Черно-бели атакуваха ботевисти в нощта след дербито

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

staria
Контакти:

Re: Черно-бели атакуваха ботевисти в нощта след дербито

Мнениеот staria » 09 май 2013 14:48

1912plovdiv написа:Ахахахахахаха .... негрдаските изкараха изключително "затапващи" снимки :lol:

Да вада ли албума с чернилките :?: :mrgreen:

Селски, или акъла ти е като на дете от детската градина, или не знам... Това че се опитваш да повтаряш, каквото чуеш от нас те прави само по-смешен, разбираш ли? Знам че сте папагали, но мислех, че става въпрос само за песни, а ти взе да прекаляваш във всяко едно отношение...

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 09 май 2013 14:49

1912plovdiv написа:Ахахахахахаха .... негрдаските изкараха изключително "затапващи" снимки :lol:

Да вада ли албума с чернилките :?: :mrgreen:

Няма нужда от снимки цяла България знае че са от ромския етнос :lol: Тва може ли великата лигенда на ЖП-то каза че са цигани кво да говорим
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 09 май 2013 14:52

staria написа:Селски, или акъла ти е като на дете от детската градина, или не знам... Това че се опитваш да повтаряш, каквото чуеш от нас те прави само по-смешен, разбираш ли? Знам че сте папагали, но мислех, че става въпрос само за песни, а ти взе да прекаляваш във всяко едно отношение...

Копачо, не ти желая мнението, писахоанализа с изтърканите клишета си го запази за селските седянки :idea: :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 09 май 2013 14:59

http://img.sportal.bg/uploads/galery/20 ... O_6317.jpg Време е да си ходим след 6-тия гол който отбелязоха канарчетата.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 09 май 2013 15:02

Символично ли беше шествието със сборен пункт Джумая Джамия?Веднага след службата организирано към стадиона.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 09 май 2013 15:16

hetfield написа:Символично ли беше шествието със сборен пункт Джумая Джамия?Веднага след службата организирано към стадиона.

Там нас християните не ни пускат, пазачите са ваши фенове и се грижат за това, така да си остане (снимковият материял ти е познат, нали). Най-много по една баклава да хапнем...

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 09 май 2013 15:32

staria написа:
hetfield написа:Символично ли беше шествието със сборен пункт Джумая Джамия?Веднага след службата организирано към стадиона.

Там нас християните не ни пускат, пазачите са ваши фенове и се грижат за това, така да си остане (снимковият материял ти е познат, нали). Най-много по една баклава да хапнем...

Така ще кажете.....Разправяй ми сега,че нямаш сестра.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 09 май 2013 15:54

От последния ви мач все аристократи:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Чак в холиганс са поснати :)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 09 май 2013 15:57

Като страничен наблюдател да споделя - от целият снимков материал човек ще си каже, че в агитките на тези два пловдивски отбора само мангали има :mrgreen:

Просто споделям, но се отплеснахте малко ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 май 2013 16:17

eMs1 написа:Като страничен наблюдател да споделя - от целият снимков материал човек ще си каже, че в агитките на тези два пловдивски отбора само мангали има :mrgreen:

Просто споделям, но се отплеснахте малко ;)

Направо ми взе думите от устата :)

Стига бе майни! Имате най-яките публики в БГ! Кво толкова се дърляте?!

А това с побоищата си е голяма простотия :!: Мисля че това е причината и стадиона да не е съвсем пълен като едно време! Коя нормална майка ще си пусне детето на стадиона, па макар и придружавано от баща си или друг възрастен :(
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”