Черноморец е в технически фалит потъна със 77 млн. лева

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Черноморец е в технически фалит потъна със 77 млн. лева

Мнениеот ivan56 » 11 апр 2013 19:19

bacardi написа:Нека си припомним някои неща от близкото минало. Казани от недолюбвания от вас г-н Ивайло Дражев.

Кой от двамата ни е паразит може да разберете като отидете и видите в какво състояние е стадион „Черноморец”, който аз оставих през 2005г. в перфектен вид с 15 000 седалки, 6 игрища, зали, администрация, поливни системи, сондажи и т. н.

По въпроса дали аз съм паразит , със Събев ще се срещнем в съда, ако му държи. Лъжливият му „проект” се отлага не заради съдебни спорове между трети лица, а поради липсата му на финансови възможности. Действително има такъв паразит в града, който унищожи стадион „Черноморец” и открадна моя собственост, като открадна седалки и фундаменти и ги занесе на другия стадион в к-с. „Лазур” и се хвали с тях какъв инвеститор е.

М. Събев няма нищо общо с правоприемника на ФК „Черноморец”, който със съдебно решение на ОС от месец май 2000 година е ПФК „Черноморец Бургас” АД и съгласно решение на общото събрание на учредителите на деветдесетгодишния клуб ”Черноморец”. Същото лице източва общинския дял, който му е подарен от бившата и сегашната власт, като само заварените активи са на стойност 150 млн. лева, а с допълнително подареното му право на строеж стойността възлиза на над 250 млн. лева. Тези пари в момента изчезват от джоба на бургаските граждани, а същевременно това представлява целия бюджет на Община Бургас за две години и същевременно градът е заринат от сняг, лед, далавери и корупция в продължение на пет години. Събев лъже половин България и цял Бургас с план 2007 за „Нафтекс” и план 2017 за „Вихър - Айтос” (новоизмислен ПСФК „Черноморец Бургас”), като се опитва да промива съзнанието и паметта на бургазлии, крадейки наименованието, марката, традициите, историята, школата, стадиона и тренировъчната база на истинския клуб „Черноморец”, на който имам честта и болката да съм собственик.

През времето което големият инвеститор лъже гражданите с компютърни цветни разпечатки и многомилионни заплати на стадиона на другия унищожен клуб ФК „Нефтохимик”, беше ограбен и реконструирания от мен спортен комплекс „Черноморец” , с пет допълнителни игрища, ремонтирани зали, съблекални, сензорни поливни системи, сондажи и нови 17 хиляди седящи места. Всичко това в момента е откраднато от това лице и е занесено на другия стадион в к-с. ”Лазур”.

Щетата за истинския клуб „Черноморец” е над 10 млн. лева, а откраднатото е закупено, внесено и създадено изцяло със средства на моите фирми и дружества, освен това е налице окончателно съдебно решение на ВАС, 5- членен състав - 8774/2007, с което е отменена криминална заповед на Община Бургас и същата е длъжна да възстанови владението на истинския ПФК „Черноморец”. За да запази откраднатото самозванеца „богаташ”, който се самоизтъква и като голям петролен търговец прибягна и до единствения възможен начин да купува корумпирани представители на органите на досъдебните производства, за да образуват срещу мен всевъзможни преписки и дела и да го пази половината МВР, някои прокурори, затваряйки си очите и пречейки на съдебно - изпълнителните действия.

Аз обаче няма да забравя, кой ми е откраднал школата, базата, името на клуба и последните петнадесет години във футбола и няма как да бъда притеснен от „крадеца който вика дръжте крадеца”. Той може да очаква от мен само възмездие и реванш.

С пари не може да ме купи, а очевидно , че и в момента няма, което е известно от опитите му да обикаля банките за кредити.

С платени статии, реклами и билбордове и черпене на „ветерани” няма как да купиш паметта на бургазлии, че си унищожил двата истински клуба ПФК „Нефтохимик” и ПФК „Черноморец”,
а затова, че ми е откраднал здравето и петнадесет години от живота ще го преследвам с всички законови средства докато е жив .

Време е главния прокурор и министърът на вътрешните работи да отворят широко очи към кражбата в Бургас и най- вече на спортен комплекс „Черноморец” където концесионера е ограбен с над 10 млн. лева в имущество и подобрения.

През последните дни съм приложил и множество доказателства по мои дела, по които лицето Събев прави внушения и „произнася” предварителни присъди, като Ви оставям Вие да прецените дали е налице виновност или невинност.

