Цветан Кръстев - бъдещето на българското съдийство
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Цветан Кръстев - бъдещето на българското съдийство
Абе, Цецо Кръстев да ви не е платил за тази тема?

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- unist_gp
- Контакти:
видя се, че ако свири нормален съдия, подуенци са малко по-слаби от берое. най-нормалното е най-накрая цска да бъдат извадени, а подуенци да са нещо като съкилийниците от локо софия и да оставят нормалните хора да правят футбол
браво на съдията
дано такова да е съдииството не само на финал ...
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Този съдия ми направи впечатление в някои мачове,има хляб в него.Прави и грешки разбира се като най-фрапантната,която съм виждал от негова страна не беше на този мач, а на Лудогорец -Черноморец,когато не отсъди дори фаул за брутално влизане отзад на Моци.Днес пусна свободна игра,за някои единоборства пред вратата на Левски свиреше фаул за Берое,но за същите пред другата врата не отсъждаше такива,не вдигна картон на Андонов за свалената фланелка.Като цяло не повлия на резултата,много добро съдийство.
- vratar4eto
- Контакти:
Абе перфектен е, защото Левски загуби. Ако Жоао беше вкарал онова положение в 120та мин сега щяхте да тсе извадили някой друг фаул и 2-3 тъча, доказващи ДИРЕКТИВАТА 
- dreben23
- Контакти:
Не беше на много високо ниво. Направи някои грешки и то доста груби като спести още изгонени играчи.
Поне Нуно Пинто трябваше да го изгони- все пак разби веждата на зеления. Йовов беше изпъден правилно. Все пак свири прилично мача.
Има хляб в него като съдия определено.
Както виждаш аз съм обективен, другите неща ще ги позабавя малко...
Поне Нуно Пинто трябваше да го изгони- все пак разби веждата на зеления. Йовов беше изпъден правилно. Все пак свири прилично мача.
Има хляб в него като съдия определено.
Както виждаш аз съм обективен, другите неща ще ги позабавя малко...
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
седемнамалко
- Контакти:
далеч беше от перфектно съдийство, но като цяло се справи, в мача нямаше и кой знае какви трудни ситуации за свирене
преди групата на озлобените, провинциални комплексарчета да почнат да си пишат обичайните мантри ще покажа само няколко грешки в полза на левски, като имаше и други, както и предостатъчно такива в обратната посока - с оглед предстоящия мач и факта, че има 8 жълти картона на мюлдер му беше позволено да прави (почти) каквото си иска - груби фалове, тактически фалове, разправии с противник и дори реплики към съдията - картон не получи. реферът се хвана и по поне две симулации на пинто, при едната дори показа жълт картон на каядо (който ми направи ужасно впечатление, между другото, аз такива "велизари" в левски не желая). все пак благодарности, че не "развали" нещата и ни остави да гледаме този страхотен мач 
-
седемнамалко
- Контакти:
vratar4eto написа:Абе перфектен е, защото Левски загуби. Ако Жоао беше вкарал онова положение в 120та мин сега щяхте да тсе извадили някой друг фаул и 2-3 тъча, доказващи ДИРЕКТИВАТА
+много, ама страшно много! буквално ми взе думите от устата (клавиатурата), ако левски беше спечелил мача сега щеше да има директиви, конспирации, плюене... но понеже левски нямаше късмет при дузпите - съдията бил перфектен
- dreben23
- Контакти:
седемнамалко написа:далеч беше от перфектно съдийство, но като цяло се справи, в мача нямаше и кой знае какви трудни ситуации за свиренепреди групата на озлобените, провинциални комплексарчета да почнат да си пишат обичайните мантри ще покажа само няколко грешки в полза на левски, като имаше и други, както и предостатъчно такива в обратната посока - с оглед предстоящия мач и факта, че има 8 жълти картона на мюлдер му беше позволено да прави (почти) каквото си иска - груби фалове, тактически фалове, разправии с противник и дори реплики към съдията - картон не получи. реферът се хвана и по поне две симулации на пинто, при едната дори показа жълт картон на каядо (който ми направи ужасно впечатление, между другото, аз такива "велизари" в левски не желая). все пак благодарности, че не "развали" нещата и ни остави да гледаме този страхотен мач
Само дето и мача беше си беше доста нагласен според мен, за да направят аджеба реклама на невзрачното ни българско първенство.
За Мюлдер и останалите грешки си прав. И на мен ми направиха впечатление точно те, но въпреки тях се справи. Гледах му един мач от първенството наскоро почти нямаше вярно решение. На моменти беше на път да изпусне мача, спестявайки картони, но и доста показа в интерес на истината. Може да бъде оправдан. За някои този мач беше епичен, за мен си беше постановка, поне до продълженията. 3-1 / 3-3 някой направи май доста банкноти.
Последна промяна от dreben23 на 16 май 2013 00:34, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Действително съм впечатлен от този рефер - най-вече за това, че не се уплаши да изгони напълно заслужено Йовов.
Пускаше свободна игра, имаше еднакви критерии, въобще перфектен съдия. Страхотният мач между Берое и Левски се дължи и на него
Вижда се, че когато се свири нормално, всеки може да бие всеки и дори иначе посредствените български футболисти могат да направят такова зрелище.
Другото е Ахмед, Паста, Ристосков, Иво "Другите начини" и прочие. Левски загуби, но ми спечели уважението за този мач с борбеността си до последно. За Берое каквото и да се каже ще е малко 

Върни се в “Футбол - България”