Настъпва часът на скритите фаворити

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

effect

Re: Настъпва часът на скритите фаворити

Мнениеот effect » 18 мар 2013 11:43

костенурк написа:
effect написа:
костенурк написа:Лудогорец ще спечели титлата в директния мач срещу Левски.Думите на дългокосата са от безсилие когато се играе честно не стават за нищо.В края на сезона Ботев ще е пред Левски.Записваите си

хахахахахаха такива разбирачи като теб са ми любими. Оня ден преди мача с Литекс за купата Иво Тонев, при монтирането на видео стената каза: Спокойно момчета, тая година сме шампиони. Пък такива като теб нека си вярват, че има футбол :lol:

Иво тонев щом ги разбира толкова да стане един синоптик.кво искаш да ти каже слабички сме монтана ще ни озорят няма да ревете много след мача.Наивник.Следващия мач срещу Черно море ще е последния на Илянчо ;)

Ти явно или не вникваш какво искам да ти кажа или нямаш 1 грам в главата си. Шампиона е ясен и то не от сега. Все пак ако не вярваш сега, ще се убедиш в края на сезона след като Лудогорец запише още няколко "изненадващи" резултата като тия с Берое и Гоце Делчев, включително загуба на Герена.

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 18 мар 2013 11:44

MQplaya написа:Не виждам как Литекс ще се класира за Европа от първенството.Просто са твърде млади и рано или късно психиката им ще се срине.Ботев или ЦСКА ще са в тройката,за купата е пълна мъгла.

Мъгла, ама се надявам "Левски" да отстрани Литекс. Искам дербита! 1/2 ЦСКА-"левски", Берое - Славия. Финал - ЦСКА - Славия/Берое :lol: .
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 мар 2013 11:44

Скритите и явните фаворити всъщност са толкова слаби че като нищо Левски примерно няма да спечели и във Варна с/у Гонзо.
От своя страна пък Лудогорец,Ботев и ЦСКА може да видят бая зор с/у Локо Сф,Монтана и Миньор. Особенно Лудогорец и Ботев
не са с никак сигурни победи но и ЦСКА няма за какво да се чустват сигурни в 3-т. с/у Миньор.
Мачовете от този кръг показаха че фаворитите са много книжни и че всеки от малките отбори при честно съдийство и
раздаване на терена може да не загуби с/у книжните фаворити.

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 18 мар 2013 11:48

Трябва да се спомене и,че ако Левски спечели титлата и купата,другия финалист ще заеме квота за Европа.

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 18 мар 2013 11:49

MQplaya написа:Трябва да се спомене и,че ако Левски спечели титлата и купата,другия финалист ще заеме квота за Европа.

Е то и за ЦСКА е така :?
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 18 мар 2013 11:49

Ай стегнете се! Левски са шампион щото са си купили титлата още първия полусезон! Лудогорец са втори, защото такав е договорката! Литекс е трети, защото трябва да играе ЕКТ и да си продава децата! Ботев тая година ще го гризнат, но догодина ще бъдат компенсирани! ЦСКА ще вземе купата за да играе ЕКТ и да продава! Локо Пд ще са шести, Славия седми! Това първенство е пълен фарс! Миналата година един приятел ми разказа как ЦСКА ще загуби титлата от Лудогорец последния кръг, 2 часа след загубата от Черноморец в началото на Март, тая година не е по различна. Всичко става по сценарий!

effect

Мнениеот effect » 18 мар 2013 11:50

Jorkorazporko написа:Ай стегнете се! Левски са шампион щото са си купили титлата още първия полусезон! Лудогорец са втори, защото такав е договорката! Литекс е трети, защото трябва да играе ЕКТ и да си продава децата! Ботев тая година ще го гризнат, но догодина ще бъдат компенсирани! ЦСКА ще вземе купата за да играе ЕКТ и да продава! Локо Пд ще са шести, Славия седми! Това първенство е пълен фарс! Миналата година един приятел ми разказа как ЦСКА ще загуби титлата от Лудогорец последния кръг, 2 часа след загубата от Черноморец в началото на Март, тая година не е по различна. Всичко става по сценарий!