Дали ще се занимавам с футбол или не ще реша самият аз, а не този който открадна името и марката „Черноморец” и унищожи двата бургаски клуба заедно със стадион „Черноморец”. Препоръчвам му да не си изпуска много, много нервите с изявления като днешното защото му предстоят тежки дни в бъдеще, в опитите му да открадне имуществото ми и това на всички бургазлии.

Интересно е бургаските медии да проучат колко милиона дължи Събев на ф-ма „Онтарио спорт”, „Перфект груп” и много други подизпълнители на които се обещава участие в лъжливия „проект”.

Ще се радвам ако се намери медия, която да покаже снимки и кадри от стадиона, който аз изградих и историята на истинския клуб, докато започнаха атаките срещу мен и като паралел да покажат днешното състояние на стадиона, което е причинено от Събев и местната власт - откраднатите и занесени на другия стадион седалки , постаменти в полза на изкуствения клуб, за който Фреди Бобич беше казал на своите сънародници „Тука е много хубаво, елате при нас”.

откраднатите и занесени на другия стадион седалки , постаменти в полза на изкуствения клуб,

Няма как да не е хубаво , като си откраднал 150 млн. лева от бургазлии и ги харчиш с „широки пръсти”!!!

5.01.2010г. Бургас ПОЗДРАВ, ИВАЙЛО ДРАЖЕВ"

САКАТ тв -Мишки вие сте нали или мазния арменец
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 11 апр 2013 20:43

ntodorov написа:...ПС: Наистина - що зеленее морето на аватара ти ? Блатясало изглежда.

...Не сте ли слизали ничком под гребена
на уморените вечер вълни,
гдето почиват синьо-зелените бури, родени от зли ветрове?

Нещо да ми кажеш пак?!

Ти нали беше много либерален, голям бургазлия, милееше за градския футбол и световният мир. Даже се беше писал основател на агитки. А всъщност си поредния лапни шаран, който се хвана на кукичката на Събев. Какво му трябва на създание като теб - няколко билборда, малко реклами по автобусите и си готов да се кълнеш във вечна вярност на поредния олигарх. И сега като свърши приказката клепаш умно и стискаш зъбки, само и само да не признаеш как твоите форумни опоненти са били прави, а ти си грешал във всичко.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 апр 2013 22:22

pas написа:
ntodorov написа:...ПС: Наистина - що зеленее морето на аватара ти ? Блатясало изглежда.

...Не сте ли слизали ничком под гребена
на уморените вечер вълни,
гдето почиват синьо-зелените бури, родени от зли ветрове?

Нещо да ми кажеш пак?!

Ти нали беше много либерален, голям бургазлия, милееше за градския футбол и световният мир. Даже се беше писал основател на агитки. А всъщност си поредния лапни шаран, който се хвана на кукичката на Събев. Какво му трябва на създание като теб - няколко билборда, малко реклами по автобусите и си готов да се кълнеш във вечна вярност на поредния олигарх. И сега като свърши приказката клепаш умно и стискаш зъбки, само и само да не признаеш как твоите форумни опоненти са били прави, а ти си грешал във всичко.

:) Мишок... Аз съм си написал името. Ти що се криеш зад туЙ Пас ?
Какъв опонент пък може да ми бъдеш ти ? :shock: . Скрит, като катеричка в хралупа.
Не веднъж съм ти казвал, че ти си от тези дето си пускат екскрементите на метеното и бягат по дупките си...
ТъЙ. Ще държа да ми намериш и цитираш мнението, в което съм писал, че съм "основател" на агитка. Не, че сред нас няма такива, но аз ТВЪРДО НЕ СЪМ ОТ ТЯХ. Бил съм сред тях, в годините, когато ти най-вероятно си бил в течно състояние. Оплитайки се в злобата си се давиш в измислици. Що не пишеш, че преди години те бях канил на среща...Какво стана тогава ? Ти появи ли се или се скри в мишата дупка от, която излизаш само, когато ти нашепнат поредните небивалици за Черноморец. Гат имаше билборди на Черноморец и лъскаво удобство на Балъковия Черноморец аз не поддържах отбора така, както сега в моменти на дефицит. Иначе, ако искаш да ме видиш що за "създание" съм - ела и ме виж. Слава богУ - майката природа ме е лишила от твоята злоба и тесногръдие. НЪл ти беше един от тези, които ме упрекваше, че радея за Бургаския футбол ? Още радея за него, но такива, като теб ме накараха да радея само за единия отбор. Капиш ?...Иначе сте на път ( то е и видно де) да отвратите и още "заблудени", като мен. Иначе, ако гледаш само с очите на "СКАТ" си само за съжаление...И накрая. Къде е синьото в аватара ти бре друже ? Пльоснал си едно зелено блато върху символа на Бургас и имаш наглостта да ми цитираш великия Иван Ванев...Момко. Ощипи се и недей да се занимаваш повече с Черноморец, че колкото повече риеш върху него, толкова повече се подкопаваш.
И сега като свърши приказката клепаш умно и стискаш зъбки, само и само да не признаеш как твоите форумни опоненти са били прави, а ти си грешал във всичко.

