13 000 ботевисти аплодират самотен фен на Литекс

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

daydreamer
Контакти:

Re: 13 000 ботевисти аплодират самотен фен на Литекс

Мнениеот daydreamer » 29 апр 2013 12:47

555 написа:Я пак си помисли колко бултраса са тук. Добре, че ръководството на Берое позволи да ни пуснат и по другите сектори. Абе я виж сам и брой. И това е делничен ден.
http://bultras.com/fenove-botev/51-news ... tev-snimki

[offtopic]Aз ти казвам колко билета са продадени, ти пак на око броиш. Много сте зле в това отношение, честно. Ти ги брой. Твърде много години завишавате бройката и вече не можете да преценте колко сте.[/offtopic]
Последна промяна от daydreamer на 29 апр 2013 12:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 29 апр 2013 12:53

Ако не се лъжа темата е за фена на Литекс на мача с Ботев, а не за това колко сме били ние този мач и на мача в Зарата, нали ?!
А относно това колко сме и колко ходим на мачове, заповядайде на Колежа да се убедите сами! ;)
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 29 апр 2013 12:54

tony1977 написа:Ако не се лъжа темата е за фена на Литекс на мача с Ботев, а не за това колко сме били ние този мач и на мача в Зарата, нали ?!
А относно това колко сме и колко ходим на мачове, заповядайде на Колежа да се убедите сами! ;)

Ами да , но те я обърнаха на друго ... стоп !

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 29 апр 2013 12:58

Каквото имах да кажа за публиакта (броят й е в имаето на темата, за това го засегнах), за фена, за това, че признавам, че са най- многобройните в България, го казах. Страничните теми съм ги сложил в офтопик. Това, че тези от Ботев не знаят как да слагат оффтопик си е техен проблем. Спамът е от тях.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 апр 2013 13:16

Ха, та това е Сашко от Габрово, с който съм имал честта да пия няколко пъти докато бяхме студенти в Свищов. Същият неподправен колорит си е, поздравления!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 29 апр 2013 13:24

СИН_ИМПЕРАТОР написа:просто елементарна сметка правя:Пловдив по статистика е 300 хиляден град.От тях половината ги няма в града-или са в София или в чужбина да берат ягоди.Остават 150 хиляди.От тях махни 20 процента деца, 40 процента жени, и още 20 процента мъже които не се интересуват от футбол( има и такива).Остават 30 хиляди. От тях махни по 10 процента Левскари и цесекари-остават 24 хиляди. Половината са фенове на Локо(ПД), другата половина на Ботев.Е то излиза че всеки мач 100 процента от феновете на Ботев са на стадиона...е не е реално т'ва :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

[offtopic]МУЧАЩ ПРИМАТ :) :) :)[/offtopic]

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 29 апр 2013 13:31

СИН_ИМПЕРАТОР написа:просто елементарна сметка правя:Пловдив по статистика е 300 хиляден град.От тях половината ги няма в града-или са в София или в чужбина да берат ягоди.Остават 150 хиляди.От тях махни 20 процента деца, 40 процента жени, и още 20 процента мъже които не се интересуват от футбол( има и такива).Остават 30 хиляди. От тях махни по 10 процента Левскари и цесекари-остават 24 хиляди. Половината са фенове на Локо(ПД), другата половина на Ботев.Е то излиза че всеки мач 100 процента от феновете на Ботев са на стадиона...е не е реално т'ва :mrgreen:

Е ти изби рибата.Половината Пловдив бил в София и чужбина.Само че при преброяването хората се брояха по настоящ адрес-т.е колкото живеят в града,толкова се и броят.Така че Пловдив си е 330 хиляди.Освен това има много футболни фенове в околните села и дори градове като Асеновград.Както и това,че в Пловдив има много студенти от други градове.Аз като бях студент в Пловдив не изпусках мач на Ботев или Локото,въпреки че не съм фен на нито един от двата отбора.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 29 апр 2013 13:43

Да, това наистина е Сашко от Габрово. Неподправен и истински. И от Литекс поне от 10 години, да не е и повече. Между другото е страшно толерантен. Неща, заради които много хора му казваха, че не е добре. Щом не си от софийските отбори - не си добре, ако ходиш сам на мач - не си добре, ако си добър и толерантен към феновете на другите отбори - не си добре, ако имаш приятели - не си добре, ако не си по чалгата и фустите - не си добре. Аз пък ще кажа - браво Сашо! Разбирам те! И на мен един мач на любимата Нафта ми струва 100лв. Но си заслужава...
Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 29 апр 2013 13:52

БРАВО САШО! Винаги си добре дошъл в Пловдив и с удоволствие ще седна, преди мача, да изпия една бира с теб!
[offtopic]Хайде пак вечната тема, колко хора има на стадиона на Ботев! Глупости се изписват в една толкова важна тема, за любовта към любимия отбор! Първенството го дават по телевизията, всеки сам вижда, кои са посещаваните стадиони и колко хора ходят там! На мача Ботев-Литекс и 10 000 да са зрителите, пак беше в пъти повече от всички останали срещи! Изключвам Левски-ЦСКА, където агитките вдигнаха бройката, иначе зрители - около 1500 човека. Срам![/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”