Мнениеот tsonpen » 26 фев 2013 22:35
Първото ми притеснение е породено от факта, че в много директни предавания съм виждал оператори, които дори не успяват да държат топката в кадър. Случва се действието да излезе от кадър, а той още показва поляната, където преди малко нещо се е случвало. Та ми се струва, че първо трябва малко оператори да внесат отнякъде. След това съм притеснен от това HD, дето дори било full, което съвсем ме утрепА! Защото и 720р е предизвикателство, а 1080р вече е изхвърляция май. И още нещо - не всички, които гледат цифрова телевизия могат да приемат HD сигнал. Някои приемници не го поддържат. Например доста абонати на Близу не могат да гледат HD, макар и да го имат в пакета си заради неподходящ приемник. Ако им пуснат БюрекТВ с НD сигнал и просто ще си гледат черен екран и само ще слушат коментара. Затова ако инфото е вярно, от Близу трабва да пуснат БюрекТВ със SD и HD сигнал за да няма ощетени.
А колкото за бройката камери, можем да пофантазираме. Ако сложат по една във всеки ъгал на вратите, ето ви 4 камери. Един оператор на тъч линията, двама нависоко на централната трибуна и един на вишка зад вратата на домакините. Още 4. Но зад гостуващата врата е опасно. Освен да пуснат още един на тъчлинията и още един на централната трибуна. Станаха 10. До 12 си представям къде може да се разположат, но повече ми е трудно да повярвам, че ще има.
[center]

[/center]