Ти у ред ли си ? Моята приказка ли е свършила ?... :mrgreen: Веселиш ме. Твоята да не би сега да започва ? Завалията ми той.
Аз си имам толкова приятни занимавки, че никога не ми е оставало време да редя злобни мисли и то за отбор, който ВЕЧЕ ми е тотално безразличен. ВЕрвай ми. Ако до преди година ви следих с интерес - сега се сещам за Нефтохимик само с появата ви по форумите...Ти обаче си човек с много свободно време. Явно. Избий си Черноморец от главата и ще бъдеш щастлив поне, колкото мен.:P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 11 апр 2013 23:28

ntodorov написа:...

Нещо много падна нивото, явно някой го заболя сериозно.

Твърденията бяха, че ти и твои приятели на шега сте започнали да ходите на мачове на Нефтохимик и сте били първите от агитката на отбора, господин основател. Това може и да е твоята истина, но те уверявам, че е далеч от реалноста.

За анонимността - само аз познавам трима човека с подобни, като твоите инициали, в Бургас сигурно са стотици. Много си се открил, няма що. Освен, ако не си мислиш, че си единствен. Пък и в крайна сметка това е форум, където 99% от хората не си пишат имената, адресите и не поставят паспортни снимки. Ако държиш да се показваш и да ставаш известен има други места. Друг е въпроса дали там някой ще иска да разговаря с теб.

Не ми се спори с теб, не ми е интересно, пък и нямам какво да деля. Дразнеше ме преди /признавам леко, защото не си нито ограничен глупак, нито промит мозък/, тъй като ми е ясно, че винаги си бил привърженик на Черноморец и бидейки такъв призоваваше нашите фенове да не се ядосват, да не плачат за Нефтохимик, да не се борят за възраждане на отбора си, а да прегърнат проекта на Събев. От твоя гледна точка може наистина да си мислиш, че си бил безпристрастен, над нещата и с обич в сърцето към всички, но аз те уверявам, че не си бил никога. Винаги си бил пристрастен и ти личеше, няма защо сам да се заблуждаваш.

И аз като дете съм ходил на мачове на Черноморец и аз съм се радвал на техни победи преди години, и аз съм им стискал палци да оцелеят в "А", а станат първи в "Б" или просто да им се случват хубави неща. Но винаги съм си бил от Нефтохимик. А след опита за унищожение на любимият ми отбор няма как да питая и минимална симпатия към твоя.

Впрочем, има нещо, което ми е интересно: Какво е мнението на теб, "феновете на бургаския футбол", привържениците на Черноморец по следните теми:

1. Опита на вашият президент да унищожи Нефтохимик.
2. Това, че Черноморец играе на стадиона на Нефтохимик.
3. Пребоядисването на стадиона на Нефтохимик от зелено в синьо.
4. Кражбата на цялата детско- юношеска школа на Нефтохимик.
5. Опитите да се промени историята на бургаския футбол и сегашният Черноморец да се представя, като продължител на успехите на Нефтохимик.

Това ми е интересно да чуя от привърженици на бургаския футбол като теб каква им е гледната точка по тези въпроси. Защото до ден днешен по тези теми се мълчи. Иначе приказки големи могат да се разказват, лаладжии много, но като се поставят неудобните въпроси всички се правят не неразбрали, неосведомени или неутрални. Удобно е.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 12 апр 2013 00:00

MoNteSo написа:А вчера ми играят в Перник с един рейс маймуни и чужденци.. Четири милиона за заплати.. хахаха

а ти си поредният глупак, който не знае какво говори (пише)

12 S. Kolev
2 T. Dyankov
3 G. Terziev
20 Y. Pehlivanov
44 V. Filipov
15 V. Trajanov
30 L. Baltanov
6 T. Palankov
32 I. Ouattara Substituted from T. Tsonkov
39 Y. Youcef Substituted from Bashliev
78 L. Arnaud Substituted from P. Yordanov

кои са в рейса маймуните и чужденците? ти добре ли си изобщо?
по-добре иди да биеш два шамара на т.нар генерал и го питай защо играчите си взеха в началото на април половин заплати за октомври 2012...ти в твоята работа по същия начин ли си получаваш възнагражденията????

nasko75

Мнениеот nasko75 » 12 апр 2013 00:08

pas написа:
ntodorov написа:...

