Фенската популярност на отборите ни във Facebook

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

unobg
Контакти:

Re: Фенската популярност на отборите ни във Facebook

Мнениеот unobg » 12 яну 2013 19:20

FCH написа:
unobg написа:И нарочно ли е подбрана най-малката група за Литекс? Май да!
http://www.facebook.com/pages/Litex/22075471080

Toва Litex е толкова многозначно, но все пак нещата в ловеч са на аматьорско /селско/ ниво...
На някои отбори има по две-три групи или профила - така че там съм посочил най-многобройният, още повече че дублирания на хора са възможни!
И все пак всичко бе една любопитка - истината както казаха мнозина е, че стадионите са празни... Литекс какво ги грее че имат 6 000 ФБ приятели, когато пълнят с толкова публика стадиона 2 пъти годишно?!

И все пак явно Литекс ти е бръкнал у дупарата и сега храчиш :)

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 12 яну 2013 19:34

Класацията е субективна.Донякъде субективно е и гласуването чрез IP на компа.Аз примерно не харесвам Фейса,а и не вярвам двамата ми сина да са гласували.Малкият може би.Но сме трима с два компютъра.На всички им е пределно ясно че в цяла България и въобще феновете на Левски и ЦСКА са най-многобройни.Но в самата София футболните фенове процентно изостават по посещение на футболни срещи.Имам многогодишни наблюдения и знам колко софиянеца пристигаха на Централна гара в Пловдив.Така се пълнят клетките за гости в провинцията.Болшинството фенове са от областта където се провежда срещата.Но най важно е посещаемостта на любимият отбор,защото говори за привързаност.Макар че и там на някои стадиони присъстващите се преценят на око от фенски настроени журналисти.Трябва да се въведе чикиране на всеки стадион.Но дори и там ако един апарат се повреди феновете се пускат със служебна карта.Първият кръг на Колежа на Т.И. беше така.

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 12 яну 2013 19:35

talpata написа:Няма по ясно нещо от това,че левские първи.

Ми статистика сочи че Ботев има най-голяма посещаемост. :P
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 яну 2013 20:01

Blue1914 написа:Точно и ясно! Фейсбук отдавна се ползва като прилично надежден статистически източник. Само дето преди 15 години съотношението сини-червени беше доста по-смазващо в наша полза, поне в София. ;)

После да не питате защо дават само "хартиените грандове" по телевизията! И да не питате "Що за нас не се намират такива спонсори?"! :roll:

Че твябва да развием огромния си потенциал от фенска маса и да пълним много повече стадиона също е факт обаче... :roll:

Отбора на народа- 208 000
ВСИЧКИ останали- около 260 000

КРАЙ!!! 8-) 8-) 8-)

Братле,докога ще се излагате и вие и червените ви приятелки с постоянно то ви изхвърляне,колко сте много и колко сте верни ? Вашата средна посещаемост в град с над 1.2 млн. жители е 3000 човека !!! 3000 !!! При ЦСКА положението е още по зле...Най-голямата простотия на света е да се дават за пример мачовете от Европа.Гарантирам ти,че ако в град Чирпан,дойде не Челси,а Чарлтън,стадионът ще е пълен.Подобно ще е положението и във всеки друг град.Освен това,стотици хиляди са хартиените фенове на Левски и ЦСКА,които по принцип не се интересуват от български футбол,а ходят само на мачовете в Европа.

В България има една велика публика,която абсолютно се вписва в представите ми за истинска и това е на Ботев Пловдив,всеки неутрален фен,дори фен на Локо Пд,ще потвърди това.След тях огромно уважение заслужават Берое,Нафтекс,Локо Пд,Спартак Вн и т.н. Отбора който аз обичам,също може да се похвали с много лоялна и достойна публика,но нямаме възможност за съжаление да го докажем на по-голям брой хора.Пичът от Добруджа,ще види пролетта,какво се казва на мач от "В" група да се събират 5 хил. души.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 12 яну 2013 20:15

Дунав какво да им обесняваш на някои.Ако Дунав,Спартак Плевен или Добруджа например влезат в А група и атакува призовите места класирането по посещаемост ще изхвърля някои сантиментално настроени в миналото фенове.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 яну 2013 20:27

Просто искам да чуя един свестен аргумент...Ама не можеш да кажеш на черното-бяло затова и никой няма да ми опонира на тая тема,защото знае,че пред фактите...

