Мачовете по ТВ +
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Мачовете по ТВ +
много тъпи овце има тука... бай ви тошово време мина, утре даже има годишнина... така или иначе сами си избрахме принципа "който не плаща го духа"...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
bono написа:За невежите да разясня, за да можеш да гледаш тв като си окачиш чинията на булшита, тя трябва да е насочена на югоизток, когато разположението на апартамента в кооперацията, в която живееш е различно от това, просто забравяш за телевизия, можеш да си окачиш чиния - само за красота
Тази кооперация няма ли покрив ? Качвате една чиния и с допълнителни приемници гледате четири семейства !
28 лв. = 4 Х 7 !!!
За малките кабеларки съм съгласен ,ама защо в София нито един оператор не предлага програмите на Булсата ,тук малки кабеларки няма .
Абе хора, Булсат са инвестирали в ТВ+, и то не малко пари. Това е тяхно конкурентно предимство. Каквото например е NovaSport HD при Близу.
Много ясно, че няма да се откажат от него и дори ще го използват за да привличат нови абонати.
Просто не е истина колко много мрънкачи или просто немислещи хора има. Какво искате? Някаква утопична комунистическа пазарна система - от всекиму според способностите, на всекиму според потребностите?
Няма оправия в тая държава с такъв народ...
Много ясно, че няма да се откажат от него и дори ще го използват за да привличат нови абонати.
Просто не е истина колко много мрънкачи или просто немислещи хора има. Какво искате? Някаква утопична комунистическа пазарна система - от всекиму според способностите, на всекиму според потребностите?
- tornadoto_96
- Контакти:
Middlesbrough написа:Не съм на Булсата обаче имам ТВ +![]()
![]()
Хах, нашата кабелна като има Ел Класико или някой български отбор в Европа, пуска ТВ+ на мястото на Супер7. Ама тихо да не ни чуят, всичко е разработка на военните
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
naso написа:много тъпи овце има тука... бай ви тошово време мина, утре даже има годишнина... така или иначе сами си избрахме принципа "който не плаща го духа"...
Ако беше бай тошово време щяхме да гледаме по 1 мач на седмица.
А тези капиталистически лафове ги разправяй на децата.
RIR написа:Абе хора, Булсат са инвестирали в ТВ+, и то не малко пари. Това е тяхно конкурентно предимство. Каквото например е NovaSport HD при Близу.
Вероятно Нова няма да направят това с новия си HD канал по който дават Висшата лига,защото все пак става дума за канал който не е на някой оператор, който не иска каналът му да се излъчва от конкуренцията, а една от най-големите медийни групи в България. Но аз се надявам да стане. Не от злоба,а защото ми е чудно как пазарните фундаменталисти по форумите ще коментират тогава. Защото ми е чудно какво ще стане ако сега примерно Близу решат да купят Висшата лига? Какво правим тогава по единия дават Испания,а по другия Англия?
Булсатком няма да си прекарам но тъй като съм на Мсат си имам и Филм+ и ТВ+ /хак да им е на онея нещастници/, при мен грешка няма да има

Голяма гадост .Булшита не си предлагат програмите на други оператори,и ако това с югоизточното изложение и невъзможноста да се гледа навсякъде е вярно е много гадно.Аз вкъщи съм вързал 6 телевизора и нет само за 25лв а на тези кожодери отБулшита трябва да им плащам за всеки телевизор и във всяка стая да имам тунер които ще ми заема място ще грози пеизажа и ще харчи ток.Няма да им стана абонат ако ще и да вземат правата за всички силни шампионати.
posting.php?mode=reply&f=34&t=122841&sid=c7ad8e6b9d9e90d62b308c7dcd0dc753#
RIR написа:Абе хора, Булсат са инвестирали в ТВ+, и то не малко пари. Това е тяхно конкурентно предимство. Каквото например е NovaSport HD при Близу.
Правилно, че няма такъв народ всеки да го клати и той да му се радва.
Хипотетично приеми, че Диема решат и разпространяват сигналът си само от един оператор, как ще коментираш същото?
Нали все поглеждаме на запад. BBC и SKY са върли конкуренти в Англия, а програмите им вървят в пакетите на конкурента, странно а?
Клиенти не се печелят като ограничаваш избора, клиенти се печелят с качество, а такова у нас няма и всичко прeeби другарче.
Ако съм абонат на БСК, как да гледам Btv Action и Ring в HD формат?

Alexx написа:Вероятно Нова няма да направят това с новия си HD канал по който дават Висшата лига,защото все пак става дума за канал който не е на някой оператор, който не иска каналът му да се излъчва от конкуренцията, а една от най-големите медийни групи в България. Но аз се надявам да стане. Не от злоба,а защото ми е чудно как пазарните фундаменталисти по форумите ще коментират тогава. Защото ми е чудно какво ще стане ако сега примерно Близу решат да купят Висшата лига? Какво правим тогава по единия дават Испания,а по другия Англия?
Имах предвид, че само по Близу го дават този канал в момента дали Нова имат договорка с тях да не го предлагат на другите или пък искат пари, които никой не им плаща, не мога да ти кажа.
Иначе какво правим ако разделят така първенствата ли? Или се връзваш и към двата оператора или си взимаш техника и гледаш сателит срещу определени пари. Или пък универсалното решение - Интернет. Аз например обмислям и оглеждам как мога да си пусна BBC и Sky. Какво да правим, пазарни принципи и понякога няма пълно щастие.
Въпросът е, че хората реват без а мислят, свикнал, че винаги трябва някоя ефирна национална телевизия а предава всичко, което искат а гледат. Нали се сещаш какво ще стане догодина с Левски - ЦСКА по ТВ+? Рева ще е 100 пъти по-голям.
Върни се в “Футбол - България”