Нещо много падна нивото, явно някой го заболя сериозно.

Твърденията бяха, че ти и твои приятели на шега сте започнали да ходите на мачове на Нефтохимик и сте били първите от агитката на отбора, господин основател. Това може и да е твоята истина, но те уверявам, че е далеч от реалноста.

За анонимността - само аз познавам трима човека с подобни, като твоите инициали, в Бургас сигурно са стотици. Много си се открил, няма що. Освен, ако не си мислиш, че си единствен. Пък и в крайна сметка това е форум, където 99% от хората не си пишат имената, адресите и не поставят паспортни снимки. Ако държиш да се показваш и да ставаш известен има други места. Друг е въпроса дали там някой ще иска да разговаря с теб.

Не ми се спори с теб, не ми е интересно, пък и нямам какво да деля. Дразнеше ме преди /признавам леко, защото не си нито ограничен глупак, нито промит мозък/, тъй като ми е ясно, че винаги си бил привърженик на Черноморец и бидейки такъв призоваваше нашите фенове да не се ядосват, да не плачат за Нефтохимик, да не се борят за възраждане на отбора си, а да прегърнат проекта на Събев. От твоя гледна точка може наистина да си мислиш, че си бил безпристрастен, над нещата и с обич в сърцето към всички, но аз те уверявам, че не си бил никога. Винаги си бил пристрастен и ти личеше, няма защо сам да се заблуждаваш.

И аз като дете съм ходил на мачове на Черноморец и аз съм се радвал на техни победи преди години, и аз съм им стискал палци да оцелеят в "А", а станат първи в "Б" или просто да им се случват хубави неща. Но винаги съм си бил от Нефтохимик. А след опита за унищожение на любимият ми отбор няма как да питая и минимална симпатия към твоя.

Впрочем, има нещо, което ми е интересно: Какво е мнението на теб, "феновете на бургаския футбол", привържениците на Черноморец по следните теми:

5. Опитите да се промени историята на бургаския футбол и сегашният Черноморец да се представя, като продължител на успехите на Нефтохимик.

Това ми е интересно да чуя от привърженици на бургаския футбол като теб каква им е гледната точка по тези въпроси. Защото до ден днешен по тези теми се мълчи. Иначе приказки големи могат да се разказват, лаладжии много, но като се поставят неудобните въпроси всички се правят не неразбрали, неосведомени или неутрални. Удобно е.

Пич, аз съм фен на Черноморец и никога няма да бъда на друг отбор...мене мразиш ли ме??? аз нямам нищо против Нефтохимик, нито против феновете му стига да не прекаляват с агресията - нападения над 13-г деца, над 40 г жени, които просто са сложили син шал зимата...щото в такава ситуация може да се стигне до инцидент, при който всички ще съжаляваме, разбираш ли ме...аз не съм агресивен, но не мога да си позволя някой да нападне моето семейство само защото някой надрусан идиот не е възпитан добре от родителя си-алкохолик
ако Нефтохимик си намери инвеститор или инвеститори и върви нагоре, много нагоре - чудесно, не ми пречи...напротив: Ще има по кого да се равняваме :) Но няма да ги подкрепям като фен, просто защото не съм
ако пък затъва и е много зле: съжалявам, няма да злобея, просто ще им пожелая оздравяване

не съм искал да играем на друг стадион, но това не ме прави виновен затова, че играем на друг стадион...
само да те върна в историята, вероятно не знаеш, но Черноморец най-напред е играл на игрище в сегашната Морска градина...какво, да кажа - заграждайте Морската, Херо мести отбора там
ами Локомотив Бургас е играл на стадионче под моста до старата гара ....що не отидете там, зелените фенове????
Байерн са сменили 5 стадиона и какво??? стадионът може да ти бъде опора, ако нямаш нищо друго като идейност, разбираш ли?

