Херо : Левски ще има треньор, аз оставам в Черноморец

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ах мед Ах мед

Re: Херо : Левски ще има треньор, аз оставам в Черноморец

Мнениеот Ах мед Ах мед » 18 мар 2013 20:18

Bartolomej написа:
Muscarin написа:Уважавам много Херо, решенията му също.Но тази безгранична "любов" към отбор, който няма никакъв шанс да прогресира за мен е необяснима. По-добре да приеме оферта от отбор , който има реални цели и амбиции.Най-добре от чужбина.

Има такива хора ,които си тежат на мястото . Един тоти примерно няма никъв шанс с Рома да остане в историята на Итлия , обаче не отиде в чожбина :lol:

:lol:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 мар 2013 20:28

джони написа:няма такива отбори като Левски и Цска никъде по света-публика нямат,обаче претенции имат и то от големи по големи

Абсолютно точно и стадиони нямат а имат някакви си руини и съборетини.Факт.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 мар 2013 20:31

Ах мед Ах мед написа:Гледам ,селяндурите пак коментират Левски и пак се самовъзбуждат ,колко са велики . :lol:Дреме ми на шлифера за херо-меро.
Шушони, не разбрахте ли ,че вие сте еднодневки, и има само 2 отбора в тази страна, които са КЛУБОВЕ, а не сбиротък от селяндурски мутри. Единият е ЛЕВСКИ.Другият все още се търси. :mrgreen:

Ти на колко туби бензин живееш от София бе "столичанино".Аман от лаици. :mrgreen:

Ах мед Ах мед

Мнениеот Ах мед Ах мед » 18 мар 2013 20:34

sandi74 написа:
Ах мед Ах мед написа:Гледам ,селяндурите пак коментират Левски и пак се самовъзбуждат ,колко са велики . :lol:Дреме ми на шлифера за херо-меро.
Шушони, не разбрахте ли ,че вие сте еднодневки, и има само 2 отбора в тази страна, които са КЛУБОВЕ, а не сбиротък от селяндурски мутри. Единият е ЛЕВСКИ.Другият все още се търси. :mrgreen:

Ти на колко туби бензин живееш от София бе "столичанино".Аман от лаици. :mrgreen:

На 6.
Не съм в Бг бе лайник. :mrgreen: А ти се барай отзад ,че не си се къпал и мирише във форума. :lol:
Сандал :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 мар 2013 21:02

alp написа:Херо е достатъчно интелигентен да разбере, че хора като Иво Тонев и Батков ще провалят всеки треньор, който отиде на Герена. Напълно безсмислено е да ходи там.

Ако нямаше онези проблеми, в момента Херо щеше да се нанася в софийската квартира, хич не се заблуждавайте! Но да е жив и здрав( пожелавам му го от сърце!), това му е най-важното, другото е без значение в момента!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 18 мар 2013 22:14

Херо е номер едно в България ,истински лукс във футбола ! искам го в Левски !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 18 мар 2013 22:16

Bartolomej написа:
Muscarin написа:Уважавам много Херо, решенията му също.Но тази безгранична "любов" към отбор, който няма никакъв шанс да прогресира за мен е необяснима. По-добре да приеме оферта от отбор , който има реални цели и амбиции.Най-добре от чужбина.

Има такива хора ,които си тежат на мястото . Един тоти примерно няма никъв шанс с Рома да остане в историята на Итлия , обаче не отиде в чожбина :lol:

Не знам какво е тоти, нито пък чожбина....никъв пък изобщо.За Итлия да не говорим.

Факт е, че Димитър Димитров е един от най-стойностните треньори в България, да не кажа най-стойностния. Мястото му е другаде!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 мар 2013 11:38

Факт е, че Димитър Димитров е един от най-стойностните треньори в България, да не кажа най-стойностния. Мястото му е другаде!

Херо не е на 5 годинки. Сам може да прецени, къде му е мястото. Човекът е преценил.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Футбол - България”