FeeL
Контакти:

Мнениеот FeeL » 12 яну 2013 20:30

на Ботев Пловдив са най-големите фенове точка батка тея левски,цска нали ги виждам в даскало ако ще и момичета да питаш ти кажат левски или цска въпреки че дори футбол не гледат :mrgreen: Дунав е прав на 100% ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 яну 2013 20:43

FCH написа:Въпреки че това не може да бъде точен източник на информация, все пак интересно е за статистиката да хвърлим един поглед на това колко фенове имат отборите ни от "А" и "Б" групите.
Информацията е актуална към днес и се базира на броя харесвания на сочените за официални профили. Интересна подробност е, че тимовете на ФК Банско и ФК Раковски нямат такива профили.
Люботиство буди цифрата на Лудогорец, която за разлика от тази на сходния проект Литекс и предвид еднаквото население на Разград и Ловеч, е внушителна.
Фейсбукфеновете на българските отбори по групи в цифри:

"А" ГРУПА
Левски 208 269
ЦСКА 140 612
Ботев Пд 22 145
Берое 19 347
Лудогорец 12 162
Локомотив Пд 10 808
Миньор 5 754
Черноморец 5 624
Ботев Вр 5 092
Етър 4 013
Черно море 3 719
Пирин ГД 3 675
Монтана 1 973
Локомотив Сф 1 383
Славия 1 174
Литекс 527

"Б" ГРУПА
Спартак (Варна) 3 211
Видима-Раковски 1 509
Калиакра 1 229
ОФК Сливен 1 225
Нефтохимик 1 221
Септември (Симитли) 948
Спартак (Плевен) 794
ФК Шумен 540
Чавдар (Етрополе) 533
Светкавица 326
Пирин (Разлог) 231
ФК Любимец 64
ФК Банско -
ФК Раковски -

Teя групи са пълни глупости поне по 2 прични. Много хора нямат фейсбук и втората е, че има по 10 групи на отбор... Хората не членуват във всяка една от тях. И третата е, че има хора с по 2-3 профила, подобно на никовете в този форум. С две думи това няма как да е показател за нищо.
Лудогорец 12 к :lol: То това излиза, че бабите и дядовците в града също са се присъединили :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 яну 2013 20:47

Тича,остави ги тия статистики,а как ще си обясниш факта,че Лудогорец от град с 35 хил. души,има по-висока посещаемост от Черно море от град Варна с 350 хил. души ? При положение,че билета на Тича,едва ли и в най-хубавият сектор надвиша 5 лв. а за същата сума на Стадиона в Разград,можеш само да се снимаш с стюардите ?

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 12 яну 2013 20:49

dunavfc написа:
Blue1914 написа:Точно и ясно! Фейсбук отдавна се ползва като прилично надежден статистически източник. Само дето преди 15 години съотношението сини-червени беше доста по-смазващо в наша полза, поне в София. ;)

После да не питате защо дават само "хартиените грандове" по телевизията! И да не питате "Що за нас не се намират такива спонсори?"! :roll:

Че твябва да развием огромния си потенциал от фенска маса и да пълним много повече стадиона също е факт обаче... :roll:

Отбора на народа- 208 000
ВСИЧКИ останали- около 260 000

КРАЙ!!! 8-) 8-) 8-)

Братле,докога ще се излагате и вие и червените ви приятелки с постоянно то ви изхвърляне,колко сте много и колко сте верни ? Вашата средна посещаемост в град с над 1.2 млн. жители е 3000 човека !!! 3000 !!! При ЦСКА положението е още по зле...Най-голямата простотия на света е да се дават за пример мачовете от Европа.Гарантирам ти,че ако в град Чирпан,дойде не Челси,а Чарлтън,стадионът ще е пълен.Подобно ще е положението и във всеки друг град.Освен това,стотици хиляди са хартиените фенове на Левски и ЦСКА,които по принцип не се интересуват от български футбол,а ходят само на мачовете в Европа.

В България има една велика публика,която абсолютно се вписва в представите ми за истинска и това е на Ботев Пловдив,всеки неутрален фен,дори фен на Локо Пд,ще потвърди това.След тях огромно уважение заслужават Берое,Нафтекс,Локо Пд,Спартак Вн и т.н. Отбора който аз обичам,също може да се похвали с много лоялна и достойна публика,но нямаме възможност за съжаление да го докажем на по-голям брой хора.Пичът от Добруджа,ще види пролетта,какво се казва на мач от "В" група да се събират 5 хил. души.

Дунав,четейки твои мнения досега,бях останал с впечатление,че си умно момче,ама сега разсея всичките ми наблюдения!С какво тия с...и са велики, :o ти виждал ли си ги на живо :oops: :?: ходил ли си им на мач :?: това че сега са в еуфория и ходят по 6/7 хиляди средно не значи че са велики!Ти си знаеш,ама да знаеш,че си изпаднал в голямо объркване и е добре да спреш да се излагаш ![offtopic]Надявам се няма да почнеш да ме убеждаваш,колко са велики!!!Това по-скоро беше,като жест от мен за теб,за да не се изложиш и другаде![/offtopic]
Последна промяна от rado. на 12 яну 2013 20:52, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”