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 12 апр 2013 00:26

nasko75 написа:Пич, аз съм фен на Черноморец и никога няма да бъда на друг отбор...мене мразиш ли ме??? аз нямам нищо против Нефтохимик, нито против феновете му стига да не прекаляват с агресията - нападения над 13-г деца, над 40 г жени, които просто са сложили син шал зимата...щото в такава ситуация може да се стигне до инцидент, при който всички ще съжаляваме, разбираш ли ме...аз не съм агресивен, но не мога да си позволя някой да нападне моето семейство само защото някой надрусан идиот не е възпитан добре от родителя си-алкохолик
ако Нефтохимик си намери инвеститор или инвеститори и върви нагоре, много нагоре - чудесно, не ми пречи...напротив: Ще има по кого да се равняваме :) Но няма да ги подкрепям като фен, просто защото не съм
ако пък затъва и е много зле: съжалявам, няма да злобея, просто ще им пожелая оздравяване

не съм искал да играем на друг стадион, но това не ме прави виновен затова, че играем на друг стадион...
само да те върна в историята, вероятно не знаеш, но Черноморец най-напред е играл на игрище в сегашната Морска градина...какво, да кажа - заграждайте Морската, Херо мести отбора там
ами Локомотив Бургас е играл на стадионче под моста до старата гара ....що не отидете там, зелените фенове????
Байерн са сменили 5 стадиона и какво??? стадионът може да ти бъде опора, ако нямаш нищо друго като идейност, разбираш ли?

А защо въобще мислиш, че мразя? Нито съм тръгнал да се саморазправям, нито ще гоня деца и майки по тъмното. Както виждаш пиша си във форума и ви задавам нормални /смятам/ въпроси.

Ясно е, че отборите си сменят местата на стадионите, това си е най-нормалното нещо. Но вие взехте стадиона на градския си съперник. Срамота е, толкова ли не разбирате. Хора като Събев и Киряков могат да твърдят всичко, за тях са важни парите и тях футбола не ги интересува. Но вие да твърдите, че проблем няма и щом собственика на стадиона така е решил, значи всичко е в реда на нещата, това няма как да го приема. Всички знаят, че това е стадиона на Нефтохимик. И вие го знаете. А мълчите. Това е вашият „принос”.

Извинявай, но изглежда ви е много удобно да си мълчите и да се правите на неразбрали. Взехте стадиона, пребоядисахте го, взехте школата, опитахте се и историята да вземете за вас. Добре, не ти лично или привържениците, но това бяха вашите ръководители и го правеха с вашата подкрепа. Къде ви бяха мнанията, недоволството? Не се ли намери един да възрази, че това не е редно? Нямаше такъв, всички си мълчахте.

Всичко е като в изтърканият и плосък виц, в който буташ баба си по стълбите и после я питаш къде е тръгнала. На нас ни взеха всичко, взеха го вашите ръководители, взе го Черноморец. И сега ме питаш защо не харесвам твоя отбор и какво толкова имам против. Наистина ли не разбираш?!

Пробвай да отговориш на въпросите, които поставих по-горе и може поне малко да разбереш моята позиция. И не, не тая омраза и агресия. С тях не се живее. Но не мога да харесвам Черноморец, не и в момента. Може би никога. Но, ако бяхте отговорили на моите въпроси преди 5 години щях поне да ви уважавам, а сега виждам само хора, на които им е удобно техният клуб да паразитира на гърба на друг.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 апр 2013 03:14

Пас ли си мас ли си не те знам но си личи че си як комплексар и злобар.Ще се опитам да ти отговоря на въпроси те.
1 За мен това не е нормално.Само може да се сърдите на мустакатия той докара събев в Бургас.Къде бяхте вие тогава?
И къде бяхте вие когато оня пе...ал дражев съсипваше Черноморец,ще кажеш мен какво ме интересува нали?
Е и мен ме боли фара за вашия отбор.
2 Черноморец играе на стадиона на събев.Стадиона който беше построен с държавни пари,от най големия замърсител в Бургас и колкото ти можеш да имаш притенции за него толкова и аз.
3 Стадиона е частна собственост и собственика може да прави каквото си иска с него.Аз на мач ходя не заради стадиона а да гледам Черноморец.
4 На въпрос с въпрос
Кражбата на цялата детска школа на Черноморец от Нефтохимик през 96/97?
5. Няма как да се промени историята на бургаския футбол тя е ясна на всички.Отбора на Бургас е Черноморец,отбора с повечето успехи е Нефтохимик постигнати с яко цоцане на държавни парички и далавери на мустакатия.
Смени си аватара че това ми прилича на някое блато я от Камено я от Долно Езерово,не се гаври със символа на Бургас.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 апр 2013 10:02