Най - после нормално мнение!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 мар 2013 11:54

honda написа:Интересно мнение- но не съм много съгласен с него. Основно претенденти за титлата са двата отбора на първо и второ място-.Трудно е да атакуваш първото място от 4-та позиция и минус 8 точки от първия и 6 от втория. Много малко вероятно е и Левски и Лудогорец да продължат да губят точки едновременно, или и двата отбора ще се вдигнат и ще направят серии от победи или единия ще се вдигне и ще направи серия от победи ,а другия ще изостане. До следващия официален мач има 2 седмици и двата отбора имат достатъчно време да се вдигнат ,миналата година имаше такъв момент и в двата отбора ,когато изпаднаха в дупка и за една седмица записаха по 3 загуби , но сега програмата ги спасява-имат достатъчно време да се успокоят. И двата отбора има по-скоро липса на настроение за игра.
Основния проблем на ЦСКА е проблема на всички отбори правили подготовка при Йешич - след 60-та минута едвам ходят. Нещо ,което много трудно може да се компенсира по време на сезона. И през 4-те мача които изигра ЦСКА през пролетта през второто полувреме отбора беше надиграван и реално късмета ги покри и срещу Черноморец(където резултат лъже) , и срещу Локо(Сф) и срещу Локо(Пд), където освен пропуснатата дузпа имаше преди това още една 100% дузпа за Локомотив несвирена. ЦСКА също има гостуване на Берое и въобще не съм сигурен ,че ще си тръгне с 3-те точки. Радуканов изповядва същия начин на игра като Петев , срещу Берое Лудогорец не успяха да създадат дори една голова опасност. Една малка закакчка- кога за последно ЦСКА е победила Левски и в двата шампионатни мача? ;)
За Литекс съм съгласен- има много добър отбор ,но и много тежка програма ако се класират за ЕКТ би било успех за тях.
за ботев - мисля че те самите не се напъват особено.
Не знам защо слагаш Черно море при отборите играещи някаква роля в момента моряците са напълно разбита команда ,макар че на техния стадион може да объркат сметките на всеки.

Ще карам отзад напред:
1. Сам си си отговорил защо слагам "някаква роля" на моряците. Във Варна се печели трудно, без значение в какво състояние е този отбор. Това важи особено за фаворитите, заради лошия терен и способността на варненци да затварят добре играта на Тича.
2. Да, ЦСКА има гостуване в Стара Загора, но този мач е чак в 28 кръг. Надявам се да разбираш какво имам впредвид. По същата причина не съм споменал мача на Левски със Славия в последния кръг.
3. ЦСКА има проблем с физическата подготовка, но не мисля, че 2 седмици са малко време за корекция в това отношение. По същият начин изглеждахме в началото на миналата пролет след загубите в Бургас и Симитли и ужасно трудните мачове с Калиакра и Видима (ако не се лъжа). В последствие ЦСКА надтича всички отбори в А група, включително и при загубите от Левски и Лудогорец.
4. Не можеш да си сигурен дали няма да продължат да губят точки двата водача. 8 и 6 точки преднина 12 кръга преди края са нищо в съвременния футбол. Възможно е и да си прав, но аз съм длъжен да се надявам да се случи това. Неслучайно съм споменал, че спечелването на следващите 3 мача е задължително.
В следващите 3 кръга Лудогорец гостуват на Локомотив София, домакинстват на Литекс и гостуват на Армията. Сам си прави изводите, ако ЦСКА победи в прекия двубой на колко точки може да се окаже от зелените след тези 3 мача.
Левски е с 2 гостувания на затворени отбори, като Черно море и Пирин ГД и домакинство на Берое. По-трудното обаче предстои за тях след това. Дерби с Локомотив, гостуване на Литекс, дерби с ЦСКА, гостуване на Локо Пд. Това е серията от трудни мачове на сините.

Всички отбори имат шансове естествено, но не е лошо да се замислите над това, което ви пиша.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

alp

Мнениеот alp » 18 мар 2013 11:56

Ще е интересно Ботев да стане шампион, но по-скоро Лудогорец ще се стабилизира и няма да имат голям проблем. Сините ще са трети най-вероятно. Победителят от Литекс-Левски ще вземе купата, така че Литекс и четвърти да са ще участват в Европа, а ЦСКА ще се задоволи с петото си място.

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 18 мар 2013 11:58

ЦСКА-р написа:
MQplaya написа:Трябва да се спомене и,че ако Левски спечели титлата и купата,другия финалист ще заеме квота за Европа.

Е то и за ЦСКА е така :?

Не,ако ЦСКА е втори или трети и спечели купата,четвъртия в класирането взема квотата.Това важи и за Литекс.

Върни се в “Футбол - България”