DrAvalanche написа:Кашчей написа:Вчера написах на твой колега по остроумие, но от "червения" лагер, че това, че не понасяш един от двата "гранда", не те прави автоматично привърженик на другият.Това ти го давам като задачка за домашно:да си размърдаш малко сивите клетки и да прецениш, дали един привърженик на футбола, като спорт, може да се възмущава от неспортменските прояви на футболист, който си позволява да дава оценки на съдии и противници, без сам да е изряден в поведението си на терена.
Гонзо може и да е боец(за вас), но за мен си е един изключителен хулиган на терена.Паоло ди Канио също беше хулиган, но имаше чест и доблест, за разлика от дон Хорхе Гонзага.
Няма нужда да ми се изповядваш, не съм психоаналитик. А и да бях, пак нямаше да съм заинтересован от твоя случай. Гонзо на първо място е мъжкар, и това е един от редките случаи когато коментира съдия, явно и на него му е преляло. И като се бараш безпристрастен сторожник на красивата и честна игра, защо не си възмутен от поведението на съдията в мача на розовите със Славия?
Горкият онеправдан Гонзо

Как да не го съжали човек:веднъж му цепят главата, но той вкарва кървав гол-евалла, за което.После, някакъв (май славист) се опита да му разбие лакътя с носа си, но Гонзо е мъжкар и не се даде.На тоя клип гледам, как някакъв анонимен варненски футболист се опитва да го изблъска с гръб, във въздуха, но Гонзо е мъжкар-той смело и самоотвержено подлага ръцете си, за да се предпази, а това, че другият е паднал, вследствие на собствената си агресия спрямо мъжкаря Гонзо, това си е негов проблем, а не на съдията или на Гонзо.....

Пич, на мен психоаналитик не ми трябва, защото имам щастието да не се вълнувам от проблемите на трите отбора, чиито привърженици са наистина за психоаналитици:"Ботев", "Левски" и ЦСКА....подредил съм ги по степен на необходимост от психоаналитична помощ.За тези, от Пловдив, това е моментно състояние, но за другите два е перманентно.