Pas. Изградил си някаква презумпция за мен и разчиташ само на нея. Вменил си ми някакво "основаване" на агитки и прочие...
Нещо грешиш. Това, което съм писал и пак ще напиша е, че: Публиката на Черноморец се вля на стадион Нефтохимик, когато Нафтата влезе в А група сезон 94-95.- аз бях на 25 години тогава - хем млад, хем достатъчно разсъдлив да не пиша на аба... Преди това не съм изтървал мач на този отбор при възхода му от В през Б и в А груба. Публиката се познаваше поименно и визуално и изживяваше футболен празник всяка събота или неделя - с двата отбора. Никога не съм делял отборите. И, ако за теб и още 100 човека понятието "бургаски фен" е мръсна дума, питай сега хората в града ни на възраст от 40 години нагоре дали е имало сагрегация на привържениците тогава. Поколението ми беше такова, че младините ми ( след казармени) протекоха на двата стадиона. Никога не съм криел, че отборът на детството ми е Черноморец и, че първият ми мач е бил на стадион 9-ти септември, а спомените за многолюдност по стадионите родни започват от там. Разделението и омразата тръгнаха отскоро. Що се касае за името и инициалите ми: Ами, не стоя само зад компа - фейсбук нямам. Имали сме срещи с феновета на Нафтата, говорили сме, познаваме се. Имаме си различията в мисленето за футбола в Бургас, но са много свестни момчета с част от, които се радвам, че познавам. Истината не е една. Тя си има две страни. И трябва да се уважава всяка една от тях. Иначе откриването на подобни теми и възторжените коментари за сривове на единия или другия отбор няма как да не са дразнещи и конфронтиращи за двете
страни. Няма как. Това е нещото, което не само ме ядосва, но ме и вбесява. Иначе гледам, че снощи съм си позволил обиди, но ги приеми като към Пас, не към теб персонално.
Към въпросите:

Той унищожи Нафтекс, отбор, който аз отдавна не припознавах, като Нефтохимик. Нефтохимик беше унищожен през 2002 година, когато Порточанов доведе Събев в Бургас и отборът беше прекръстен. Не виждам, защо претенциите ви са към феновете на Черноморец.

Стадиона ( за съжаление) е частна собственост на Събев-а фирма. Пошъл факт, който всички коментираме. Порточанов и Йоан знаят по-добре от мен и теб, какво се случи. За това и искрено се надявахме на "утопията" Черноморец арена. :?

Частна собственост, на която и Черноморец е гост и плаща колосални суми ( от там и задължения) за ползването му. Ако не си разбрал - всеки опит стадиона да бъде частично променен или боядисван ( каквато съвместна идея имахме преди време) минава през фирмата-собственик. Колкото и да ни тъжно и на вас и на нас - собственика се държи, наистина, като такъв. Пошло, тъжно, но факт. Тук феновете на Черноморец нямат никаква вина. И доколкото виждаш - правят най-резонното - не пълнят стадиона. Какъв по-добър протест от това. Пък и вие не го пълните вече. Какво трябва да се случи още ???

Ами, както виждаш тази школа сега дава плодове и при вас и при нас, но... Убий ме ДЮШ в Бургас не мога да деля. Радвам се, когато наши момчета и деца играят за Черноморец или Нефтохимик. Радвам се, че и условията за ДЮШ въобще в града ни не бяха затрити...За това "наско 75" ( прежде писалия) може много да говори и то не, като "лаладжия", а като човек много, много близко до нея.

:shock: Сефте чувам, че някой е искал да представи Черноморец, като продължител на Нефтохимик. Несеризоно и твърде абсурдно звучи въобще да се коментира... :mrgreen: Ако някой го е писал или твърдял това аз ще съм първия, който ще го оспори най-малкото заради факта, че Черноморец го е имало много преди името Нефтохимик и неговия "кръстник" - "Нефтозавод" Бургас .
Лек и приятен ден. И аз съм останал с убеждението, че не си "ръбат" човек, но гледайки хронологията на тази тема и ти си допуснал доста "волности".
Уродлив или не Черноморец е Бургаски отбор и носи името на отбора, който дедите ми са припознавали, а все още живите сред тях-продължават да припознават.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Футбол - България”