това е точно така. Ако не си възпитан няма как да имаш възпитание, нали? Няма да спираш на пешеходна пътека, няма да си плюеш дъвката на тротоара, няма да си хвърляш фаса на земята, няма да викаш на приятел който е на 100 метра от теб, няма да ходиш миризлив на работа, няма да псуваш докато водиш рутинен разговор с някой. Но не е важно какво няма да правиш. По-важното е какво ще правиш. Ще поздравяваш хората на улицата. Сега ако поздравиш "гражданин" 99% ще те сметнат за луд или някакъв натрапник. Това е така защото на село хората не са свикнали да се поздравяват. Възпитание. Ще знаеш на бабичката която едвам се влачи по улицата торбата и в къщи. И това не се прави вече, отново заради възпитанието. На село хората като sky1 не са свикнали да си помагат а точно обратното. Всеки сам за себе си но когато стане тежко дай да си помагаме. Жалко. Абе с две думи ако родителите ти не са били възпитани шанса ти да се самовъзпиташ е равен на ............... нула!!

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 20 юни 2013 19:18

sky1 написа:Saso ти си толкова зле ,че спирам да пиша. В празна глава като твоята акъл не се налива. :!:

Нормално е да ти писне да пишеш едно и също. Може да използваш комбинацията ctrl+v , ctrl+c. По-лесно е.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 20 юни 2013 19:21

sky1 написа:
wannabe написа:Омразата и обичта нямат нищо общо помежду си. Аз лично обичам моя клуб безкрайно, и това няма нищо общо със и не ми пречи да ви мразя комунистическото отборче. Просто двете неща са на отделни плоскости ама какво да ви обеснявам, красота вяра бран :lol:
В първи клас :!: В първи клас :!:

Raoul_Duke на 20 Юни 2013 15:28

sky1 написа:
Офтопик:
И този е студент :!: :lol:

Офтопик:
Платено? Или да не питам... :lol:

Драги гости, това е форум, тук не се изисква спазване на официалните норми за правопис на българският език. Напротив, използва се правилата, които важат в обстановка неизискваща формални норма. Демек, мога да сменям букви, думи, да ги изписвам неправилно, да използвам диалекти и изобщо да пиша както аз си искам... Доживях ей тези да ми се правят на грамотни:
http://vbox7.com/play:0bacaa03
пИдали може, пидали може
Последна промяна от wannabe на 20 юни 2013 19:22, променено общо 2 пъти.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 20 юни 2013 19:21

saso_big написа: Всички пловдивчани, пазарджийклии, асеновградчани, монтанци, видинци, ямболлий, сливнанлий, хасковлийй и всякакви лиййййййй да си се приберат откъдето са дошли.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ахахахах типичен шопски, неграмотен, панелен плъх :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 20 юни 2013 19:23

venomcho написа:
saso_big написа: Всички пловдивчани, пазарджийклии, асеновградчани, монтанци, видинци, ямболлий, сливнанлий, хасковлийй и всякакви лиййййййй да си се приберат откъдето са дошли.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ахахахах типичен шопски, неграмотен, панелен плъх :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кажи, за какво искаш да си приказваме? Искаш ли за София или искаш за твоето село?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 20 юни 2013 19:27

saso_big написа:
venomcho написа:

Кажи, за какво искаш да си приказваме? Искаш ли за София или искаш за твоето село?

Неграмотнико, аз нямам село, но и дори да имах, нямаше да ме е срам, колкото ти трябва да си наведен от неграмотността си :mrgreen:
Искам да си говорим за миризливата ти панелка от 37кв, която делиш с баба си :mrgreen:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 20 юни 2013 19:39

wannabe написа:Доживях ей тези да ми се правят на грамотни:
vbox7.com/play:0bacaa

Като се научиш колко прави 2013-1935 ( http://prikachi.com/images/970/6222970a.jpg ), както и как се пренася на нов ред [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gdVI2pgFYyM[/youtube], тогава ще ми се правиш на ЕнтИлигентен с "остроумните" си т.нар. "разсъждения". Дотогава се упражнявай с елементарна аритметика и правопис, които се учат в най-ранна детска възраст :idea:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 20 юни 2013 19:39

Всички фенове на пловдивските отбори имат комплекси свързани със София. На мачовете пеят КЗСофия ....
Изображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 20 юни 2013 19:55

wannabe написа: Драги гости, това е форум, тук не се изисква спазване на официалните норми за правопис на българският език. Напротив, използва се правилата, които важат в обстановка неизискваща формални норма. Демек, мога да сменям букви, думи, да ги изписвам неправилно, да използвам диалекти и изобщо да пиша както аз си искам... Доживях ей тези да ми се правят на грамотни:

Изказване на типичен мангал. :mrgreen: :oops: :mrgreen:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 20 юни 2013 20:40

No Pyro No Fun написа:Всички фенове на пловдивските отбори имат комплекси свързани със София. На мачовете пеят КЗСофия ....

Не е верно това ;)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Върни се в “Футбол - България”