Футболист на годината (номинации,мнения и т.н)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Re: Футболист на годината (номинации,мнения и т.н)

Мнениеот I.A » 17 дек 2012 18:29

Николай Михайлов
Георги Миланов
Тодор Неделев

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 дек 2012 18:31

1 - "Футболист на годината" - Иван Иванов (Партизан, Сърбия)
2 - ''Футболист на А група'' - Емил Гъргоров (Лудогорец)
3 - "Откритие на годината" - Тодор Неделев (Ботев Пд)

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 17 дек 2012 18:32

Стилиян Петров е най достоен за тая награда и мисля че трябва да я вземе безапелационно.

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 17 дек 2012 18:35

1 - "Футболист на годината" - Николай Михайлов (Твенте)
2 - ''Футболист на А група'' - Георги Миланов (Литекс)
3 - "Откритие на годината" - Тодор Неделев (Ботев Пд)

Това е от мен. ;)

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 17 дек 2012 18:55

"Футболист на годината"
- Стилиян Петров

Номинации за ''Футболист на А група''
- Георги Миланов

Номинации в категорията "Откритие на годината"
- Антонио Вутов

skorpinoks
Контакти:

Мнениеот skorpinoks » 17 дек 2012 18:56

1 - "Футболист на годината" - Бербатов ,Иван Иванов ,Г.Миланов
2 - ''Футболист на А група'' - Г.Миланов ,Ст.Дяков,Е.Гъргоров
3 - "Откритие на годината" - Карачанаков,Т.Неделев ,А.Вутов ...

Ако гледаме безпристрастно :
1-имаме футболист в Английската Висша Лига който е лидер н а отбора си -само това е досстатъчно ..
2-Български футболист избран за най-добър от Партизан ,май е достатъчно
3-Млад футболист който в най-близко бъдеще няма да играе в Бг(искренно му го пожелавам )

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 дек 2012 18:58

Попето
Миланов
Неделев

Много ми е интересно футболист с 3-4 непълни мача по какви критерии се определя за окритие на гиодината
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

skorpinoks
Контакти:

Мнениеот skorpinoks » 17 дек 2012 19:09

BadBoy написа:
Много ми е интересно футболист с 3-4 непълни мача по какви критерии се определя за окритие на гиодината

мисля че в два или три мача и един гол , ами фенщина :idea:

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 17 дек 2012 19:12

Ето я самата истина! Някой може да ги заболи, но всичко написано е вярно...

Наградата „Футболист на годината“ - хубава работа, ама българска...

По-рано днес станаха ясни всички номинации в ежегодната анкета за „Футболист на годината“ - една бляскава церемония с много фанфари, коктейли и звездни гости. Целта е да се отличат най-добрите и най-успелите футболисти през изминалата година. Една наистина похвална инициатива, която след броени дни ще се проведе за 52-ри път.

Дотук добре, всичко е наред. Нищо против организаторите и доброжелателите на българския футбол. И за самите играчи съм ОК, цяла година правят всичко по силите си (или поне се опитват, или поне така изглежда), хубаво е да бъдат отличени. Може цената да им се вдигне, да ги видят, да си спечелят трансфер, ново гадже, кой знае...

Друго обаче ме озадачи максимално – вотът на колегите журналисти, който е толкова уравновесен и обективен, колкото дисциплиниран и спокоен е Владимир Гаджев. Именно името на халфа на Левски сред номинираните за „Футболист на годината“ ме шокира и почнах да се питам заплатите от шефовете на медии ли идват, или от ръководствата на Левски и ЦСКА.
Гаджев ги вдига във въздуха с всеки шпагат - гласувайте за него!

Под списъка с имената на претендентите за престижната награда пише „Посочени 18 футболисти“, а от тях са избрани 10. И тук идва моментът да се запитаме. Значи Влади Гаджев е избран пред деветима други. А защо? Може би заради отличните му отношения с феновете или блестящите му мачове срещу Сараево? Дали пък не е заради малоумните му изцепки на терена и конкретно червения картон срещу Локо София, който се коментира повече от атентата в Бургас? По-скоро е заради синята част от гилдията, която просто се чуди кой да сложи от любимия отбор, без да припознава истински заслужаващите да са там.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ НОМИНАЦИИ ЗА "ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА"

В другата категория - „Футболист на „А“ група“, пък са се проявили червените колеги, които от липса на каквито и да е качествени кадри в ЦСКА са се „принудили“ да посочат бразилеца Мишел Платини в своя вот. Нищо, че той 9 от 12 месеца не игра в България, нищо че има общо 7 мача на кръст и 6 вкарани гола срещу безспорните грандове Пирин Гоце Делчев, Берое и Чавдар Етрополе. А и един за цвят срещу Лудогорец за Купата. Нищо, че отново всички скандали са около него, нищо, че си тръгна без позволението на шефовете си зад гърба на колегите си. Нищо! Нека да има там от ЦСКА да се избира, че...

И в третата категория, в която се избира „Откритие на годината“, е синьо-червено. Там е и младокът Антонио Вутов, който е с общо 3 мача и 1 гол в „А“ група за годината. Нищо против момчето, той наистина е обещаващ талант и може би заслужава мястото си в класацията. Все пак играе и за различни гарнитури на националните отбори, където е титуляр и бележи. Но пък аз ще попитам защо тогава го няма Илия Миланов от Литекс? Че и той изкара силна 2012 година, през втората й половина е твърд титуляр в ловешкия тим, игра силно за младежите, а бе повикан и при мъжете. И дори се наложи да играе в квалификацията с Дания и да пази гиганта Корнелиус. И го опази! Ама го няма сред номинираните, защото е „оранжев“. Представям си, ако беше в Левски или ЦСКА... щеше да има 2 номинации, не една!

И в този ред на мисли, като ще се избира само заради клубна принадлежност, не заради качества и заслуги, то, колеги, номинирайте ме и мен. Аз съм еднакво пристрастен и безпристрастен към българските отбори. Нямам си любим, нямам си и омразен. С други думи мога да съм от Левски и ЦСКА едновременно (и съм, когато играят в Европа, но това е друга тема за боядисаните журналисти). Също така мога да избухвам като Гаджев (питайте колегите в Livesport.bg), мога и да си тръгна без да предупреждавам като Платини. Малко ми куцат качествата, ама нали обяснихме, че те не са толкова важни.

Давайте, ако спечеля, ще ви черпя!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 дек 2012 19:18

Този Неделев къде го гледахте толкова не знам. :P
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Футбол - България”